AHOJKY
Dopoledne jsem potkal jednu 12ctku jet od FM přes Čeladnou do Frenu.
Tak mě to nabudilo, že jsem po obědě vytáhnul motorku. Startla na první protočení. nemůžu moc řádit, protože mám prošlou technickou, ale to brzo napravím. Aspoň jsem ji protáh kolem Frenu. Už se těším na pořádný výlet. Snad vás na nějakou silniční trasu ukecám.
Pája
sem v sobotu nenastartovalslabá baterka,tak rychle šupšup na 15 minut na nabíječku a pak už to vrčelo,než sem vyjel,umyl sem motorku,bo byla nějaká ušmudlaná,slíbil sem ji,že bláto dlouho neuvidí,bo sem ju myl ručně,žádná vapka,bohužel to dopadlo jinaksem jel cestou necestou směr buchláky,na kroměřížsku pokukuju na polňačkyzdají se být suchéprach přeci motorce neuškodí,tak sem si dal krátký úsek,skončil sem v bahněneskončil,když se podemnou začla vlnit motorka a já ji vyrovnával řidítkama,nějakým záhadným způsobem sem přidal plyn a vono to samo vybruslilo na tvrdý podkladrychle sem mazal zpět na silnicu a pokračoval dál do buchláků na uzené kolínkozpět už jen silnice,žádné drámo
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
prezi napsal(a):
...koukám na počasí a odpoledne bude pršet ...bude lepší vyrazit hned
...vyjel bych tak v 9:30 z NJ a v jednu chci být doma - přidá se někdo? srazíme se někde?
čekáme ty angličáky ,ne autíčka ale návštěvu ale doveli tu bundu
...vyjel bych tak v 9:30 z NJ a v jednu chci být doma - přidá se někdo? srazíme se někde?
prezi napsal(a):
Já se hlásím Bacilům jsem dal na prdel (snad),takže bych mohl něco málo pojezdit.S tím deštěm nemá být tak horké.Přeháňky.Sic trošku silnější,ale pořád přeháňky
Doufám že nastartuju,neb jsem se v tom včera trošku vrtal
Klucíí pěkné pěkné, já přemýšlím že bych ještě vyjel, ale jsem nějaký unavený z té cesty autem že si půjdu asi lehnout. Příští víkend už mě do auta nikdo nedostane
Splněný sen moje 1100GS
sem tu měl už 2 měsíce výfuk na opravu,tak sem musel jít pracůvatjinak by se ho majitel nedočkaltak někdy příště až bude slunížko,mám umyto
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz