MartinM - nicholas1 napsal:
Tak se taky pochlubím svým nově koupeným miláškem za kterého vděčím uživateli BMWIVO - takže ještě jednou díky moc Ivo. Fotky zatím jen z inzertního serveru, ale už je v garáži :-) Je to splněný sen, 18 000najeto, kompletní servisní historie, jak nová...
ty jo...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Bob napsal:
To je ale velká vůně herr Kubajs, gratuluji, embecka na veprovejch SPZ taky schon
díky. mám z ní fakt radost.
BoBe. Minulý týden jsme přestěhovali Büro. Teď jsem od BMW Nieederlassung 3 Min. zu Fuß. Tak až zase pojedeš kolem, tak dej vědět, zvu tě na Döner :-)
Kubajs
BMW R 1250 GS HP
Ex BMW R 1200 GS Rally DOHC
Bob napsal:
To je ale velká vůně herr Kubajs, gratuluji, embecka na veprovejch SPZ taky schon
díky. mám z ní fakt radost.
BoBe. Minulý týden jsme přestěhovali Büro. Teď jsem od BMW Nieederlassung 3 Min. zu Fuß. Tak až zase pojedeš kolem, tak dej vědět, zvu tě na Döner :-)
Kubajs
BMWST napsal:
Tak jsem včera dovezl 1200stéčku brášku 1150gs manželka to skousla ale prohlásila že je to poslední moto co jsem pořídil šlape jak hodinky.
Kdo ? Manželka ?
Moc pěkná 1150 .. černý jsou stejně nejhezčí ...
(ch)stepan
Ano černá je pěkná já jí ještě dopřeju řídítka v chromu nebo tyhle nechám pochromovat už má padák nerez tak to bude pasovat+ještě hliník. kufr a bude to akorát.
Zdravím všechny zde na fóru... S velkým díkem Bobovi dávám foto zatím jen z garáže a nemůžu se dočkat jara!!! 2017 Triple, 29tis, plná vybava kromě alarmu.....
Clarkii přiložený následující obrázek:
pekna!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2