Ahoj všem , jsem tu nový, tak se také pochlubím mým novým přírůstkem. Je to má první brambora, žák doufám že to budou jen samé dobré zkusenosti. Mám ji už od loňského roku,ale najel jsem na ni jen cca 6000km. Takže jsem ještě zelenáč.
zlomenakost přiložený následující obrázek:
Pěkné sedlo. Na takovou leštěnku bych se před každou cestou převlékal do jednorázové ochranné kombinézy. :-)
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
servisak napsal:
Hlavne ze to ma.presite sedlo ale blastry to nema.
Na blastry se také chystám, jen jsem se ještě nedokopal nějaké koupit. Máte nějaké doporučení?Ješte bych chtěl kufry a protektory do koncáku a osy kola.
servisak napsal:
Hlavne ze to ma.presite sedlo ale blastry to nema.
Na blastry se také chystám, jen jsem se ještě nedokopal nějaké koupit. Máte nějaké doporučení?Ješte bych chtěl kufry a protektory do koncáku a osy kola.
Máš pěknou motorku
Blastry kup nový nestojí raketu, co je po bazarech je poškrábaný.Boční kufry mám v dobrém stavu včetně zámků také topcase včetně plotny.Pokud budeš mít zájem napiš,zavolej.
Upravil Bob dne 18.02.2020 14:30
Loni začátkem srpna jsem si udělal radost. Koupena od Boba
Do konce sezóny v půlce října najeto skoro 7000km okolo komína.
Před tím jen malé 50ky, občas nějaká půjčená moto.
Riddle přiložený následující obrázek:
Ahoj, taky přidávám, je to mé první moto, koupena tady od Slávka Není tu někdo z okolí Ostravy, jednotlivec nebo parta, s kým by se dalo vyjet po výletech a třeba i naplánovat nějakou delší cestu na příští rok? Nějaký lehčí offroad se stany směr východ.. BMW F650 GS Dakar 2004
Moja 1150 s najazdom cez 150tis. km nestou necestou
Pobehane na nej alpy, balkan, ukrajina, turecko, armensko, gruzinsko, rusko ,cecensko,dagestan ... chystal som sa tento rok do Pamiru, hold covid ?
Sorge přiložený následující obrázek: