roman325e napsal:
Tak se pochlubim novym mazlikem. Mel jsem 9 let ostry endura, pak 4 roky GSX1400, rok Varana a zase 4 roky GSX1400. No a ted mi mesic rika pane tenhle mazlik - 2011 Triple black.Zatim maximalni spokojenost.
Máš to pěkný . A nestýská se Ti po ostrém enduru?
Styska a fest. Mel jsem vzdy HQ450. Jenze kde vzit cas a hlavne se kvuli praci nesmim pomlatit, to bych si moh hned hodit lano kolem krku.:-(
...A nestýská se ti taky po 325e? mě jo !!! ale to už je 15 let.
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Zdar kamarádi a i všichni ostatní 26.8. v 20:08h se nám narodila Marketka má 3,83kg a 50cm . Jméno má po mamce a krásná je samozřejmě po tatínkovi. pavelgsxrv jo a fotku neumím vložit Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
pavelgsxrv napsal:
Zdar kamarádi a i všichni ostatní 26.8. v 20:08h se nám narodila Marketka má 3,83kg a 50cm . Jméno má po mamce a krásná je samozřejmě po tatínkovi. pavelgsxrv jo a fotku neumím vložit
pavelgsxrv napsal:
Zdar kamarádi a i všichni ostatní 26.8. v 20:08h se nám narodila Marketka má 3,83kg a 50cm . Jméno má po mamce a krásná je samozřejmě po tatínkovi. pavelgsxrv jo a fotku neumím vložit
Pavle obrovská gratulace!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
pavelgsxrv napsal:
pavelgsxrv napsal:
Brachu, moc Vam s Luckou gratulujume!!!!!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Nechápu,proč se chlapovi gratuluje k narozenýmu dítěti,když si jenom zapr.cal,tak budu trochu zdrženlivej a pogratuluju ti,až jí bude 20,když se ti povede ji pořádně vychovat to bude totiž k čemu gratulovat Zatím jenom...hodně štěstí
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA