to Hicks: a vis, ze jsem to tipoval na tebe , tvou GS jsem videl ( pod plachtou ) , kdyz jsem byl u vas pro topcase od Moraba a vim, ze s sebou vozis batuzek . Spechal jsem na masaz zad, po operaci se musim udrzovat vyky
Kdo jste to byl?! ...aneb, potkáváme se na každým rohu
Přidané 29.09.2011 16:12
vyky napsal:
to Hicks: a vis, ze jsem to tipoval na tebe , tvou GS jsem videl ( pod plachtou ) , kdyz jsem byl u vas pro topcase od Moraba a vim, ze s sebou vozis batuzek . Spechal jsem na masaz zad, po operaci se musim udrzovat
ja byl nejakej zpruzlej.. tak jsem se vlekl... navic mne tyhle rovinky silene nebavej
Jinak ja vim, kdo jses Boris uz mne pred chvili informoval toz zdravim!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Přidané 29.09.2011 16:20
jtopman napsal:
Jee, nás taky včera stavěli pod červenohorským směrem na Jeseník, bylo to uplně v klidu, kontrolovali papíry a jestli má moto technickou a hnědooká policejní holčina si spíš chtěla pokecat , aspoň nám poradila dobrej penzion v Jeseníku, kde se dá najíst, no kámošovi zjistili, že má už půl roku propadlou technickou, ale dostal to symbolicky za pětikilo a mohl pokračovat s tím, že to da zitra do cajku. Takže za mě slušnej voddíl
Jo jo, taky me tam vcera staveli. Uz jsem se bal, co jsem zase provedl a pritom jen celkem prijemny popovidani o tom, kolik moto uz za ten den prohlidli
Přidané 02.10.2011 17:31
Dnes obec Velké Němčice 17.05h -1150 a 1100 červená. Jel jsem proti na Babettě a zdravili mě!
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Přidané 02.10.2011 18:36
Krnov - Hronov - čtvrtek večer přes Polsko : za celých 160 km 2x 12GSo
Dnes zpět Hronov - Žamberk - Pastviny - Šumperk - Rýmařov : min. dvě desítky BMW, jsem se málem umával.. ... Já solo, bílá 12 a kufry, Rallye 3. Před Skřítkem na cestě rovný černý pruh jako když střelí, až do svodidel v mírné pravotočivé ??? dvě motky na zemi, dvě sanitky z kopce dolů a policajti.....ono to tam v těch zatáčkách láká. Moc. Tak bacha!
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
Přidané 02.10.2011 22:32
Já dnes taky potkal kupu jednostopých bmw... namátkou 1200 před Humburákem v Trutnově, další 1200 přímo v centru, a to hned několik (zdravil jsem fakt vroucně ze svýho Dakara ) a pak jedno malý žlutý GS ve Dvoře Králové na přehradě Les Království, ale ten mě asi neviděl... Od středy má na horách chumelit, tak asi dnešním dnem pomalu zazimovávám. Už při výjezdu z Adršpachu dnes v odpoledních hodinách se mi nechtělo zdravit a dávat tak ruce pryč z vyhřátých ruček, brrr...
Přidané 03.10.2011 14:01
IvoM napsal:
Krnov - Hronov - čtvrtek večer přes Polsko : za celých 160 km 2x 12GSo
Dnes zpět Hronov - Žamberk - Pastviny - Šumperk - Rýmařov : min. dvě desítky BMW, jsem se málem umával.. ... Já solo, bílá 12 a kufry, Rallye 3. Před Skřítkem na cestě rovný černý pruh jako když střelí, až do svodidel v mírné pravotočivé ??? dvě motky na zemi, dvě sanitky z kopce dolů a policajti.....ono to tam v těch zatáčkách láká. Moc. Tak bacha!
Přidané 14.10.2011 17:33
Kdo to byl se ptat nebudu byl to pan Hiks.Kolem pul druhy z Revolucni doleva a znova doleva na nabrezi...(zrejme jsi jel jako od tunelu nevim registroval jsem te az pri tom odbocovani) asi jsi byl unavenej protoze jsi si to pod sebou jen tak vyklanel nebo linej?
No a pak znovu to uz bylo lepsi,protoze asi tak v pul ctvrty na Frantisku smer Pravn.fakulta fronta jako krava (touhle dobou normal)najednou zleva ojebavka pana Hikse.U nemocnice de**lni ostruvek uprostred silnice pan Hiks zleva az do protismeru za nim zpet do svyho po 50metrech zjisteni,ze to nebude jeste ono tak myska mezi auta az do pravyho kterej je ovsem momentalne zavrenej a svedenej do levyho.Ovsem neeee pro pna Hikse.Ten jede dal tim prazdnym zavrenym pravym az k mostu!! Dobra prace takhle se ma jezdit po Praze na motorceJak ti to jde mimo Prahu nevim ale po Praze rozhodne provoz NEZDRZUJES.
Přidané 14.10.2011 18:40
Michal napsal:
Kdo to byl se ptat nebudu byl to pan Hiks.Kolem pul druhy z Revolucni doleva a znova doleva na nabrezi...(zrejme jsi jel jako od tunelu nevim registroval jsem te az pri tom odbocovani) asi jsi byl unavenej protoze jsi si to pod sebou jen tak vyklanel nebo linej?
No a pak znovu to uz bylo lepsi,protoze asi tak v pul ctvrty na Frantisku smer Pravn.fakulta fronta jako krava (touhle dobou normal)najednou zleva ojebavka pana Hikse.U nemocnice de**lni ostruvek uprostred silnice pan Hiks zleva az do protismeru za nim zpet do svyho po 50metrech zjisteni,ze to nebude jeste ono tak myska mezi auta az do pravyho kterej je ovsem momentalne zavrenej a svedenej do levyho.Ovsem neeee pro pna Hikse.Ten jede dal tim prazdnym zavrenym pravym az k mostu!! Dobra prace takhle se ma jezdit po Praze na motorceJak ti to jde mimo Prahu nevim ale po Praze rozhodne provoz NEZDRZUJES.
no jako UPLNE PRVNI NAPISU -- JAKTOZES NEMAVAL!?! 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2