Jo aha ! Tak to sorry, já je vždycky vytahoval ... Hned jak dojdu domů, tak je vrazím do zapalování, malý techničák s pojistkou dám pod sedlo, všechno vyfotím a dám sem i kód od alarmu garáže, protože si na něj teď nemůžu vzpomenout ...
Tož néjni důležité na čem kdo valí, ale esli do teho cíla dovalí ...
Na ja, ten dovezeny S-Max jezdi pohoda klidek a hlavne bez problemu. Vcil tam dostal Matej novou autosedacku, tak uz konecne nemusi jezdit pozpatku ve vajicku
Doufam, ze se u vas ma taky k svetu ten vas mikroBob Kuba a ze bude dalsi podobne foto co nevidet
Dejvidek napsal:
Na ja, ten dovezeny S-Max jezdi pohoda klidek a hlavne bez problemu. Vcil tam dostal Matej novou autosedacku, tak uz konecne nemusi jezdit pozpatku ve vajicku
Doufam, ze se u vas ma taky k svetu ten vas mikroBob Kuba a ze bude dalsi podobne foto co nevidet
Na ja jak se u Vás říká, letí to,co jsi byl naposled u nás Kubík bude mít 29.8.rok roste fest vlasů má už víc jak já a chutná mu po mě,dělá nám radost.
ImhoKubo,dej sem taky fotky malého Imhotepa-Kubíka
Bob přiložený následující obrázek:
Tak se pochlubim novym mazlikem. Mel jsem 9 let ostry endura, pak 4 roky GSX1400, rok Varana a zase 4 roky GSX1400. No a ted mi mesic rika pane tenhle mazlik - 2011 Triple black.Zatim maximalni spokojenost.
roman325e přiložený následující obrázek:
[129.84Kb]
Upravil roman325e dne 24.08.2016 20:56
R1250GSA HP
roman325e napsal:
Tak se pochlubim novym mazlikem. Mel jsem 9 let ostry endura, pak 4 roky GSX1400, rok Varana a zase 4 roky GSX1400. No a ted mi mesic rika pane tenhle mazlik - 2011 Triple black.Zatim maximalni spokojenost.
roman325e napsal:
Máš to pěkný . A nestýská se Ti po ostrém enduru?
Styska a fest. Mel jsem vzdy HQ450. Jenze kde vzit cas a hlavne se kvuli praci nesmim pomlatit, to bych si moh hned hodit lano kolem krku.:-(
R1250GSA HP