Michal_GSA napsal:
Také se musím pochlubit, přestavba dokončena.
Bomba !!! Mám v plánu to samé ale s jedenáctkou. Rozepiš se prosím trochu o přestavbě .... kdo ti to připojoval, apod... Klidně PM díky
Tak Jedenáctky se sajdou jsou podle mého názoru nejlepší... prostě mi to k ní sedí víc jak k té R1150GSA. Ten Velorex k 11tce lépe sedí.
viz odkaz: http://www.sajdka...?fotka=114
jo to je zrovna sajda místního člena Stanleyho ... viděl jsem ji na živo a má ji už teď moc pěkně vymazlenou. Od něj mám veškerý info jak na to "papírově"
pivoš: Chrudoš je ten nejpohodlnější pes na světě. tak pohodlnej, že i zahradní hadice by se styděla ( pořád se válí a ještě chce aby sme ho tahali ). Nehlídá, žere samý dobroty. Za pět let sem ho naučil jenom jeden povel - Chrudoši, dělej si, co chceš. A on okamžitě poslechne. Je neuvěřitelně chytrej...
hlavně, že je pivo ftlamě
becka napsal:
pivoš: Chrudoš je ten nejpohodlnější pes na světě. tak pohodlnej, že i zahradní hadice by se styděla ( pořád se válí a ještě chce aby sme ho tahali ). Nehlídá, žere samý dobroty. Za pět let sem ho naučil jenom jeden povel - Chrudoši, dělej si, co chceš. A on okamžitě poslechne. Je neuvěřitelně chytrej...
namork1 napsal:
10. září v 7:59 se nám narodila dcera Nelinka. 51cm a 3780g
Tak ať je zdravá a hezká. To aby jsi se jí po pubertě mohl snáze zbavit
No, motorka nebude mít prioritu, alespoň pár let
Tak ještě jednou, hlavně to zdraví.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
To nedělej nebo dopadneš jak já .... budeš ji nutně potřebovat a pak začneš přemýšet co s BMW .... prodat ..... neprodat ..... připojit sajdu ...... nepřipojit sajdu .....
To nedělej nebo dopadneš jak já .... budeš ji nutně potřebovat a pak začneš přemýšet co s BMW .... prodat ..... neprodat ..... připojit sajdu ...... nepřipojit sajdu .....
Chlape.. nestraš!!!
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...