Já tam mám doma taky jednu starou helmu kterou mohu darovat, a pak mám Airoha jako záložní, ale na pomalování ho klidně propůjčím, ale potom bych si ho vzal zpět pro případné stopařky. Alespoň bych ji dělal Reklamu. A kdyby byla dobrá, tak bych ji udělal kšeft a nechal si od ní pomalovat Schubertku.
Splněný sen moje 1100GS
prezi napsal(a):
hola hola kolektive ...jeden dotaz "mimo téma"
Našli byste doma – v garáži – na půdě, nějakou starou a už nepoužívanou přilbu kterou už nebudete postrádat?
Proč?
Mám známou – mladou šikovnou výtvarnici - kterou jsem motivoval aby si pořídila airbrush soupravu a začala malovat helmy, nádrže apod. Včil by se jí šiklo pár starých škopků na trénink . Já jí můžu věnovat jen starou „památeční“ cassidu a i to není špatné pro začátek.
Tak pokud máte něco podobného, poprosím Vás o „dar na oltář umění“ - díky předem!
često , taky jsem jednu našel . ale ta pamatuje československo ..... no skoro i CK. nema plexi a je pobuchaná trochu ... ale jestli bereš tak nenií problem
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
jako Jencek, taky mohu propůjčit, kdyby to nevadilo, používám ji málo, ale na Špagetiho ji vozím.
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
Břeťo ten výhled toho počasí vypadá dobře. Budu se muset muset pomalu nahlásit k Petrovi na servis ať je Rabla připravená na jaro jak se patří.
Už bych s Váma zase chlapi (a baby) zase někam na gastronomicko kochací vyjížďku vyjel.
No alespoň se už blíží to brno a i když v autě, tak alespoň za motorkama.
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Břeťo ten výhled toho počasí vypadá dobře. Budu se muset muset pomalu nahlásit k Petrovi na servis ať je Rabla připravená na jaro jak se patří.
Už bych s Váma zase chlapi (a baby) zase někam na gastronomicko kochací vyjížďku vyjel.
Honzo, že jedeš k Petrovi na servis, píšeš vždy, když se oteplí
a viděl jsi, jak tam opravují auta s tím "servisním" bagrem? No, já tam začnu chodit jen pěšky
Já vím že to pořád píšu, ale po tom sněhu sněhu se na těch touranckách holých jak šprcka bojím a jak bylo pěkně tak jsem byl nemocnej a v neděli jsem musel alespoň něco najet. Tak už to tu nebudu psát.
No já bych si chtěl udělat servis sám, ale potřebuju dozor od odborníka
Tak já to beru že auta jsou pro Petra práce a motorky láska, tka snad mi na Rablu nevezme něco mnoho tunovýho
3X napsal(a):
jencekgs napsal(a):
a viděl jsi, jak tam opravují auta s tím "servisním" bagrem? No, já tam začnu chodit jen pěšky
jencku,už sem se lekl,že si ty gumy sjel za tak krátkou dobuatys to nebyl ještě přezut
motosalún odstartuje jaróó a tak nevím nevím jestli se mám radovat,nebo plakat,bo mám moc moc makánía čím bude tepleji,tím mi bude v dílně víc horko
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Kurňa Bystřo už by si si tam měl pořídit nějakého ukrajince a ty by si jen dohlížel. Ale to by si pořád jen jezdil a to by nás sralo.
Ještě jsem to nepřezul. Nějak na to není počasí a zhazovat kola, hodit je do auta (už jsšm tu psal co to je za hujdu) mi přijde nepraktické. Ale nesmím moc váhat, nebo jak bude pěkně tak bude Petr furt na Bedřichovi a budu muset pořád jezdit na těch zahradních hadicích.
To Petr: Voůaů jsi na tu pampelišku???
bystricke napsal(a):
jencku,už sem se lekl,že si ty gumy sjel za tak krátkou dobuatys to nebyl ještě přezut
motosalún odstartuje jaróó a tak nevím nevím jestli se mám radovat,nebo plakat,bo mám moc moc makánía čím bude tepleji,tím mi bude v dílně víc horko
to jencek: ty neš dojedeš to bude posezoně měl bys pohnout protože jsem si všiml zajímavých cestiček podál Odry a dálnice.V klidném tichém prostředí kde můžeš v praxi vyskoušet co ti dala enduroškola
jencekgs napsal(a):