Ked bola zena tehotna,strelili jej dvakrat do brucha.Doktor jej povedal,ze ked budu mat jej deti 12,vycikaju naboj.
Ked ma dcera 12,pride za mamou a hovori:
,,Mami,mne sa stalo nieco neuveritelne.Vycikala som naboj.,,
Mama na to:
,,To je dobre.,,
Ochvilu pride syn a hovori:
,,Mami mne sa stalo nieco neuveritelne.,,
Mama:
,,Vycikal si naboj?,,
Syn:
,,Nie.Ked som si honil zastrelil som spoluziacku...
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Woodman napsal:
[quote]Scofield napsal:
Víte jaký je rozdí mezi čechem a bavorákem???
Vjetrník Emila nikdy nedá i kdyby se na KááTééeMce na hlavu stavěl
Fakt nevím, co je na tom tak ftipnýho...
Nejvtipnejsi je tvuj avatar!Jsem na to cumel,jak pero z gauce!
Bluesbery,tebe něco poštípalo nebo co,že jsi tak otekl?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Zvoní mobil v posilovně, zvedne jej funící muž : "Prosím." "Ahoj miláčku, jsi v posilovně? "ptá se žena. "Ano jsem, co potřebuješ " odpoví muž otráveným hlasem. "Tak to je fajn. Já jsem ti jen chtěla říct, že ten kožich jak stál 150 tisíc, tak ho zlevnili na 80. Že si ho můžu koupit?" škemrá žena. "Ale jo." "Ty jsi hod...ný. A víš, jak jsme chtěli jet na ty Seychely a zdálo se nám to za půl milionu drahé? Tak oni to zlevnili jen na 400 tisíc. Co říkáš ?...., nemám to vzít?" "Dobře, ale jen s plnou penzí," zamumlá muž. "Jo, to já zařídím. A když máš takovou dobrou náladu, tak stojím zrovna před autosalonem Mercedesu a víš jak jsme se dívali na ten S-Class za 3 miliony, tak si představ, že oni ho zlevnili na dva miliony. Nemám ho zrovna zaplatit?" "Ale jo, ale jen stříbrnou metalízu" řekne muž docela otráveně. "Jo, jo, oni ho zrovna ve stříbrné mají. Tak to je super, ty jsi dnes tak zlatý! Tak čau," zaševelí sladkým hláskem žena a položí mobil. Muž v posilovně se zvednutým telefonem nad hlavou zakřičí: "Chlapi, nevíte čí je to mobil?"
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
[15.07Kb]
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
"Otče, už mi nikdy nedávej kapesné,
zamkni můj pokoj, spal všechny moje věci, rozbij mojí televizi, vem mi
telefon, prodej moje auto, vezmi mi klíče od domu, vyhoď mě na ulici
a vyluč mě ze své závěti."
Teda neřekla to úplně takhle, ale přišla domů s cikánem a řekla:
"Tohle je ten chlapec, kterého miluji..."
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS