Tak tohle je můj milášek dostal jsem ho když mu bylo 10 roku,8 roku jsem ho mazlil a vychovával ted je plnoletej tak půjde do světa aby udělal radost někomu jinému.
Kratkej přiložený následující obrázek:
Tak holky už mám doma . Tak kdo by je chtěl uvidět naživo může se ukázat v sobotu odpoledne u nás v Klecanech nějaké pohoštění i pití bude pro Fšechny a ten kdo dojede na motocyklu dostane i Diplom .... P+M+malá M .
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
Moc hezký, hele jenom poradím, na Motorkářích někdo prodává origo mlhovku na R1150gs... kup ji a dej ji na tu sidecaru... to bude vymakaný...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Hrozny (ale je to jen muj nazor, protoze z me neznamyho duvodu chovam odpor k sidecarum, natoz k sajdam na cendurech).
Neni v tom nic osobniho.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Hezký, ale taky mi to víc sedí k naháčům. Já se taky pochlubim i když teda ještě není dodělaná a lakýrník má teď na 14 dní plno Nicméně už jsem udělal testovací jízdy a dneska se naučil jezdit po dvou. Je to hrozná sranda a dokonce zvládám i kličkovat
MALI přiložený následující obrázek:
Michal_GSA napsal:
Také se musím pochlubit, přestavba dokončena.
Bomba !!! Mám v plánu to samé ale s jedenáctkou. Rozepiš se prosím trochu o přestavbě .... kdo ti to připojoval, apod... Klidně PM díky
Tak Jedenáctky se sajdou jsou podle mého názoru nejlepší... prostě mi to k ní sedí víc jak k té R1150GSA. Ten Velorex k 11tce lépe sedí.
viz odkaz: http://www.sajdka...?fotka=114
Upravil VojtechPolicky dne 08.09.2016 22:21
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
MALI napsal:
Hezký, ale taky mi to víc sedí k naháčům. Já se taky pochlubim i když teda ještě není dodělaná a lakýrník má teď na 14 dní plno Nicméně už jsem udělal testovací jízdy a dneska se naučil jezdit po dvou. Je to hrozná sranda a dokonce zvládám i kličkovat
Pěkný , ony se velorexy stejně nejvíc hodí k Jawám.