Kasak napsal:
No samozřejmě ti přeju,at už se to nese-re.Do chorvatska nejezdi,pálí tam sluníčko,voda je tam slaná a plná žraloků,ktarý ti ukousnou tvý malý péro.
Však Zetor vodu nechlastá a péro má jen na chcaní,tak vo co de?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Kasak napsal:
No samozřejmě ti přeju,at už se to nese-re.Do chorvatska nejezdi,pálí tam sluníčko,voda je tam slaná a plná žraloků,ktarý ti ukousnou tvý malý péro.
Na zmrzlinu jezdim k Jarysově tchyni do Miskovic a sardinky mám v plechovce,Se-ru na chorvatsko,já radši k Baltu,tam se tak nepotim.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Přesně....vo co ti de ty homiku....???
Vem Libora s sebou!On bude odhánět ty žraloky házením vypitejch lahváčů kolem tebe Samo,mu je musíš cálnout,protože každá ochranka něco stojí,nie?
Jo tak já moře rád....projedem si pěkně pobřeží a tak....akorát to musim ještě nějak naplánovat kam se vydat.... tak nějak zhruba představu mam....no Jarys říkal že mi s tím v sobotu píchne....
Kasak napsal:
Přesně....vo co ti de ty homiku....???
Vem Libora s sebou!On bude odhánět ty žraloky házením vypitejch lahváčů kolem tebe Samo,mu je musíš cálnout,protože každá ochranka něco stojí,nie?
Blázníš....vždyť chlastá jak zalknutej.....to bych se nedoplatil....a ještě řekni že ho mam i živit....to si to jdu rovnou hodit....
no první 2 noci budem v Medulinu pod Pulou....tam se mrknem do tý rezervace co tam je....pak se asi mrknem na Plitvický....no prostě podél pobřeží až někam dolu.....6 nocí na 2-3 ubytování....
zetor napsal:
Jo tak já moře rád....projedem si pěkně pobřeží a tak....akorát to musim ještě nějak naplánovat kam se vydat.... tak nějak zhruba představu mam....no Jarys říkal že mi s tím v sobotu píchne....
Projedeš si pobřeží...to jo,ale pochybuju,že pěkně.Nechci ti kazit iluze,ale tam je provoz,že bys brečel.Navíc je to po tý magistrále v podstatě jedna velká vesnice,takže si připrav trojku a rychlost tak 40-60
zetor napsal:
Projedeš si pobřeží...to jo,ale pochybuju,že pěkně.Nechci ti kazit iluze,ale tam je provoz,že bys brečel.Navíc je to po tý magistrále v podstatě jedna velká vesnice,takže si připrav trojku a rychlost tak 40-60
No tak si to představuje bratr....mě se to hned zdálo nějaký podezřelí.....
Radši to vemte nějakou vyhlídkovou jízdou už do toho Chorvatska,třeba přes Bosnu,protože v tom chorvatsku nevím nevím.Je to sice paráda!Mám to taky hrozně rád,když dojedu ze středozemí přes nějakej kopec k moři a najednou se před tebou rozlije ta modrá až na obzor.Je to super,ale jezdit po tý magistrále-nic moc.Navíc se tam nedá sehnat ubytování na jednu noc.Jsou to svině rozmlsaný a pod 4-5 dní většinou nejdou.
zetor napsal:
no první 2 noci budem v Medulinu pod Pulou....tam se mrknem do tý rezervace co tam je....pak se asi mrknem na Plitvický....no prostě podél pobřeží až někam dolu.....6 nocí na 2-3 ubytování....
Plitvice dobrý,ale to pobřeží bych vynechal,tam chcípneš.Souběžně s pobřežní magistrálou vede cesta v horách,je tam pěknej klídek a k moři sjedeš vždycky.Dá se tudy dojet na Bačinský jezera,nebo do delty Neretvy a Dubrovníku.Zpátky doporučuju cestu podle Neretvy přes Bosnu a Srbsko,tam je taky fajn.Jinak všechny města jsou stejný,ucpaný autama a turistama.Pěknej je Split i Zadar,ale mimo sezonu.To samý Pula.Ve Splitu měli římani přístav přímo uprostřed města,Jeden Damokleciánuv palác,kostel,jinak nic,jenom bordel a filcky jako v Kábulu.
zetor napsal:
Plitvice dobrý,ale to pobřeží bych vynechal,tam chcípneš.Souběžně s pobřežní magistrálou vede cesta v horách,je tam pěknej klídek a k moři sjedeš vždycky.Dá se tudy dojet na Bačinský jezera,nebo do delty Neretvy a Dubrovníku.Zpátky doporučuju cestu podle Neretvy přes Bosnu a Srbsko,tam je taky fajn.Jinak všechny města jsou stejný,ucpaný autama a turistama.Pěknej je Split i Zadar,ale mimo sezonu.To samý Pula.Ve Splitu měli římani přístav přímo uprostřed města,Jeden Damokleciánuv palác,kostel,jinak nic,jenom bordel a filcky jako v Kábulu.
Nevěřím!Nikde není bordel jako v Kábulu Tam slovo bordel dostává novej rozměr.
Původně jsem chtěl jet přes Alpy s tím,že se tam na noc ubytujeme a druhý den přijedeme k moři....tam budu 3 noci a zase pojedu domu někudy (nevím kudy) a zase tam strávím noc a pak domu....jenže bratr jede s mladou....tím pádem STORNO všeho a jede se rekreovat jen k moři.....takže teď potřebuju nějak vymyslet plán,aby jsme byly každý den u moře.....vidím to na 2x ubytování po 3 nocích (to snad ubytování seženu) a odsud by jsme jezdili na vyjížďky a mrkačky se po okolí a zajímavostech....ale potřebuju nějaký tipy kam se to vůbec vydat....v plánu je přijet v sobotu do Medulinu a tam být 2-3 noci.....tam se podívat po okolí (Pula,ten park atd....) potom někam do cca. třech čtvrtin chorvatska a tam se opět ubytovat na 3-4 dny.....a odtud zase jezdit na čumendy....(Plitvický,Dubrovník....) ale právě potřebuju ty tipy kam se vydat a kde to je "BIKERS FRIENDLY"......
Ty vole ty vůbec netušíš vo co de.Plitvický jsou ve vnitrozemí cca350kiláků od moře a z Puly do Dubrovníku je to baj voko přesně 720km,tak jsem zvědavej,jak to stihnete s tím koupáním.Jinak tam opravdu není nic k vidění,jen ty vápencový pohoří Biokovo a to je u Makarský.
Já bych to udělal buď jak psal Libor-tou horní cestou a zajížděl k moři,popřípadě od moře na horní cestu a tama bych se přesouval dál a nebo to vzal po ostrovech a na ostrovy trajektama.Jen problém bude s tím ubytovánim.Leda kempy
zetor napsal:
No jo...on ten Dubrovník klame ....tak ten vynecháme......tak řekněme,že druhá destinace bude Šibenik....
Takto vemte do Zadaru na trajekt a ostrovy.Dá se odtud doplout i na Kornati,to je národní park.Jinak na Pašmanu mám v tu dobu kámoše s lodí.