Honza_BMW_VW napsal:
ad4 domluveno, dejte vědět termín, zajistím ubytko co nejblíže nástupního místa na běžky http://www.lesnic...z/aktualne a vymyslím dobrý okruh. Rozhodněte se, zda-li dáme skate a nebo klasiku. Skate doporučuji, svezete se skvěle, lepší jak na Kvildě.
takže už se Vám do toho vlákna nebudu sejřit a čekám na termín, jen víkend 11.a 12.13. je pasé = J50
Budu se snažit něco vymyslet na konec ledna,záleží co má grupa
oranžová dvanáctka
Hodnotím akci jako velmi vydařenou,až na ty hajz.. na chodbě,holt venkov.
Něco teda hodím na papír a dám vědět.
Pavledr,doufám že bude vše ok a brzo i ty budeš jezdit,držíme pěsti.
oranžová dvanáctka
rick napsal:
Hodnotím akci jako velmi vydařenou,až na ty hajz.. na chodbě,holt venkov.
Něco teda hodím na papír a dám vědět.
Pavledr,doufám že bude vše ok a brzo i ty budeš jezdit,držíme pěsti.
Klučíci jsem zpět!Zůstalo to bez následků, jen jsem do smrti na prášcích.Snad už to nikdy neprožiju,prášky tomu mají zabránit.První dva dny na JIPce jsem uvažoval,že nebudu na motorce z bezpečnostních důvodů jezdit,ale už jsem to přehodnotil.Jak dopadla akce,kterou jsem bohužel nemohl navštívit?
...twl Pavle, co to tu čtu za katastrofické zpr.
tady ti chlapci slíbili, že přijedou na běžky (hlásím, že o víkendu 18.1.14 jsem na Lysé hoře) a hned co nahlásím spláchnutí štěrku z cesty na Ještěd domlouvám exkurzi u pardála s tou jeho exkluzivní prodavačkou, oběd na Ještědě a nějakou tu cestu. jen nevím, zda-li seženu to jejich vybrané ubytování a to jsem myslel, že dorazíš taky, jih jako jih
Upravil Honza_BMW_VW dne 20.11.2013 20:57
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
...twl Pavle, co to tu čtu za katastrofické zpr.
tady ti chlapci slíbili, že přijedou na běžky (hlásím, že o víkendu 18.1.14 jsem na Lysé hoře) a hned co nahlásím spláchnutí štěrku z cesty na Ještěd domlouvám exkurzi u pardála s tou jeho exkluzivní prodavačkou, oběd na Ještědě a nějakou tu cestu. jen nevím, zda-li seženu to jejich vybrané ubytování a to jsem myslel, že dorazíš taky, jih jako jih
Mozková mrtvice si prý nevybírá,ale už je to OK.Jak se u vás ohlásí jaro,tak dej vědět.Když jsem prošvihl tuto akci,tak tu příští si nenechám utéct.
Honza_BMW_VW napsal:
...tak snad je vše ok, příp. rehabilitaci neuspěchej a držím palce
na jaře je to jasný, opustíte jih a podíváte se na sever ;o))
Do konce roku se léčím a na jaře u tebe.
beru Tě za slovo a drž se, ať už je to jenom lepší
měj se H
Ok,už snad bude jen líp a to nemyslím to co se děje v politice,ekonomice a vůbec v tomto státě.Myslím jen to obyčejný zdraví,kterého si nevážíme dokud neležíme na JIPce a není nám ouvej.
Tak paráda,že jsi okodpočívej a jaro to jistí.
Pokecali jsme,sranda byla,tataráček,Svijany a snad něco z plánů vyjde.
Drž se chlape!
oranžová dvanáctka