zetor napsal:
Takže to Tonda rozebral....v prdeli je.....hřídel,lamela,spojkovej váleček....když už v tom je tak se budou měnit i ložiska na převodovce a všechny gufera....
Na darmo se neříká - laciný dvakrát placený......Kdyby sis koupil tenkrát od Boba a nedělal takové scény,tak jezdíš jak širon deset let......
Dneska příhoda jak prase....jedu z práce na Yuki do Terna pro časák....a vidim jak běží 2 starý securiťáci....ten jeden na mě..."támhle běží zloděj"...."svez ho"...jako toho druhýho....si říkám....neztrham Yuki nééé.....tak jsem to otočil kouknu do ulice....a tam fakt běží nějakej kluk s igelitkou....tak jsem za to "vzal"....udělal myšku...ladně položil Yuki a zmetka chytil.....za chvíli mě ty staříci doběhly a kloučka sebrali.....tož takhle já fušuju Malimu do řemesla...
zetor napsal:
Dneska příhoda jak prase....jedu z práce na Yuki do Terna pro časák....a vidim jak běží 2 starý securiťáci....ten jeden na mě..."támhle běží zloděj"...."svez ho"...jako toho druhýho....si říkám....neztrham Yuki nééé.....tak jsem to otočil kouknu do ulice....a tam fakt běží nějakej kluk s igelitkou....tak jsem za to "vzal"....udělal myšku...ladně položil Yuki a zmetka chytil.....za chvíli mě ty staříci doběhly a kloučka sebrali.....tož takhle já fušuju Malimu do řemesla...
Slušná práce Jsi se minul povolánim Když to tak čtu tak nevim jestli pro Tebe neni toho krásnýho báwa škoda. Co když příště pojedeš na GS? To ho taky opřeš o válec Myslim, že je pro Tebe YUKI jako stvořená Jo a víš co se říká o klucích co jezdí YUKI... ?
Upravil MALI dne 16.06.2011 20:13
zetor napsal:
To bylo v takovým afektu že bych ho asi o ten válec fakt postavil.....
Jo to znám - já jsem se vždycky tak naštval, že jsem pašíka chytil i když měl náskok 50 metrů a narozdíl ode mě neběžel s 10 kg opaskem, v úžasnejch polobotkách a ještě úžasnějších tesilkách
zetor napsal:
To bylo v takovým afektu že bych ho asi o ten válec fakt postavil.....
Jo to znám - já jsem se vždycky tak naštval, že jsem pašíka chytil i když měl náskok 50 metrů a narozdíl ode mě neběžel s 10 kg opaskem, v úžasnejch polobotkách a ještě úžasnějších tesilkách
No to musí bejt úplně libovka..... Ale on byl hodnej...normálně jak mě viděl že jsem to prásknul před něj....(on byl ještě takovej proti mě menší.....asi 170cm) tak se ani nebránil....jen tak stál a ani nedutal....
Jste mi zase zvedli náladu Jsem byl dneska na rybách a nějak se mi po... naviják, takže jsem přišel o tři pstruhy a asi si dovedete představit, jak jsem byl vzteklej
jo...já byl o víkendu taky na rybách....v půl 6 jsem nahodil....kapr 35.....kapr 38....lín 39....a pak už nějak nebrali....nevim jestli to bylo tim,že jsem už neměl žížaly....nebo že jsem měl v sobě 15ks 12° Budvaru a 1/2 flašky rumu.....to bylo cca v 15:00 .....