no pokdu myslis na ceste na zpatek dom tak se ani nedivim na ctyrech kolech to moc neklouze
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Všem moc dík. A těm kdo se přihlásili a nepřijeli - máte čeho litovat. Super parta, super počasí a komik Schrek to rozjel,
Upravil joe dne 07.10.2012 19:01
Rudovi, Milanovi a všetkým zainteresovaným a zúčastneným srdečná vďaka za parádny víkend , užil som si to - aj s "plavbou" domov ...........len jedno ma prekvapilo, že moje nové Crossfajry boli asi po 70km jazdy plné vody napriek tomu že sa to vraj doteraz nikomu nestalo - aspoň v niečom som prvý...
Taky díky Rudovi a Milanovi. Mám z toho víkendu supr pocit a hodně mi to dalo. Bylo to přesně to, co jsem od toho očekával a chtěl. Ještě jednou dík. Dík i všem, co pomáhali roztlačovat moji motorku
schrek napsal:
Brko: u Lujza maj ted ve sleve hefty za 29,95 pokdu chces mam myslim doma jedny navic co sem bral do zasoby.
Dík, já doma jedny mám, z jetýho GS jenže mě tam nějak neseděj, takže =nový řidítka či cojávimco a musim si vymyslet, kam to zapojit, protože jsem nenašel konektory.. Dal jsem za ně tenkrát asi litr a jsem poněkud nasratý
Jinak tedy Rudovi aj Milanovi patří velký dík, do příště si seženu něco kapku většího a určitě opět dorazím
Do it my way...
Joe napsal:
Všem moc dík. A těm kdo se přihlásili a nepřijeli - máte čeho litovat. Super parta, super počasí a komik Schrek to rozjel,
Stejně by se nás tam víc nevlezlo
Stahují videa na jutub. Některé už tam mám.....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Další videa pomalu nahrávám.....
Upravil swat dne 08.10.2012 20:28
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Skvělá akce s pohodovými lidmi. To sobotní počasí - nádhera. A ten sobotní večírek, kdy jsme museli Vevise "dovažovat" na lavičce dřevěnými špalky, aby se nepřevrátil - to fakt nemělo chybu
Taky nějaký obrázky: http://tonda1200....7.10.2012/...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...