Mr GS napsal:
Zetore,mám novou motorku!Pojedeme zítra spolu na vyjížďku,kámo?
Pěkná a není ti to malý?
Kolik má najeto?
Má to servisku?
Však to je kapesní...to má být malý
Servisku nevím,ale má to "servisačku" Dokonce u toho umí rozebrat karbec,když se sekne jehla
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Třpytkaření,aneb sraz webu BMWGS v kempu "U třpytky"
Přidané 19.08.2011 15:53
Koukám na radar a asi si počkáme a vyrazíme v podvečer... Teď je tu mezera, kdy svítí sluníčko, ale ještě to ukazuje, že sem něco půjde... A všechno to jde na mapě rovnoběžně s D5kou... Uvidíme, teď pojedu z práce domů, sbalíme moto a znovu to zkontroluju...
Přidané 20.08.2011 22:09
Tak jsem doma. Děkuju za dobrej srázek i když jsem tam byl jen pár hodin. Ještě jednou se omlouvám Tolimu a Janě za tu vylitou Colu. Máte u mě příště panáka
Přidané 21.08.2011 07:39
Já tam taky byl,popil,poklobásil.Vše v cajku,jen škoda,že jsme nemohli zustat do neděle.Toli nás všechny překvapil,že přijel se dvěma milenkama,ale takovej je život.Oni si na sebe rychle zvyknou.Těšim se na další setkání.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Přidané 21.08.2011 07:52
Byl jsem taky pouze z pátku na sobotu. Potom jsem musel odjet domů - jsou u nás hody, a tam nemůžu chybět.
Bylo to super Nějaký fotky tady: http://tonda1200.....idnes.cz/...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Přidané 21.08.2011 08:44
Tak jsem chěl dorazit aspoň včera odpoledne, ale ...jsou věci, které neovlivním...tak mě to mrzí a příště...
Upravil stenlybmw dne 21.08.2011 08:44
Stenly- motocyklista varnsdorfský
Přidané 21.08.2011 14:09
Kasak napsal:
Já tam taky byl,popil,poklobásil.Vše v cajku,jen škoda,že jsme nemohli zustat do neděle.Toli nás všechny překvapil,že přijel se dvěma milenkama,ale takovej je život.Oni si na sebe rychle zvyknou.Těšim se na další setkání.
Kasaku, vcera jste nam tam chybeli . Nu, co se dalo delat, aspon jeden vecir a snad brzto navidenou
Přidané 21.08.2011 14:23
tak zirafakovi uz jsou taky bohuzel doma, bo nas povinnosti donutili odjet uz v sobotu a moc se nam zas mezi vami libilo. Proste pohodovy vecer a i druhy den.
Diky Kubrte za organizaci, diky Ivo za svezeni meho batuzku a super diky Vevisovi a Remusovi za dalsi moji zkusenost v offroadu.
Přidané 21.08.2011 17:47
zirafak napsal:
tak zirafakovi uz jsou taky bohuzel doma, bo nas povinnosti donutili odjet uz v sobotu a moc se nam zas mezi vami libilo. Proste pohodovy vecer a i druhy den.
Diky Kubrte za organizaci, diky Ivo za svezeni meho batuzku a super diky Vevisovi a Remusovi za dalsi moji zkusenost v offroadu.
Pani hasičová zdraví pani žirafakovou.
Jsem ráda že o gentlemany není nouze a že ten můj se zasloužil o pěkný zážitek z jízdy na PD paní žirafákové .
Přidané 21.08.2011 19:55
Moderátor Příspěvků: 5903 Registrace: 05.03.08
Kubrte taky diky!Pohodova akcicka!A diky Zirafakovi,ze se s nami vydal do off-roudu a jeli jsme alespon ve trech!Janku priste lepsi gumy!Kdyz Remus rekne,ze to bude jednoduchy,tak nepocitej s tim,ze to pujde na anake!
Jo moje motorka dnes ukazala,ze ma charakter!Spojkove lanko mi prasklo ve 103000km 10m pred barakem!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Přidané 21.08.2011 20:26
přátelé,DÍKY VÁM VŠEM !!!!! Po odjezdu posledního člena ( Mářa) , jsem chtě nechtě musel zamáčkonout slzu. Ještě jednou díky za účast,díky za Vás
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.