No zítra to povezu Tondovi.....a jak psal Jarys....čas na to bude mít tak za cca. 10 dní....je to pech....nejdřív jsem čekal 2 měsíce jak vocas na papíry.....a teď se mi to po 1500km vysere....
zetor napsal:
No zítra to povezu Tondovi.....a jak psal Jarys....čas na to bude mít tak za cca. 10 dní....je to pech....nejdřív jsem čekal 2 měsíce jak vocas na papíry.....a teď se mi to po 1500km vysere....
Co se ti vlastně podělalo??
... servis a diagnostika BMW Motorrad
já ti nevim....mě to přijde jako kdyby vypadl kardan z toho unašeče z převodovky.....řadí to,ale nepřenáší dál....jen slyšíš jak se o sebe točí zuby.....
No to mě sere právě uplně nejvíc,že se nedostanu na to setkání..... Teď jde ještě o to co s tím bude a co to bude stát.....safra....za 3 týdny jedu na dovolenou.....tak snad se to stihne opravit....
Upravil zetor dne 07.06.2011 10:48
Tak jsem to včera zavezl Tondovi.....prý je to nejspíš převodovka (ta hřídel s tisícihranem a lamela na něm)....takže nějakej ten dukát to bude stát......kámoš (mechanik z Yamahy Č.B.) mi řekl ať to vrátím původnímu majiteli,nebo ať chci po něm část peněz za opravu,že to mám 1/2 roku v záruce.....klidně si tu opravu zaplatim,ale on mi říká ať to tak udělam ("nebuď blbej"......Já na tyhle věci nějak nejsem.....klidně to zaplatim abych se nemusel s nikým popotahovat.....jak to tedy s tou zárukou je...???
Zkus to na něj nejdřív slušně.A až to Tonda rozebere,tak pozná jestli se v tom někdo hrabal,nebo to bylo narafičený a potom si mužem udělat vejlet k tomu maníkovi.
Když je hlad,je i husa dobrá.
hele měl jsem jet do Měřína izolovat silážní žlab a ráno volali že je to po tom včerejším přívaláku komplet pod vodou
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
tak jsem právě volal majiteli.....no říkám mu že se mi to po 1500km vysralo a že to bude nejspíš převodovka.....říkám mu.....zda to bude částka do 5000kč,tak po vás nic nechci....ale jestli to bude 15-20tkč tak jestli by byl ochotnej se o to nějak podělit....a on jako že jo....že mu mám zavolat až budu vědět co s tím je.....tak jsem zvědavej.....
No tak se k tomu snad postaví seriozně a lupnete to třeba napůl.To by snad bylo fér.Lepší než se s ním přetahovat u soudu.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Jsem to tipoval,ze to bude tohle.Uz to tady nekdo resil.Nejakou kacku to stat bude,ale je to lepsi,nez prevodovka jako takova.
Zkusil bych se dohodnout v klidu a slusne.Ta zaruka je asi jen na skryte vady.A tohle tezko nejak naraficis.Resilo se tady,ze tohle se nekdy stane podtacenim motoru,prudkym zrychlovanim z hodne nizkych otacek atd.Asi by bylo slozity se u soudu dohadovat,jestli to nacal uz predchozi majitel(samozrejme,ze asi ano,za 1500km to podle mne neudelas,ani kdybys jezdil vylozene nevhodne)nebo ty.Kazdopadne je to fakt smula!Problem taky je,ze u tehle zavad i kdyby byl poskozenej dil za par korun,tak musis rozebrat pul motorky.Jeste,ze mame toho Tondu,kterej to umi velice rychle a proti znackovym servisum za super penize!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!