Nikde, u nich jsem se s tím už několikrát setkal.
Ty na webu jsou ve stavu 1A, ty co prodávají na krámě za těch 3.900,- mohou mít menší vzhledovou vadu (např. poškrábaný svršek, polité lepidlem u podrážky apod.) Na funkci to ale žádný vliv nemá a záruka je plná.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
geofre napsal:
Ty na webu jsou ve stavu 1A, ty co prodávají na krámě za těch 3.900,- mohou mít menší vzhledovou vadu (např. poškrábaný svršek, polité lepidlem u podrážky apod.) Na funkci to ale žádný vliv nemá a záruka je plná.
geofre napsal:
Takže to chápu tak, že jsou jen na krámě? A v e-shopu nene?
Ano, v e-shopu nee.
Upravil LeosJ dne 20.05.2015 08:39
BMW R 1100GS
geofre napsal:
Takže to chápu tak, že jsou jen na krámě? A v e-shopu nene?
Ano, v e-shopu nee.
odpověd z e-šopu
Dobrý den,
Asi nejste jediný, komu to kamarád poradil, bohužel se mi už doprodaly.
Vyjel jsem a nevim kdy se vrátím.
Kdyby někdo toužil po značkové, bluetooth handsfree do auta PARROT CK3000 EVOLUTION za 1.600,-Kč vč. poštovného, tak mám 1ks k mání. Původní cenovka 2.450,-Kč. Sada je nová, nepoužitá, pouze rozbalená.
Upravil Taborak dne 20.05.2015 16:31
Včera odpoledne jsem tam byl a mají zatím všechny velikosti jak fotil geofre. Stojí 3900 Kč. Nevím proč je na e-shopu zapírají. Mě na noze moc neseděly, tak jsem koupil TCX Explorer Goretex za 2500. Jinak je tam poslední pár TCX Infinity Evo za 4400Kč ve vel. 42. Ta jejich podrážka Anakee3 je skvělá! Na chození budou lepší než předchozí Infinity, mají měkčí podrážku a líp řešené zapínání.
pasim napsal:
Včera odpoledne jsem tam byl a mají zatím všechny velikosti jak fotil geofre. Stojí 3900 Kč. Nevím proč je na e-shopu zapírají. Mě na noze moc neseděly, tak jsem koupil TCX Explorer Goretex za 2500. Jinak je tam poslední pár TCX Infinity Evo za 4400Kč ve vel. 42. Ta jejich podrážka Anakee3 je skvělá! Na chození budou lepší než předchozí Infinity, mají měkčí podrážku a líp řešené zapínání.
ty jsi místní ? Že bys mi je vzal a poslal. . Když tam tedy jsou. .
Vyjel jsem a nevim kdy se vrátím.
Lupen, zavolej tam a domluv se. Ja mu volal vcera rano, ze bohuzel nemuzu prijet a on at mu poslu mail s adresou a ze je posle na dobirku. Uz mi rano volali z PPL:-)))
Splněný sen moje 1100GS
Nejsem úplně místní, ale jezdím kolem. Kdyby ses s ním nedomluvil na zaslání jako jencekgs, můžu Ti je tam koupit a poslat. Ale určitě bych doporučoval je někde zkusit. Měl jsem včera na noze několik různých modelů a jsou mezi nimi dost velké rozdíly. Původně jsem jel pro Infinity, ale na noze to nebylo ono. Přes chodidlo úzké, u přezek to tlačilo a při chůzi se pata vyzouvala jako v gumákách i když byly dotáhnuté. Mnohem líp seděly Formy Cape Horn, které zase nemají Goretex, ale Drytex.
Auto dobré, ale není ta cena poněkud...hmmmm....řekněme vyšší???
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..