Koupili jsme s tatou podobne botky a oba jsme presazovali šaltr páku... Pocit neohrabanosti se vytratil, trošku změkly, ale ne nějak moc... Máme tam taky o malink méně plastu a sem tam nějakou kůži, takže ty tvoje třeba nezměknou. Nevím.
Já měl s botama podobnej pocit, zvyknul jsem si, ale když v lětě vlezu na mašinu třeba jen po městě v normálních botách, tak je to mnohem větší prožitek ..... souhlasím
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Zvykneš si Po prvé to bylo divný a taky sem tapal, ale postupně se to zlepšovalo a dnes bych už v jiny bote nevyjel. Hhend při druhý jízdě jsem chytil v rychlosti stupačkou pařez... v tu chvili jsem pochopil k čemu ty boty sou
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
Na boty si zvykneš... Já už v jinejch nejezdím už minimálně 5x mi zachránili nohu!
Naposledy si kamarád píchnul mezi přesky větev co mu nějak zvedlo přední kolo - v první chvíli myslel, že má po noze...
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
JanVan napsal:
Ahoj, koupil jsem si boty Diadora MX3 [obr] včera na nich poprvé vyjel a nestačil se divit. Jízda mi připadá dost neohrabaná, stupačky a páky porádně nevím kde jsou... v komiskách oproti tomu je radost jet... navíc maj tak vysokou špičku, že to ani nedám pod páku, ale tak ta by se eště dala přesadit. Akorá z toho nemám dobrej pocit, nějak jsem neměl tu radost z jízdy.
Vzpomínáte si vy na svou první jízdu v opravdu moto botách? Taky to pro vás bylo takové podivné?
Nevím právě jestli se ještě šlápnou a změknou nebo si na to zvyknu a bude to lepší a lepší nebo je mám prodat dokud jsou nové?
Diadora MX3
Koupil jsem krosové botky s gelovou botičkou a nemůžu so stěžovat ani při cestování. Hlavně ta bezpečnost té boty je o něčem jiném.. Ale někdo může namítat, že když dojde na lámání chleba a noha se otočí tak křupne v koleni. Ale to je takové procento jako když někoho zachránilo že byl nepřipoutaný..
Boty trochu změknou a bude to OK.
Také jsem řešil řadičku, protože mám 47. Ale s tím se počítal. Koupil jsem stavitelnou u TT. Jsem spokojený, nevím kdo by mi točil pouzdro z bronzu na samodomo stupačku
JanVan napsal:
Ahoj, koupil jsem si boty Diadora MX3 [obr] včera na nich poprvé vyjel a nestačil se divit. Jízda mi připadá dost neohrabaná, stupačky a páky porádně nevím kde jsou... v komiskách oproti tomu je radost jet... navíc maj tak vysokou špičku, že to ani nedám pod páku, ale tak ta by se eště dala přesadit. Akorá z toho nemám dobrej pocit, nějak jsem neměl tu radost z jízdy.
Vzpomínáte si vy na svou první jízdu v opravdu moto botách? Taky to pro vás bylo takové podivné?
Nevím právě jestli se ještě šlápnou a změknou nebo si na to zvyknu a bude to lepší a lepší nebo je mám prodat dokud jsou nové?
Diadora MX3
Uplne stejne pocity pri prechodu na MX boty. Casem si to sedna, prvni jizda byl horor, druha uz lepsi a treti v pohode. Jinak jsem tak koupil stavitelnou radicku od TT, Tomas s Milan ochotne pomohli. V MX botech je pak razeni uplna sranda.
BMW R1150GS MY02
Tak vám píši, jak jsem dopadl. Řadící páku jsem poposadil o kus vejš - mám jí teď kousíček nad botou. Rychlosti nakopávám odlepením chodidla od stupačky, ale v pohodě - sice mám trochu strach o převodovku není v tom ten cit (uklidní mě někdo nějakým argumentem? jako, že se nemůže nic stát?)
No dolu to musím nohu úplně přeorganizovat, ale taky se dá. Moc jsem to neladil - zkoušel jsem si totiž podřazování s brnknutím - nicméně oproti sobotě pohádka, když nemusím mít nohu vykloubenou a pokaždé hledat jestli se podaří zařadit o výstupek podrážky nebo ne.
Ale eště to chce si zvykat, kdyby tak malinko zmekly a šláply se abych se trochu cejtil... bylo by to skvělé...
Přečetl jsem celé vlákno a vidím, že nejvíce preferujete R2P.
Trailguard je novinka, dneska jsem okukoval v AuTecu když jsem si byl pro díly (díky nencovi) tak zlehka Trailguard a Streetguard 3, u toho SG3 jsem nějak nenašel výraznější rozdíly proti SG2, možná že to má o jeden zip míň Ale jak koukám do online katalogu, tak to není Gore-Tex (přestože sl. Ulrichová povídala že je ), ale Keproshield a ubyla ikonka mrazu. Ale TG se mi moc líbil, vypadá hodně k světu, plno větrání, slečna Ulrichová povídala že TG je náhrada za Santiago, takže Gore-Texová vložka je dokoupitelná, jinak je to promokavý.
A vyprodávají za hezký ceny SG2, Airflow 3 a Santiago, to stojí 7 a 5 tis. (bunda, kalhoty), takže stejně kolik jsem dal za Revit Off Track a Dakary, tak nevím jestli jsem udělal dobře
Upravil MotoPaja dne 18.03.2009 00:38
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Takm ja taky neco pridam, poridil sem si Gaerne fastback a co se tyce pohodli je to jak v papucich Na motorce si budu asi chvilku zvykat, ale i chodit se v tom da, sice jako robot ale da. Zkousel sem vic znacek sidi, alpinestar, viper, ale tohle byla jasna volba fakt muzu doporucit.
Ja jsem po zkusenostech zustal u SIDI. Oproti mojim prvni krosovym uz mam trosku mene plastu a hlavne kloub, takze i na chozeni pohodlne. Jen je to hodne o noze. SIDI jsou hodne uzke, takze i ja muism mit minimalne o pul cista vetsi botu nez normalne.Ale cit v nich porad mam.Nekdy se nevyplati setrit
Nevím jestli se to tu již nepsalo, ale firma www.fc-moto.de má slevy u některých výrobků značky REVIT a to ne zrovna malý......
Např. bunda za 150e (3900kč)
Nebo offtrack za 250e
Se mrkněte, třeba se Vám tam bude něco líbit
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
My s přítelkyní máme sady Büse Speed... V době, kdy jsem to pořizoval to nebylo špatné, ale postrádám pevnější chrániče a větráky na zádech a rukávech...
Osobně se mi líbí hadry od Evolution, ale rád bych Pharao, které jsem viděl u kamaráda...
petrj napsal:
Nevím jestli se to tu již nepsalo, ale firma www.fc-moto.de má slevy u některých výrobků značky REVIT a to ne zrovna malý......
Např. bunda za 150e (3900kč)
Nebo offtrack za 250e
Se mrkněte, třeba se Vám tam bude něco líbit
Loni na podzim měl takovouhle akci i českej dovozce ,kupoval jsem offtrack kolem 7500kč
jo taky jsem si loni koupil Offtrack a Dakary a teď nevím jestli má cenu jim tam nést na reklamaci co všechno z toho upadlo nebo si koupit novou bundu
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Nekecej a popovídej bližší podrobnosti, případně ukaž fotky. Měl jsem za to, že zrovna Offtrack není žádné ořezávátko. Vždyť bunda stojí 10000 Kč a je to "nejvyšší" a nejdražší model, který oficiální prodejce do ČR dováží.
Miták