Bylo to super. Smekám před ním. To jeho podání nemá chybu.
Taky hodnotím výlet jako hooodně podařený. A zlatý hřeb byla ta stopařka, kterou chudák Břeťa nezažil protože vystoupil moc brzo.
Kolektive přeji Vám hodně povedenou sobotní vyjížďku a doufám že si to užijete i za mě a slibuji že příště nebudu chybět.
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Taky hodnotím výlet jako hooodně podařený. A zlatý hřeb byla ta stopařka, kterou chudák Břeťa nezažil protože vystoupil moc brzo.
Kolektive přeji Vám hodně povedenou sobotní vyjížďku a doufám že si to užijete i za mě a slibuji že příště nebudu chybět.
jencekgs napsal(a):
aspoň si ju potrenoval v bjehu
Tož trochu se ohřála a alespoň vypotila nějaký ten ampér z krve. Myslím že zbytek alkoholu z krve dostala hned jak tě viděla a uskočila. Mě se leknout nemohla bo mě nešlo vidět
Splněný sen moje 1100GS
prezi napsal(a):
to mikes: pěkná cesta ...je to okolo Zlína či Brna?
...já splnil domácí úkoly, jdu přišroubovat plech pod motor a po obědě vyrazím
čau, rád bych se přidal ale dnes mi to určo nevyjde ... snad zítra pokud vydrží počasi . na dvě tři hodinky
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
miky napsal(a):
obědvám, obleču se a do 12.15 vyjedu směrem k tobě (NJ), cestou ti brnknu ...
trasa jako obvykle je na tobě...zatím hojas
UAU ...jsem měl telefon hluboko v kapse a neslyšel - necítil - nereagoval ...sorry miky
...nakonec jsem jel do Frenštátu kuknout na setkání pejskařů s psychologem (viz. http://www.psycho...)
...pak Rožnov, Val. Bystřice a po kopečkách na ValMez a dom ...na mé oblíbené trase jsem si ještě mohl postavit sněhuláka
UAU ...jsem měl telefon hluboko v kapse a neslyšel - necítil - nereagoval ...sorry miky
...nakonec jsem jel do Frenštátu kuknout na setkání pejskařů s psychologem (viz. http://www.psycho...)
...pak Rožnov, Val. Bystřice a po kopečkách na ValMez a dom ...na mé oblíbené trase jsem si ještě mohl postavit sněhuláka
paráda ! tak zítra bych se po obědě taky vydal někam ... asi nebudu dopol mít přístup na pc . když tak napište sms dík .. 602 175 700
Upravil svaca04 dne 20.03.2010 16:52
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
prezi v pohodě, v NJ jsem dal kafe a vyrazil na bazény....jsou tam a velké , jelikož vodu nerad tak jsem to otočil a motal se kolem bohučovic a pak dom...ten garmin má něco do sebe,krásně mě povodil kotěhůlkama...
příště to určitě vyjde...