Kubrt> ta problubeň v kufru a ráfku je od stromu. Predjizdeli jsme auto a když jsme byli u jeho zadni části, tak zacal předjíždět taky. Vjeli jsme do skarpy a pak už jen tma.
Jak píšeš, zdraví je hlavní, jsme "jen" potlučení. Zbytek v příběhu potom, protože to bude asi na dlouho.
GSA 1250 Rallye 2024
Stewe napsal:
Fuj je mi úplně zle. Dnes je to 20 dní, co jsem měl se ženou "leteckej den" v Rumunsku.
no ty jo.. to ale vypada, ze jste nastesti netrefili nic pevnyho??
Mmch jak jses tam dostal? Auto nebo Ti to uklouzlo?
Ja to zatim moc nevidim na navrat do Alp v nejblizsi dobe na moto... deti a zver se na moto nevejdou a ta bezpecnost je ponekud jinej level. Zabavnej faktor podobnej.
Upravil hicks dne 30.09.2024 20:15
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Stewe napsal:
Kubrt> ta problubeň v kufru a ráfku je od stromu. Predjizdeli jsme auto a když jsme byli u jeho zadni části, tak zacal předjíždět taky. Vjeli jsme do skarpy a pak už jen tma.
Jak píšeš, zdraví je hlavní, jsme "jen" potlučení. Zbytek v příběhu potom, protože to bude asi na dlouho.
no tvl.. klika Gratuluji k preziti.
Upravil hicks dne 30.09.2024 20:16
17 cm
hicks napsal:
Ja to zatim moc nevidim na navrat do Alp v nejblizsi dobe na moto... deti a zver se na moto nevejdou a ta bezpecnost je ponekud jinej level. Zabavnej faktor podobnej.
...foto hezká, ale s tou zábavností to nepřeháněj
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Pokud pane imho, mmch hicksi umíš pouze urážet od klávesnice o něčem to svedčí. Intelekt to ale nebude. Jen mi přišlo nevhodný, při ztrátě dvou životu řešit to, že přežil topcase. Tímhle bych to asi uzavrel
Lukáši, motorku jsi neměl dlouho ale je to jen stroj, hlavně, že jste relativně v pohodě
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
Kuba89 napsal:
Pokud pane imho, mmch hicksi umíš pouze urážet od klávesnice o něčem to svedčí. Intelekt to ale nebude. Jen mi přišlo nevhodný, při ztrátě dvou životu řešit to, že přežil topcase. Tímhle bych to asi uzavrel
Lukáši, motorku jsi neměl dlouho ale je to jen stroj, hlavně, že jste relativně v pohodě
Souhlas
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
[quote]Kuba89 napsal:
mily omezence.
V reakci na moji naprosto nevinnou TECHNICKOU poznamku, ktera ti prisla "jen nevhodna" pises o tom, ze by mne mel nekdo zmlatit. To myslis opravdu vazne?
Takze -- ma dostat pokazde, kdyz napises nejakou kravinu na internet (a ze ti to jde) dostat tvoje mama par facek?
Fakt se probud.
Ze sis v tve omezene hlavicce vyhodnotil, ze neresim obeti je tvoje cistokrevna a naprosta TUPOST a NEINFORMOVANOST.
Mmch tohle vlakno jsem zalozil ja a bouracky GS aktivne sleduju. Ze nereaguju do detailu na kazdou obet... reaguju, jenom to min ventiluju.
Jezdeni na motorce je nebezpecny hobby a cas od casu, spis casteji, tu mame mrtvy. Na ciste TECHNICKE diskusi po takove nehode nevidim vubec nic neuctiveho.
Co povazuju za dulezite je neopakovat chyby druhych.
Navic zatim nevime, z jakeho duvodu k te nehode doslo a kdo je vinik. Mame tu minimalne jednoho clena fora, co vlastni vinou sestrelil auto s pasazerama.
Upravil hicks dne 01.10.2024 09:16
17 cm
Vjetrnik napsal:
...foto hezká, ale s tou zábavností to nepřeháněj
maloco je zabavnejsi nez jezdit Grossglockner s harantem ci harantama
A nakonec pochrochtavani sestivalce ma take neco do sebe. Sedis vysoko, dobre vidis. Jako proc ne.
17 cm
PavelDR napsal:
Údajně chyba řidiče auta, který předjížděl v zatáčce. Neoficiální info od hasičů co byli na místě nehody.
koukam vecer pred spanim na YouTube... hazi mi to tam obcas americke soudy.
Nemam rad prehnane, drakonicke tresty, ale za tohle by mu klidne dali 50 let az dozivoti bez sance na propusteni.
Je strasny, ceho jsou nekteri lide schopni a pravdepodobne minimalni trest, ktery za to dostane
Upravil hicks dne 01.10.2024 08:59
17 cm