zutro: jo, promiň výfuk s kolenem je taky nový. Kvalitní ještě od chudáka pana Procházky
Ale zase když fouká do zad, tak plexi funguje jako plachetnice a letíš krajinou jako šíp hlavně, že je pivo ftlamě
Becka dobrej veteránek! Krásná práce! U nás je v červnu vždy sraz stadionů a objevují se tam i tyto stroje. Krásné na pohled, ale nikdy jsem nejel.
Zutro: Jaký výkon 2 mezků? Vdyť to ma výkon jako prase!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Taky gratuluju a tise zavidim kompletni pkexi.
Jezdeni na praseti zase takova hruza neni. Do 70 to pelasi krasne a do kopce se holt musi podradir.
Pája
Zdarec, zhruba před měsícem jsem pořídil bmw r 1150 gs adventure. Mela kolem 76xxx km je na tom i docela dost doplňků od TT. Dovezl mi ji místní člen. Je to moje druhá motorka od BMW.
Milos-dakar přiložený následující obrázek:
[538.3Kb]
BMW F 650 GS Dakar
BMW R 1150 GS Adventure
Milos-dakar napsal:
Zdarec, zhruba před měsícem jsem pořídil bmw r 1150 gs adventure. Mela kolem 76xxx km je na tom i docela dost doplňků od TT. Dovezl mi ji místní člen. Je to moje druhá motorka od BMW.
Moc pěkná. Poslední opravdu železná GS. Když se o ni budeš starat - je to poctivá a spolehlivá motorka. Tak si ji užij! (vzpomínám na ni jen v tom nejlepším )
Upravil Dawid dne 06.07.2018 20:43
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!
Racek napsal:
Waltře nádhernej stroj. Jak se na tom jezdí? Vypadá to super.
Ps: jo a jsem rád že se tady objevili MOTORKY a ne zase děti.
Dnes jsem to vlastně poprvé projel. Cca 120 km, bolí mě kyčle, ramena,krk, kotníky...parádní svezení. Připádám si jako v minulém století, nebo tisíciletí.
To je ůžasné, to bych neřekl jak mě to vezme. Ale ono to i jede...a nebrzdí...málem jsem zlomil páčku jak jsem za to rval. A jednou se mi to povedlo i položit do zatáčky.
... tak po několika úletech a vyzkoušení kdečeho, jsem se opět díky Bobovi vrátil k modrobílé vrtuli ... a snad už na dlouho.
takže je tu opět Karkulka s pořadovým číslem 2
Bobe dík.
š.
Ps. Bobe, dorazili jsme sice po půlnoci, ale v pořádku a Karkule už je ve stáji
chstepan přiložený následující obrázek:
chstepan napsal:
... tak po několika úletech a vyzkoušení kdečeho, jsem se opět díky Bobovi vrátil k modrobílé vrtuli ... a snad už na dlouho.
takže je tu opět Karkulka s pořadovým číslem 2
Bobe dík.
š.
Ps. Bobe, dorazili jsme sice po půlnoci, ale v pořádku a Karkule už je ve stáji
zdravim pani nieje to GS, ale pochvalim sa svojim Kčkom. S tym sa chcem aj opytať či niekto nemá "živé papiere" na túto moju stovku predavajuci nemčur mi predal so starym technickym a tvrdil že sa to bude dať prihlasiť. A teraz sa mi všetci smeju, že mi chyba odhlaška a malý technický. A tak kopec mojej práce stoji v garáži pred zbytkom sveta ...
furgon přiložený následující obrázek: