Tak držim palce,ať se z toho brzy a bez následků vykřeše.Jestli to ods-ralo jen rameno,tak dobrý ikdyž to je nadosmrti,bolí to jak ****.Já si ho udělal před 7 lety na lyžích a pořád ho cejtim.Pomáhaj masáže.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Jsi hroznej saďour,měl byses k veteránovi chovat trochu ohleduplně.Jinak Chotutice jsou moje rodná ves a na tom krchově cos kolem něj jel už mám pár kámošů/asi místní prokletí nebo co/.
Když je hlad,je i husa dobrá.
JJ...operovali mu to hned v pátek...je v pohodě....no včera jsme byl na místě činu....brzdná dráha na 500m asi 70m....no musel tam ject jak čůro....ostrá pravá a svodidla....asi mu to podklouzlo a on i motorka napálili do svodidel....ještě měl štěstí jak prase že pod těma svodidlama to nebylo vyčištěný....jinak by prolít skrz a tam je asi 25m sráz dolu....no jo....kdyby si to ten vůl nechal na okruh....jo a normálně helma (shoei za 15tkč) mu na levý straně dole praskla jak kokosovej ořech....
Teď když přijdem do nemocnice tak má ještě nataženej fuc jako kdyby jsme za to mohli my.....je to vejr...!! Dokud se nezabije nebo neskončí na vozejku tak si nedá pokoj.....
Upravil zetor dne 23.05.2011 13:47
Ani nemam proč závodit....a tady na těch silnicích to stejně nejde....a když se chceš svižně svézt,tak to taky jde (třeba včera kolem Vltavy z Rožumberka)....jo a včera jsme jeli s bratrem v pohraničí Rakouska.....ty voe to je pohádka....asi budu jezdit tam....fakt pecka a nádhera....skvělej asfalt....široký silnice...super zatáčky a pěkný kochací výhledy.....fakt pěkný...!!!
Upravil zetor dne 23.05.2011 13:56
no jedu do tý pojebaný Škodovky, ale v sobotu se určitě zastav asi tu budeme mít sud kvasnic z Chýně. Jo Kozlíček bude až za tejden
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko