Nechci rozhodne urazit nici esteticke citeni a uz vubec nasazeni a nadseni a veskerou praci, ktera byla do kalendare vlozena, ale ja to proste nedavam. Ani pres to a ani, pres fakt jak mam ty motorky rad a konecne i x kluku, co tam maji fotku, tak se na tu grafiku fakt rok koukat nevydrzim... Omlouvam se, ale je to tak.
To by byla pochopitelne moje vec, jak jsem psal, neni mym cilem do nikoho rejt. Pointa je v tom, ze jsem jakozto autor jedne z vybranych fotek obdrzel vytisk zdarma (po drobnych peripetiich, protoze v tiskarne nevyplnili do adresy uplne vse co meli...).
Tedy, ne tak uplne zdrama, to mi bylo blby a tak kdyz jsem se to dozvedel, jsem vzal beznou cenu, trochu ji zaokrouhlil a poslal "na Bohumila".
A to mi vnuklo nasledujici reseni situace. Nez aby mi lezel kalendar v supliku (to by mi bylo zase lito a vyrezavat a ramovat samotny fotky jsem linej), tak jej nabizim do skryte drazby, opet na Bohumila. Princip je nasledujici:
Kdo budete mit zajem, napiste mi nabidku do PM a ve stredu 11.12. ve 14:00 nejvyssi castka vyhrava. Vitez bude vyzvan, aby slibenou sumu poslal na konto (poprosim vevise, aby to nasledne overil) a kalendar dostane bud postou, nebo, a to bych teda byl radeji, osobnim vyzvednutim (mozno praha, louny, benesov).
Doufam, ze to bylo dost srozumitelne a startuji soutez TED!
Upravil morabo dne 07.12.2013 00:24
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Nechci rozhodne urazit nici esteticke citeni a uz vubec nasazeni a nadseni a veskerou praci, ktera byla do kalendare vlozena, ale ja to proste nedavam. Ani pres to a ani, pres fakt jak mam ty motorky rad a konecne i x kluku, co tam maji fotku, tak se na tu grafiku fakt rok koukat nevydrzim... Omlouvam se, ale je to tak.
To by byla pochopitelne moje vec, jak jsem psal, neni mym cilem do nikoho rejt. Pointa je v tom, ze jsem jakozto autor jedne z vybranych fotek obdrzel vytisk zdarma (po drobnych peripetiich, protoze v tiskarne nevyplnili do adresy uplne vse co meli...).
Tedy, ne tak uplne zdrama, to mi bylo blby a tak kdyz jsem se to dozvedel, jsem vzal beznou cenu, trochu ji zaokrouhlil a poslal "na Bohumila".
A to mi vnuklo nasledujici reseni situace. Nez aby mi lezel kalendar v supliku (to by mi bylo zase lito a vyrezavat a ramovat samotny fotky jsem linej), tak jej nabizim do skryte drazby, opet na Bohumila. Princip je nasledujici:
Kdo budete mit zajem, napiste mi nabidku do PM a ve stredu 11.12. ve 14:00 nejvyssi castka vyhrava. Vitez bude vyzvan, aby slibenou sumu poslal na konto (poprosim vevise, aby to nasledne overil) a kalendar dostane bud postou, nebo, a to bych teda byl radeji, osobnim vyzvednutim (mozno praha, louny, benesov).
Doufam, ze to bylo dost srozumitelne a startuji soutez TED!
Morabo
Vážím si, že jsi na přání kamarádů poslal fotky, ikdyž se ti vzhled kalendáře osobně nelíbí.
Vždycky je co zlepšovat.
Už letos jsem chtěl změnit styl, ale neklaplo to.
O to víc se budu snažit příště a pokusím se opravdu změnit, jak styl, tak i přidat jiný formát aby jak píše Mr GS šel kalendář taky použít jako kalendář.
Při změně musí zůstat kalendáři kouzlo pěkné fotky o cestování na motorce. No a taky počet fotek, abych se z vybírání nezcvoknul.
Nějaký nápad už mám.
Letos máš příležitost udělat pro Bohouše dobrý skutek a za rok se uvidí.
Držím palce.....
Pája
Dneska měly odejít všechny do včerejška objednané kalendáře. V tiskárně zůstaly pouze ty, které jste si zatím osobně nevyzvedli.. Bylo vyrobeno 205 kusů....
Je stále možné DO-objednávat kalendáře, ale už neručím, že budou dodány do vánoc. Do-objednané kalendáře budou mít vyšší cenu 250Kč/10EUR za kus.
Tyto doobjednávky už budeme vyřizovat individuálně.
Dnes jsem si osobne vyzvedl v tiskarne kalendar. Uz mam na nej misto na zdi. Preji Vam vsem pohodove vanoce a kazdemu co nejvic bezpecnych kilometru za riditky svych milasku.
BMW 1200 GS a ///M3
Ještě nejmíň 4 kalendáře čekají v tiskárně na osobní vyzvednutí.
Další objednávky přes poštu se budou posílat až po novém roci a prosím o trpělivost.
V tiskárně mají neskutečné fofry a s tím spojené nervy....
Pája
paja1 napsal:
Ještě nejmíň 4 kalendáře čekají v tiskárně na osobní vyzvednutí.
Další objednávky přes poštu se budou posílat až po novém roci a prosím o trpělivost.
V tiskárně mají neskutečné fofry a s tím spojené nervy....
Dneska odešly všechny doobjednané kalendáře.
Ještě stále můžete objednávat.
Pája
..a mě se doufám letos poštěstí a ve výběru se ukáže i nějaká moje fotečka na nový kalendář Doposud jsem to vždy prošvyhnul a nebo poslal malé fotky
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/