Ahoj všem,
vše klaplo dle dohody. Dnes ráno v 5:37 jsem se osobně sešel s ředitelem reklamky na benzíně na dálnici D5. On i jeho kolegové jeli do Německa na veletrh a dle slibu dovezli naše kšiltovky. Ve voze byla i paní, která způsobila všechny komplikace a osobně se mi omluvila, poté už jsem ji neviděl a šel na kávu s panem řídícím. Musím řici, že je to velice příjemný člověk, promluvili jsme si o jejich firmě, o firmě, kde pracuji já, o veletrhu, kam jedou, ale samozřejmě i o mojí objednávce. Je to jednoznačně selhání jedince, které se může přihodit v každé firmě bez ohledu na odvětví, kterému se věnuje. Brand Promotion patří mezi špičku ve svém oboru a v České republice skutečně nemá konkurenci. Sám jsem pátral po jiných firmách a žádná nenabídne to, co oni. Takže i když byla objednávka takto zkomplikována, věřím, že kvalita zpracování bude pro každého kladnou stránkou věci. Protože vás zajímalo, jaký profesní osud bude mít zmiňovaná paní v Brandu, tak na toto jsem dostal také odpověď. Dostala výstrahy a s firmou se rozloučí. Je to nepochopitelné, přijít o práci kvůli 93 čepicím, ale s rozhodnutím ředitele souhlasím, když si tak vybavím SMSky, maily, které jsme si s paní vyměnili za poslední čtvrt rok, ale i komentáře tady na fóru vzhledem k jejich firmě, kde nebyli postaveni do zrovna dobrého světla. Nemohl jednat jinak. Ale což, nezbývá nic, než čepice rozbalit, rozložit, dát ke každé štítek s přezdívkou, naházet do krabic a rozeslat na adresy odběrných míst. Ale to až se vrátím dnes z práce.
Děkuji všem za trpělivost, ať už jste ji měli větší či menší, Vítkovi za pomoc při komunikaci s panem ředitelem, Hugitce rovněž za trpělivost, když jsem byl protivný a proseděl večery na fóru, stránkách GLS, České pošty atd.
Honza_BMW_VW napsal:
...čeče dobrý, plánuješ pro rok 2013 triko/mikinu/trenky/...., pak hlásím, že mám velikost "M" ;o)))
Asi jo, asi zase budu mít tyhle sebemrskačský sklony...
Škoda, že mě nenapadlo nechat na ty kšiltovky udělat ještě ročník "2012", udělat z toho každoroční tradici a vyznačit ročník, ze kterého to je... Ale myslím, že tyhle čepice to nepotřebují, to každý bude vědět, že jsou z roku, kdy měl být konec světa...
xHackerM: dovol, abych poklekl na kolena a hluboce se poklonil dále abych vstal a zatleskal ti
Upravil Bajlak dne 08.01.2013 07:51
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
xHackerM napsal:
Děkuji všem za trpělivost, ať už jste ji měli větší či menší, Vítkovi za pomoc při komunikaci s panem ředitelem, Hugitce rovněž za trpělivost, když jsem byl protivný a proseděl večery na fóru, stránkách GLS, České pošty atd.