Suomy mx tourer vel. M 4490,- , black S M 2XL 4490,- , antracit S 4990,-
Opravdu neváhejte, za ty love úžasná helma !!! Bezkonkurenční cena, výprodej zásob, biker už soumy nenabízí. Přešel na nexx enduro helmy a caberg.
- skořepina z fiberglass, carbonu a aramidového vlákna
- hmotnost 1100 +/ -50 g
- homologace ECE 22.05, DOT
- dvojité plexi
- odjímatelný štítek
- po odejmutí štítku lze přidat dlaší ventilace a přídavní kit plastových krytek, které helmu přetvoří na full face helmu s atraktivním tvarem a vzhledem
- vyjímatelná a omyvatelná anatomická vystýlka s antibakteriální úpravou
- dvě ventilace na bradě, dvě na přední straně a dvě na zadní straně helmy
- zapínání na D-kroužek
YouTube Video
Upravil swat dne 14.04.2015 08:59
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
Opravdu neváhejte, za ty love úžasná helma !!! Bezkonkurenční cena, výprodej zásob, biker už soumy nenabízí. Přešel na nexx enduro helmy a caberg.
- hmotnost 1100 +/ -50 g
- dvojité plexi
- odjímatelný štítek
- po odejmutí štítku lze přidat dlaší ventilace a přídavní kit plastových krytek, které helmu přetvoří na full face helmu s atraktivním tvarem a vzhledem
- zapínání na D-kroužek
swat napsal:
- hmotnost 1100 +/ -50 g
- dvojité plexi
- odjímatelný štítek
- zapínání na D-kroužek
Vypadá dobře,
má ji někdo doma? Dlouhodobé zkušenosti? Jak je na tom s hlučností při silničních přesunech?
Díky
Mam ji v bile variante...vaha je uzasna, do 120 ksilt v pohode pak se uz ozve. Dostatek mista pred bradou....nad 120 do ni funi ale je to enduro helma....zase se absolutne nemlzi plexi. Nemam zatim vyzkouseno s brylemi ale za me doporucuji...
xarrow napsal:
[quote]swat napsal:
- hmotnost 1100 +/ -50 g
- dvojité plexi
- odjímatelný štítek
- zapínání na D-kroužek
Vypadá dobře,
má ji někdo doma? Dlouhodobé zkušenosti? Jak je na tom s hlučností při silničních přesunech?
Díky
Mam ji v bile variante...vaha je uzasna, do 120 ksilt v pohode pak se uz ozve. Dostatek mista pred bradou....nad 120 do ni funi ale je to enduro helma....zase se absolutne nemlzi plexi. Nemam zatim vyzkouseno s brylemi ale za me
doporucuji...[/quote
Tak jsem se stavil v Chlumci v Bikerscrownu a z ty Suomky mam smiseny pocity. Maji ji v me velikosti, sice cernou ale... ten ksilt je jak z masla, klepe se jak pindour a ta guma co je v tom cumaku zevnitr helmy ani u jedny zleveneny nedrzela na svym miste. Ale krasne lehka a clona v pohode... nenechal jsem se nastesti unest cenou a nekoupil...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
vojta napsal:
Presne moje pocity...ale koupil jsem a snad to nejak vyresim...
Jako cena fakt lakava a sedela mi opravdu fantasticky ale ten ksilt bych proste nedal. To by me silene sr.alo. a ta vypln cumaku taky. Hejbala se u vsech zlevnenejch modelu. Koumal jsem i bilou v plny cene a tam se stitek taky mekkce mihotal a ta vypln se ani nehnula... no jak psal, nekoupil jsem. Nejsem tak bohaty abych kupoval levne veci
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Noel napsal:
Kurna chlapi vy mate doma meke ksilty a ten muj byl tak tvrdej ze po padu z 1.5 m max se stipnul.....ze by takovy rozdil ve vyrobnich sarzich?
U moji stary MX Uvexky je ten ksilt taky tvrdej a pevnej jak zidovska vira.... ale u tyhle je to proste blato...
Ono je videt ze ta pena je tam lepena a proste se odlepila, to se spravi za 5 minut. A ten ksilt budu muset nejak vykoumat, nebo reklamovat...ale taky mi sedla paradne. Nebyt toho ze moje stara uvexka enduro uz je v kasi, tak bych ji taky nekoupil...
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Já měl první generaci Uvex Enduro v bílé matné a tam byl kšilt tvrdý a pak jsem měl druhou (větší velikost) a tam jsem ho musel vyztužit pár vrstvami sklolaminátu jak byl měkký...
on ten stit neni uplne mekky, akorat nejde natvrdo prisroubovat mi prijde a trepe se v tech sroubcich...podlozeni to na 100% vyresi, ale je to proste drbacka navic...
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
vojta napsal:
on ten stit neni uplne mekky, akorat nejde natvrdo prisroubovat mi prijde a trepe se v tech sroubcich...podlozeni to na 100% vyresi, ale je to proste drbacka navic...
A ja si za svoje penize nehci kupovat "nedodelanou" vec.... Takze jsem s litosti vratil zpet do regalu. Nishua je mi holt souzena