Italové je mají v akci za 100 Euro, Carpi Moto dokonce neúčtuje poštovné.
Verze bez "nýtů" stojí asi 84 Euro...
Ve čtvrtek v noci jsem je objednal, dnes je mám už doma a přitom platba ještě není ani zaúčtovaná
Můj pravý disk klepal už takovým způsobem, že motorky jedoucí přede mnou zastavovaly a zjišťovaly, co mají uvolněné...
Tak poslední Mka černý za 4490,- Neodolal jsem a hodil jsem si ji taky do košíku. Jestli máte strach z velikosti, nechte si ji poslat na pobočku, tam si ji vyzkoušíte a pak se rozhodnete jestli si ji vezmete.
http://obchod.bik...9900032454F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Vypadá fakt dobře, jen mě překvapily výfuky. Mám najeto trošku víc , docela často jsem nucen do dálničních přesunů, ale takhle nevypadají .
Upravil xarrow dne 08.05.2015 00:24
Máte s tou helmou někdo zkušenosti? Ta cena je dobrá uvažuju to zkusit, ale ať neprováhám...
Já ji mám a jsem s ní spokojenej. Je lehoučká, je z ní dobře vidět a při normálních rychlostech do cca 120km/h je i celkem tichá. Nemá ráda cestování po dálnici, ve vyšším tempu už to nezvládá ten štítek (už mám třetí), ale to už je i v návodu při delší jízdě nad 100km/h ten štítek sundat. Kamarád ještě řešil se stejnou helmou problém že mu těsnění plexi v horní části dřelo o plexi při vyklápění a udělaly se mu tam obtisky.
Souhlasím, s Pohodarem. Lehoucka a pohodlna. Ve vyssich rychlostech je hlucna a to tak ze duni a po par stovkach kilometru je to na sebevrazdu. Plexi v horni casti skrabe tesneni (moje i kamaradova) a nelze reklamovat, jelikoz to neni chyba ale vlastnost. Proste jako vsechny italsky veci, pekna a pohodlna, ale nepouzitelnej drek.
1150GSA
Ducttape is like the force: it has a light side and a dark side and it holds the universe together.
Dnes jsem byl v MCF.cz a nečekaně jim opět dorazily výběhové TCX INFINITY za bratru směšných 3.900,-
Na fotce jsou dostupné velikosti.
geofre přiložený následující obrázek:
[88.14Kb]
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí