To : Pertla - hezky mi tu čepičku hlídej a ne že do ni nable.....š . Zkusím se přijet podívat na Radarku, jestli to vůbec najdu a když bude trochu slušný počasí a sleze tady sníh.
KUKY se vrací
KUKY napsal:
Čepice pro KUKYHO je u Pertly ?? Díky za odpověď.
Ano, balík na Moravu.
Fogy napsal:
ahoj a u koho bude bude moje čepice? v balíku u Servisáka nebo u Pertla nebo si klidně počkám na Čihošť jestli tam někdo pojedete...
Tvoje je u mě. Nevěděl jsem, do kterého balíku ji dát.
Nevadí, jestli pojedeš na čihošť, vzal bych si ji přednostně tam ( plzeň je z ruky) nebo jestli se chystáš na radarku, udělal bych si výlet...
Upravil Fogy dne 10.04.2013 10:00
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti!
Vezmu je rád, ale ještě nemám nic ... ani odezvu od Hosina. Telefon jsem na něj nevyštrachal a včera jsem mu psal PMku. Tak uvidíme jestli to do pátku zvládne..
Tak jsem dneska oživil berušku po zimě a sjel si k servisákovi pro druhou čapku. Čímž vám oběma děkuji za perfektní servis
Přemýšlím, že bych tu čapku z legendární první série hodil do placu, páč mi úplně nesedla. Pokud by o ni byl zájem. Jinak zůstane sběratelským artiklem
Klidně ji nabídni, zájemci tady byli dva, tuším - pár příspěvků zpátky.
Mě se taky jedna vrátí, měnil jsem ji Koblížkovi. Takže ta původní se tu také objeví a hodím jí formou aukce - je to ta z první série. A peníze z ní padnou na režii BMWGS.cz West Session 2013. I když to bude asi jen pakatel...