Dik moc aji za mne, ja mel to stesti ze sem to vloni dal.o to vic je mi lito kazdyho zmarenyho zivota, clovek na to tak jinak kouka...
Kupredu spatki ni krok...
Já se nedomluvím a asi bych to ani nenašel, tak dík kluci. Alespoň že tam má hezkou fotku proti ostatním
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Ani nevíte, jak moc mě chybí Jak moc bych se mu chtěl pochlubit, že už mohu jezdit po Evropě na GSu a že už jsem pochopil spoustu věcí o kterých mi vždycky říkal a že byl a vlastně pořád je mým velkým vzorem!!!
nikos přiložený následující obrázek:
[70.18Kb]
Doc-brother
Náš táta říkával,že rozumný člověk to pochopí a názor blbce mě nezajímá!!!
Tuze rád jsem četl jeho krásně napsané cestopisy a měl jsem rád jeho věcné komentáře...
Neznal jsem Doca osobně, ale často na něj vzpomínám.
Ať mu to tam nahoře jezdí
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
dastr napsal:
děláš mě radost....jen to sem hrň, jak tu svini dostáváš na lopatky....
kluci, já to sem nepíšu jenom proto, že je to to, čím teď žiju, ale protože je to velká škola. Velká škola psychologie. Kdo to prodělal sám nebo via nějaké blízké osoby, ví o čem mluvím. A protože psychologie je tady strašně důležitá, jsem přesvědčen, opravdu, že se musí jít na hřiště i s rakovinou. Aby z Tebe měla strach, ne Ty z ní. Pokud je boj vzhledem k silám přibližně vyrovnaný, kdo vyhraje: ten kdo má lepší psychologii
Dobrý den páni motorkáři. Jmenuji se Nikolas a Doc byl můj starší bratr. Musím Vám všem s lítostí oznámit, že brácha se pral s tou sviní co to šlo, ale bohužel nevyhrál. Umřel ve čtvrtek a je pochován v Athénách. Měl jsem pocit,že by ste to měli vědět.
Díky Nikolas
Dnes jsou to 4 roky a jizva v srdci je pořád moc velká!
Doc-brother
Náš táta říkával,že rozumný člověk to pochopí a názor blbce mě nezajímá!!!