Jmenovče, máš to pěkné!
Pro mne to není (nemám rád "vodníky"), BMW bývalo vždy chlazené jen vzduchem (max. olejem)!
Bohumile - jsi ještě "stará škola"....
Upravil hobr dne 19.02.2019 20:56
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Tak se taky pochlubím svým nově koupeným miláškem za kterého vděčím uživateli BMWIVO - takže ještě jednou díky moc Ivo. Fotky zatím jen z inzertního serveru, ale už je v garáži :-) Je to splněný sen, 18 000najeto, kompletní servisní historie, jak nová...
MartinM77 přiložený následující obrázek:
[167.73Kb]
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
MartinM - nicholas1 napsal:
Tak se taky pochlubím svým nově koupeným miláškem za kterého vděčím uživateli BMWIVO - takže ještě jednou díky moc Ivo. Fotky zatím jen z inzertního serveru, ale už je v garáži :-) Je to splněný sen, 18 000najeto, kompletní servisní historie, jak nová...
Joooo hochu, kupem od Iva jsi udelal to nejlepsi, cos udelat mohl!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tož já se asi taky budu muset pochlubit tím svým strojem. Teprve se s tím zžívám a zjišťuji vo co gou u takovéhoto stroje. Pořád mě plaší různé zvuky a projevy tohoto motoru, které jak tu čtu jsou asi normální Ale jezdí se na tom fakt mega perfektně, jak se rozjede, tak je to slast Po koupi jsem doinstaloval blástry- kryty rukou aby netáhlo na pracky a padáky. Jen tak pro jistotu, když bych někde nedošlápl ...Jo a je to koupeno od Boba
+ testovací video. To berte prosím s rezervou, je to jen zkouška ale když už to mám na YT, tak to sem vrznu
YouTube Video Když to nevyřešíš plynem, přidej víc plynu.
Zdravím Kubrte, motorka je úloženka, jen upravím, nebyla moje, ale podařilo se mně sehnat tuto motorku, protože jsem nechtěl prodat svoji, tu jsem si nechal :-), já mám najeto 100tkm, tohle je fakt nová motorka, už se v tomto stavu a s těmi kilometry asi fakt sehnat nedá.
Těším se, že se s Martinem svezeme, ta zima mě fakt nebaví, jel jsem jednou a musel jsem hned spláchnout sůl.
Ivoš.
Zdravím Kubrte, motorka je úloženka, jen upravím, nebyla moje, ale podařilo se mně sehnat tuto motorku, protože jsem nechtěl prodat svoji, tu jsem si nechal :-), já mám najeto 100tkm, tohle je fakt nová motorka, už se v tomto stavu a s těmi kilometry asi fakt sehnat nedá.
Těším se, že se s Martinem svezeme, ta zima mě fakt nebaví, jel jsem jednou a musel jsem hned spláchnout sůl.
Ano, ano přesně tak. Objevil jsem tu dávný inzerát, že Ivo prodá Advíka, jenže Ivo prodej mezitím stopnul a abych jej nemusel přemlouvat k prodeji, tak mi sehnal tuhle uloženku. Perfektně seřídil, naladil a prostě připravil po dlouholetém odpočinku. Moc se těším na společné svezení. Prostě jsem klikař a Ivo je neuvěřitelně šikovný
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Konečně se mi ji podařilo dát do stavu se kterým jsem spokojený.
Dokonce jsem sehnal na ebay i nové origo nálepky 1150 GS, tak doufám že budou ještě lepit :-)
Teď ji ještě zaanneldovat a losfahren !
cejsi přiložený následující obrázek:
[206.4Kb]
Upravil cejsi dne 28.04.2019 16:14
BMW R 1250 GS HP
Ex BMW R 1200 GS Rally DOHC
Sice se Vám motorka asi nebude líbit, ale kvůli váhy a manipulace jsem se rozloučil s vrtulkama a na cesty do hor za obytku nebo auto pořídil tuto sestavu. Mým kritériem pro výběr motorky byla nízká váha a těžiště, vysoký výkon, ovladatelnost. Do terénu už chodím jedině s hůlkama.
Vozík upraven na převoz motorky, nyní délka 2,6m, po první testovací jízdě ještě moto posunu cca 10cm do zadu i kvůli těžiště, podle poloměru zatáčení za obytkou ještě možná zkrátim ojnici.
Úspěšně pokračuji v přípravě na důchod, na metru mi zbývá 56 dílků.