Michal21 napsal:
nebo takhle. kdo nepozna rozdil mam u nej pivo.
Rozdíl je jasnej. Ta fotka je pokaždý z jiný strany
Ale jinak jsi šikula.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Koukam, ze se to tu s dvouventilama nejak rozbehlo, tak taky pridam nejaky postrehy. Dal jsem se do renovace tachometru. Prece nebudu koukat na to spinavy sklo ze. Prisel jsem na zavadu, kterou by mohlo mit na cvajventilu vic lidi. A to sice:
Pri nulovani deniho pocitadla pak tohle pocitadlo nefungovalo. System je docela jednoduchy, jakozto v kazdem mechanickem tachaci. system zubatych kolecek s ruzne velkymi zuby otaci bubinky. Pri stisku nulovaciho tlacitka se odkloni lista se zubatyma koleckama a tezko popsatelnym mechanismem to vsechny kolecka vrati do nuly. Problemem je zde pruzinka tlacitka. na prvni pohled muze vypadat v pohode, ale i unaveni a nasledne nedostatecne prikloneni listy s kolecky to pak nefunguje. nasleduje cisteni a namazani.
Taky jsem trochu vylepsil ramecek tachace. takhle to asi byt origo nema, ale me se to libi. posudte sami...
ps: medik jako spravny pozorovatel ma u me na radarce pivo.
Michal21 přiložený následující obrázek:
Jak to pokračuje? Blíží se zima, ideální čas na renovaci
Na vlákno jsem si vzpomněl v dusledku peknýho videa zde: http://www.bmwgs....ost_342736F 650 GS (00)
sorry, uplne jsem prehlidl zes tu neco psal. Pokracuje to pomalu. naposledy jsem shanel cloveka kterej mi udela ventily a voditka. co by to ale bylo za renovaci kdybych si to neudelal sam ze. vsechno pripraveny, dokonce mi asi zitra prijdou od jezka novy voditka. Ted jsem v rusku a jak jsem se vcera dozvedel, tak asi jeste chvili budu. Jinak elektrika je hotova a po nasazeni hlav se muze zacit testovat...
Michal21 přiložený následující obrázek:
Michal je dlouhodobe pracovne v zahranici.Takze asi hned tak hotovo nebude.
Sadilku dobre!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Pomalu pokračuju.Nádrž mám vyklepanou a vyvařenou.No a nastal čas určit barvu.
Blatníky i rám udou černý.Takže jde o nádrž,masku a eventuelně zadní podsedlovku a sedačku.Nejsem grafik tak jsem se s tím pral jen tak zkusmo v malování.Mě se líbí víc ta červená.Co vy na to?
Prosím nekamenovat za zvolené vlákno.Vím že to není renovace,ale bastl.
Upravil sadilek dne 02.12.2013 12:29