morabo napsal:
Ona ma ta volba nastesti dve kola, takze v prvnim to vidim jasne na Karla a prisla by mi velka skoda to alespon nezkusit a v druhym potom proste pripadne zvolit mensi zlo... Tedy pokud by prvni dopadlo dle pruzkumu, tak Zeman, ale juchat u toho nebudu.
pro mé sou zcela nepřijatelný voba, můj rusizmus konči u široké duše, široké stepi, Poljutů, Uralů a Moskvičů, ruský ekonomický zájmy a Rusko šloufovský moresy nikdy
v prvním knize nebo Franz a pokud to nevyjde tak mi jebne
říkám si hurikán
allroad napsal:
Kníže je bohužel za zenitem, Zeman pasuje Klausovi, ale ne mně, milicionáře si tam už představit neumím vůbec a všehoschopnou dámu chtivou po funkci, také ne. Za mě ze dvou dam vylučovací metodou zbývá jedna, která nedává žádný prostor komunistům a nemá problém se setkat s dalajlámou, na rozdíl od ostatních tlustostřevnchí horolezců ( mimo France )
jestli myslis Tanu Fiserovou tak to je temer ultralevice... take ji ultralevice podporuje (Liskova SZ)
S touhle zkratkou nemůžu souhlasit
Podle mého názoru má TF morální profil jako málokdo, je pravda že některý její názory jsou z jiný planety, některý minimálně k zamyšlení a určitě by zemi neuškodila. Je ale mimo, takže je zbytečný to dál komentovat.
SZ nepovažuju za ultralevičáckou stranu ani náhodou. Podle mě by zelený lidskoprávní názory měly zaznívat a jejich menšinovou účast ve velký politice bych uvítal. Čas ukáže, že obnovitelný zdroje potřebovat budeme. Mýtus, že SZ způsobila solární průser ne podle mě totální nesmysl. Nesmyslný nastavení podmínek podpory šlo úplně jinejma lobistickejma cestama a v parlamentu prošlo s velkou podporou. A šlo to zarazit nebo zmírnit podstatně dříve, kdyby se Fischerově vládě chtělo, ale tak nějak se to nehodilo. Většina zelenejch jsou příliš slušný, volnomyšlenkářský až naivní, ale nikdy se nepodíleli na žádným rozkrádání. Jako jediná strana prošli korupčním testem, všechny ostatní strany včetně komunistů znaly způsob jak vyprat sponzorskej dar na kampaň za podporu prosazení konkrétního zájmu sponzora. Proč s nimi sympatizuje např. Libor Michálek nebo Eliška Vágnerová
říkám si hurikán
vorel napsal:
SZ nepovažuju za ultralevičáckou stranu ani náhodou. Podle mě by zelený lidskoprávní názory měly zaznívat a jejich menšinovou účast ve velký politice bych uvítal.
pokud ti sedi Liska, Stropnicky atd.. tak jses nejspis tak trochu neomarxista
uprimne jsou dost mozna levicovejsi, nez soucasna KSCM. Soucasna SZ pod vedenim Lisky a zm*da Stropnickeho jsou pro mne komuniste dneska
Maji v sobe vsechno, nenavist k zapadu, nenavist k bilejm, k podnikani.. naopak ZBOZNUJI multikulturalismus, muslemíny, palestinu.. nesnasi israel atd.
Mooc pekna particka.
Upravil hicks dne 08.01.2013 09:39
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Součástí vašeho politického programu jsou třeba teze o tom, že, cituji: "Vlastnictví půdy a nemovitostí by mělo být definováno jako společností udělené právo užitku." Jak myslíte, že společnost - tedy asi stát - má udělovat právo užívat nemovitost? Znamená to, že zpochybňujete základní ústavní právo vlastnit majetek a nakládat s ním dle vlastního uvážení?
"Ne, to jistě ne. Já jsem nemluvila o nemovitostech, ale byla řeč o půdě. To je jedna z těch alternativ a vizí budoucnosti, ale půdu skutečně nevytvořil člověk, půda není zboží a je důležitá pro celou společnost. Proto by se v budoucnu mělo začít uvažovat o tom, jestli by půdu neměla vlastnit obec a udělovat právo užitku těm, kdo na ní dobře hospodaří ve prospěch všech."
Ale v tom programu je řečeno půdy a nemovitosti a ještě je tam třeba hodně dlouhý odstavec o družstevnictví. To je systém formy vlastnictví, který má, řekl bych, u nás dosti problematické konotace z minulosti, nemyslíte?
"Ano, protože vy mluvíte o tom komunistickém družstevnictví, ale pravděpodobně neznáte naši slavnou minulost z první republiky, kdy u nás bylo víceméně pět milionů družstev po celé republice, která stála na rovnosti hlasů a podílů. Mimochodem jejich reprezentantem byl Ladislav Feierabend, velmi známý člověk, a tato družstva byla jakousi demokratickou základnou první republiky. Bohužel komunisté je jako jeden z prvních činů právě centralizovali a rušili ten starý model."
Vize společnosti, kterou si představuje, je dramaticky odlišná od té dnešní. Možnost "samostatně utvářet okolnosti vlastního života" by například podmínila (což zní zvláštně) dobrovolně odevzdanou prací a časem ve prospěch společenství (celý program najdete zde).
Mzda by namísto ceny práce byla "oprávněným podílem" z výtěžku společně vytvořených hodnot, majitel bytu nemající peníze na rekonstrukci by dostal finanční podporu, množství peněz by přerozdělovaly různé "veřejně prospěšné fondy" financované přímými podíly (tedy ne daněmi) ze zisků podniků.
Důchody by podle ní měli pobírat jen ti, kteří nemají jiné zajištění - ale kdo se k pobírání důchodů přihlásí, to by podle ní mohlo záležet i "čistě na osobní etice". Od daní by osvobodila umělecká zařízení, umění by rovněž více financovala. Stejně jako studenty, nezávislá média, solární energetiku...
---
JAK RIKA HIX... NEOMARXISTKA.
Upravil hicks dne 08.01.2013 09:45
17 cm
Petr 11 napsal:
Notykjawo,to jsou wjecy...
Zda se mi to,nebo nektere jedince vidina tehle fce pripravuje o rozum?
husty, co? to je proste Liska, Stropnicky a Fiserova.
tvrdi to dlouhodobe... jenom doted ji/je nikdo poradne neposlouchal...
Bursik tomuhle dobytku delal protivahu, at uz je jakej chce, bohuzel prohral volby o predsedu...
17 cm
nic z toho se nevylučuje s mám názorem, říkám o Táně že je občas z jiné planety, tyhle názory znám a patří do této kategorie
SZ: Sropnického nemůžu ani cejtit, Lišku celkem beru a Bursíka bych tam viděl nejratši
Jinak ale dávat rovnítko mezi SZ a to co řekne marťanka je trochu nefér, ale celkem typický, to samý mezi Lišku a Stropnického
říkám si hurikán
vorel napsal:
nic z toho se nevylučuje s mám názorem, říkám o Táně že je občas z jiné planety, tyhle názory znám a patří do této kategorie
SZ: Sropnického nemůžu ani cejtit, Lišku celkem beru a Bursíka bych tam viděl nejratši
Jinak ale dávat rovnítko mezi SZ a to co řekne marťanka je trochu nefér, ale celkem typický, to samý mezi Lišku a Stropnického
jo Hitler taky leckomu pripadal jako z jine planety.. problemem myslim zustava, ze Tanomarxistce tyto nazory jaksi tolerujes a jeste bys ji volil.
---
no a mezi Liskou a Stropnickym neni zas az takovy nazorovy rozdil.. Stropnicky je liskuv clovek.
Upravil hicks dne 08.01.2013 11:50
17 cm
a proc by to nedelali? jak vidis sam.. maji tu nemalo fanousku.
Co myslis, ze je Labour Party v UK? to jsou cca nazory tehle particky.
17 cm
Ne ze bych chtel tu Fiserovou volit,ale diky Hicksi za tve informace.Priznam se,ze bohuzel asi jako vetsina toho o tech kandidatech moc nevim a je to ostuda.A pak to vede k tomu,ze se mnozi divime,koho jsme to vlastne zvolili.Ten prvni dojem fakt nekdy klame.Pusobi dost nevirazne a jako takova hodna mila pani.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
hicks napsal:
a proc by to nedelali? jak vidis sam.. maji tu nemalo fanousku.
Co myslis, ze je Labour Party v UK? to jsou cca nazory tehle particky.
Ja jsem vcelku demokrat,at si dela kazdej co chce,pokud se mne to nebude nejak dotykat,ale byt jen myslenkou naznacit,ze by mi nekdo chtel znarodnovat zase pudu pod barakem,tak mam chut mu obtisknout spalky na zadech...
Driv kdo byl blbej a linej sel do armady,nebo k SNB,dneska do politiky...blejt.
vevis napsal:
Ne ze bych chtel tu Fiserovou volit,ale diky Hicksi za tve informace.Priznam se,ze bohuzel asi jako vetsina toho o tech kandidatech moc nevim a je to ostuda.A pak to vede k tomu,ze se mnozi divime,koho jsme to vlastne zvolili.Ten prvni dojem fakt nekdy klame.Pusobi dost nevirazne a jako takova hodna mila pani.
Souhlas"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
vorel napsal:
jo Hitler taky leckomu pripadal jako z jine planety.. problemem myslim zustava, ze Tanomarxistce tyto nazory jaksi tolerujes a jeste bys ji volil.
---
no a mezi Liskou a Stropnickym neni zas az takovy nazorovy rozdil.. Stropnicky je liskuv clovek.
s tebou je to fakt těžký, já napsal že některé názory má jak z jiné planety, o některých se dá přemýšlet, ani slovo o tom že bych ji chtěl volit
jedním dechem vyvozuješ že sou to názory SZ
malinko manipuliješ a překrucuješ
Ale uznávám že než Zemana bych jí tam snesl raději i přes její názory, není totiž na rozdíl od něj nebezpečná, jen naivní
Abys to zase nepřekroutil, volit ji rozhodně nehodlám, to sem psal výše
Stropnický, no, nevím jak teď, ale když jsem ze SZ odcházel před 3 rokama tak to rozhodně Liškův člověk nebyl, ale rozesírat lidi uměl fajnově
Na jiné téma:
dnes idnes...Podle něj Zeman dokázal postupně upevňovat svoji pozici u voličů ČSSD a KSČM. "Kampaň je vysoce profesionální a dobře zacílená na skupinu, která může pana Zemana volit," dodal Herzmann.
zapoměl na vzdělaný lidi při penězíchříkám si hurikán
mě trochu mrzí to zveřejňování průzkumů veřejného mínění.
to je schopné ovlivnit voliče víc, než nějaký televizní debaty. obzvlášť voliče těch kandidátů s nižší preferencí.
všichni vědí, že bych asi volil "fantomase", ale jelikož podle těchto průzkumů na postup do druhého kola nemá, tak si holt z první trojky budu muset vybrat to nejmenší zlo .....
vorel napsal:
---
podle této logiky bych asi měl napsat že tlekáš Šloufovi, Mynářovi, Martinu Nejedlému, Palasovi....ale ber to že sem to jako vůbec nenapsal
... von si z toho vorel dela prdel... ale cim vic socani, komari, ekoteroristi a dalsi "pachatele dobra" z ruznych zemi rozjebavaji EU - respektive prebiraji moc(Anglie se nam vesele meni ve fasiticky stat a v Belgii bude zavedena saria co nevidet), tim driv nakonec budeme za ty Rusaky jeste vdecni nehlede na historicke zkusenosti....
... Nemci jsou totiz tak dokonale "prevychovani", ze za to ekonomicke harakiri, co predvedla Mekelova se zrusenim atomovych elektraren, ji do ted tleskaji a Thilo Sarrazina za knihu "Deutschland schafft sich ab" (neco jako "Nemecko se samo odesila do riti", kde jen otevrene popsal soucasnou nemeckou realitu) vyhodili z SPD, Bundesbanky a malem ho zavreli.
Tvrdim to proto, ze od roku 2006 v Nemecku ziju (stale jednou nohou i u nas a trosicku i v Anglii).
... netusim co prijde, jen se bojim, ze to nebude nic pekneho... .. v prezidentskych volbach budu volit nerad (ale pujdu, jako vzdy), protoze tam neni kandidat, kteremu bych s chuti dal hlas.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure