Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální
poruchu, takže pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic
zvláštního, pak ten **** jste vy. ------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Skinhead, cikán a žid chytí zlatou rybku a ta říká:
-Každému z Vás splním jedno přání.
Cikán: -Chci, aby žid zdechnul.
Žid: -Chci, aby cikán zdechnul.
Skinhead: -Tak já v tom případě už jenom kávičku. ------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
TomasTT napsal:
Starší manželský pár se miluje a po chvíli říká ona jemu: "Zlato dnes je to ničem!"
On: "Ani ty si nemůžeš na nikoho vzpomenout?"
Hele na sklerozu jses jeste dost mladej!
Aha, kruci. Dneska mi to přišlo od kámoše mailem, říkal jsem si že to znám a ejhle - znám to odsud Tak to sorry a jako omluvu dávám tohle:
Proč si blondýnky myslí, že je na Měsíci život?
- Protože tam všichni celou noc svítí.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Starší manželé se milují v posteli...
Ona: "dneska to stojí za houby co?"
On: "taky si nemůžeš na nikoho vzpomenout?"
Ten dnesni je nepatrne jinej!Ten co jsem zkopiroval pred tim je z 24.10.strana 136.Taky jsem si rikal,ze ti asi nedoslo,ze jsi ho sem dal ty sam.
Ze se tady vtipy opakujou je normalni,to si nemuze nikdo pamatovat.Ale kdyz jsi sem dal ten dnesni vtip,tak nevim proc jsem presne vedel,ze uz jsi ho sem jednou dal.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Nebojte se a zavolejte Jolandě. Tohle se jen tak nevydí
YouTube Video ------------------------------------------------
Kasak napsal:
Ty vole,Kamile na co to tam čumíš.To nemáš co dělat.Takováhle holota.
Vždyť je krááásnáá a navíc má vytříbenou řeč
------------------------------------------------
Doma zazvoní telefon a zvedne ho malej Pepíček: Halo? Táta: Ahoj synku, máš doma mámu? Jo, mám. Tak mi jí zavolej. Nemůžu, je v ložnici. Aha a co tam dělá? To nevím, ale ozývají se od tamtud silný vzdechy. Aha, tak hele, jdi do kůlny, tam mám kulovnici a oba je zastřel. No a co teď? Teď je vyhoď z balkonu. Ale tati, my žádnej balkon nemáme! Aha, pardon, to je omyl...
V sexshopu si Dežo koupí kondomy s příchutí, aby zpestřil doma sexuální život. Přijde tedy domů a říká: "Ty Eržika, zahrajem si taku hru jo? Zhasnem, ja si budu dávat různy šprcky a ty budeš hádat příchuť."
"More, jasně Dežo." zhasnou.....
Po chvilce:
"Niva!"
"Počkej ty krávo, já si to ještě nenasadil!" Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
Ožralý dědek v hospodě se rozhodne, že už má dost, že už pujde domu. Ale když se chce postavit, spadne zpátky do židle.
"Sakra, že bych byl tak ožralej? Tak si dam kafe," ríká si.
Vypije kafe a zase se pokouší vstát. Opět bezúspěšně. Tak si dá ješte jedno kafe. U čtvrtého už ho to nebaví, tak si dá panáka na cestu a prohlásí, že radši domu doplazí. Plazí se ke dveřím, potichu si odemkne, převleče se, lehne do postele a spí.
Ráno ho budí žena:
"Tys byl včera zas pěkně sťatej, co?"
"Jaks to poznala? Vždyt jsem byl tak potichu..."
"Ráno tady byla hostinská, že sis v hospodě zapoměl svůj invalidní vozík!"