Kasak napsal:
No samozřejmě ti přeju,at už se to nese-re.Do chorvatska nejezdi,pálí tam sluníčko,voda je tam slaná a plná žraloků,ktarý ti ukousnou tvý malý péro.
Však Zetor vodu nechlastá a péro má jen na chcaní,tak vo co de?od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Kasak napsal:
No samozřejmě ti přeju,at už se to nese-re.Do chorvatska nejezdi,pálí tam sluníčko,voda je tam slaná a plná žraloků,ktarý ti ukousnou tvý malý péro.
Však Zetor vodu nechlastá a péro má jen na chcaní,tak vo co de?
Na zmrzlinu jezdim k Jarysově tchyni do Miskovic a sardinky mám v plechovce,Se-ru na chorvatsko,já radši k Baltu,tam se tak nepotim.Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Přesně....vo co ti de ty homiku....???
Vem Libora s sebou!On bude odhánět ty žraloky házením vypitejch lahváčů kolem tebe Samo,mu je musíš cálnout,protože každá ochranka něco stojí,nie?
od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
Jo tak já moře rád....projedem si pěkně pobřeží a tak....akorát to musim ještě nějak naplánovat kam se vydat.... tak nějak zhruba představu mam....no Jarys říkal že mi s tím v sobotu píchne....
Kasak napsal:
Přesně....vo co ti de ty homiku....???
Vem Libora s sebou!On bude odhánět ty žraloky házením vypitejch lahváčů kolem tebe Samo,mu je musíš cálnout,protože každá ochranka něco stojí,nie?
Blázníš....vždyť chlastá jak zalknutej.....to bych se nedoplatil....a ještě řekni že ho mam i živit....to si to jdu rovnou hodit....
no první 2 noci budem v Medulinu pod Pulou....tam se mrknem do tý rezervace co tam je....pak se asi mrknem na Plitvický....no prostě podél pobřeží až někam dolu.....6 nocí na 2-3 ubytování....
zetor napsal:
Jo tak já moře rád....projedem si pěkně pobřeží a tak....akorát to musim ještě nějak naplánovat kam se vydat.... tak nějak zhruba představu mam....no Jarys říkal že mi s tím v sobotu píchne....
Projedeš si pobřeží...to jo,ale pochybuju,že pěkně.Nechci ti kazit iluze,ale tam je provoz,že bys brečel.Navíc je to po tý magistrále v podstatě jedna velká vesnice,takže si připrav trojku a rychlost tak 40-60 od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
zetor napsal:
Projedeš si pobřeží...to jo,ale pochybuju,že pěkně.Nechci ti kazit iluze,ale tam je provoz,že bys brečel.Navíc je to po tý magistrále v podstatě jedna velká vesnice,takže si připrav trojku a rychlost tak 40-60
No tak si to představuje bratr....mě se to hned zdálo nějaký podezřelí.....
Kasak napsal:
Já ti poradim,mám to tam projetý křížem krážem.Napiš kam bys rád a já ti to zvošklivim.
Tak za tebou si přijdu pro radu!...od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
Radši to vemte nějakou vyhlídkovou jízdou už do toho Chorvatska,třeba přes Bosnu,protože v tom chorvatsku nevím nevím.Je to sice paráda!Mám to taky hrozně rád,když dojedu ze středozemí přes nějakej kopec k moři a najednou se před tebou rozlije ta modrá až na obzor.Je to super,ale jezdit po tý magistrále-nic moc.Navíc se tam nedá sehnat ubytování na jednu noc.Jsou to svině rozmlsaný a pod 4-5 dní většinou nejdou.
od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
zetor napsal:
no první 2 noci budem v Medulinu pod Pulou....tam se mrknem do tý rezervace co tam je....pak se asi mrknem na Plitvický....no prostě podél pobřeží až někam dolu.....6 nocí na 2-3 ubytování....
Plitvice dobrý,ale to pobřeží bych vynechal,tam chcípneš.Souběžně s pobřežní magistrálou vede cesta v horách,je tam pěknej klídek a k moři sjedeš vždycky.Dá se tudy dojet na Bačinský jezera,nebo do delty Neretvy a Dubrovníku.Zpátky doporučuju cestu podle Neretvy přes Bosnu a Srbsko,tam je taky fajn.Jinak všechny města jsou stejný,ucpaný autama a turistama.Pěknej je Split i Zadar,ale mimo sezonu.To samý Pula.Ve Splitu měli římani přístav přímo uprostřed města,Jeden Damokleciánuv palác,kostel,jinak nic,jenom bordel a filcky jako v Kábulu.
Když je hlad,je i husa dobrá.
zetor napsal:
Plitvice dobrý,ale to pobřeží bych vynechal,tam chcípneš.Souběžně s pobřežní magistrálou vede cesta v horách,je tam pěknej klídek a k moři sjedeš vždycky.Dá se tudy dojet na Bačinský jezera,nebo do delty Neretvy a Dubrovníku.Zpátky doporučuju cestu podle Neretvy přes Bosnu a Srbsko,tam je taky fajn.Jinak všechny města jsou stejný,ucpaný autama a turistama.Pěknej je Split i Zadar,ale mimo sezonu.To samý Pula.Ve Splitu měli římani přístav přímo uprostřed města,Jeden Damokleciánuv palác,kostel,jinak nic,jenom bordel a filcky jako v Kábulu.
Nevěřím!Nikde není bordel jako v Kábulu Tam slovo bordel dostává novej rozměr.
Původně jsem chtěl jet přes Alpy s tím,že se tam na noc ubytujeme a druhý den přijedeme k moři....tam budu 3 noci a zase pojedu domu někudy (nevím kudy) a zase tam strávím noc a pak domu....jenže bratr jede s mladou....tím pádem STORNO všeho a jede se rekreovat jen k moři.....takže teď potřebuju nějak vymyslet plán,aby jsme byly každý den u moře.....vidím to na 2x ubytování po 3 nocích (to snad ubytování seženu) a odsud by jsme jezdili na vyjížďky a mrkačky se po okolí a zajímavostech....ale potřebuju nějaký tipy kam se to vůbec vydat....v plánu je přijet v sobotu do Medulinu a tam být 2-3 noci.....tam se podívat po okolí (Pula,ten park atd....) potom někam do cca. třech čtvrtin chorvatska a tam se opět ubytovat na 3-4 dny.....a odtud zase jezdit na čumendy....(Plitvický,Dubrovník....) ale právě potřebuju ty tipy kam se vydat a kde to je "BIKERS FRIENDLY"......
Ty vole ty vůbec netušíš vo co de.Plitvický jsou ve vnitrozemí cca350kiláků od moře a z Puly do Dubrovníku je to baj voko přesně 720km,tak jsem zvědavej,jak to stihnete s tím koupáním.Jinak tam opravdu není nic k vidění,jen ty vápencový pohoří Biokovo a to je u Makarský.
Já bych to udělal buď jak psal Libor-tou horní cestou a zajížděl k moři,popřípadě od moře na horní cestu a tama bych se přesouval dál a nebo to vzal po ostrovech a na ostrovy trajektama.Jen problém bude s tím ubytovánim.Leda kempyod 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
zetor napsal:
No jo...on ten Dubrovník klame ....tak ten vynecháme......tak řekněme,že druhá destinace bude Šibenik....
Takto vemte do Zadaru na trajekt a ostrovy.Dá se odtud doplout i na Kornati,to je národní park.Jinak na Pašmanu mám v tu dobu kámoše s lodí.