No tak to z toho mám teď zamotanou hlavu.
Jestli E07, E10, nebo K60
Jezdil jsem jenom E-10, ale podle zkušeností ostatních:
E-10 - dobrá přilnavost na suchu i na mokru, slabý nájezd, v terénu o fous lepší než ostatní
E-07 - na suchu v pohodě, mokro katastrofa, velký nájezd. Je to hodně tvrdá guma.
K60 - těžko říct, někdo miluje někdo nenávidí, ale viděl bych to někde mezi.
Cenově jsou výhodný všechny.
No tak to z toho mám teď zamotanou hlavu.
Jestli E07, E10, nebo K60
Jezdil jsem jenom E-10, ale podle zkušeností ostatních:
E-10 - dobrá přilnavost na suchu i na mokru, slabý nájezd, v terénu o fous lepší než ostatní
E-07 - na suchu v pohodě, mokro katastrofa, velký nájezd. Je to hodně tvrdá guma.
K60 - těžko říct, někdo miluje někdo nenávidí, ale viděl bych to někde mezi.
Cenově jsou výhodný všechny.
Já bych řekl že E07 je na mokru asi tak na stejno jak E10 ale celkově mi E07 nějak nesedly nějak jsem z nich neměl dobrej pocit. Navíc se mi na nich ta motorka vůbec nelíbila
Ty vole chlapi buď jezdíte s nohama na zemi nebo nejste soudní. Viz projížďka na West Session. Kdo měl E-07 tak se nebyl na mokru schopný držet skupiny i když se jelo fakt v klidu. Jet na tom samozřejmě jde, ale oproti jiným gumám je to obrovskej rozdíl.
Já nevím,nechci se hádat..třeba je to i v lidech kdo na tom jede..
Za sebe můžu říct že s nima problém na vodě nemám a rozhodně pomalu nejezdím..
per aspera ad astra
kubas napsal:
Já nevím,nechci se hádat..třeba je to i v lidech kdo na tom jede..
Za sebe můžu říct že s nima problém na vodě nemám a rozhodně pomalu nejezdím..
Já nemám zkušenost s Mitaskama, ale mám zkušenost s Continental Trail Attack a každý ji na vodě kritizuje. Já mám zase jenom dobrý zkušenosti. Takže mám stejný názor jako ty.
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
zadanyjan napsal:
[quote]schrek napsal:
E07 na mokru vpohode , musis s rozumem :
Pěkný poježděníčko. Kde to bylo Schreku? Pěkná krajina a super tunely :-)
to je Milankovo video, mel tam dobvry srovnani vsechyn motorky meli E07 a nejeli zrovna pomalu co rikal, ale ted t i nereknu co to bylo mozna Aplsky sotoliny ted nevim on letos byl na hodne vyjezdech
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Paul napsal:
Ty vole chlapi buď jezdíte s nohama na zemi nebo nejste soudní. Viz projížďka na West Session. Kdo měl E-07 tak se nebyl na mokru schopný držet skupiny i když se jelo fakt v klidu. Jet na tom samozřejmě jde, ale oproti jiným gumám je to obrovskej rozdíl.
Nebyl jsem na srazu (mrzí mě to), tak nemůžu srovnávat - ale: Každý má jinde pud sebezáchovy - takže bych to neházel na gumy. Zkrátka každý jezdí tak, jak uzná za vhodné (čti: bezpečné). Já se na mokru bojím a to tak, že dost (a můžu mít gumy třeba s křidélky, stejně to nepomůže....).
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Paule,víš jak to je? Podívej,šrek měl dobrý srovnání...všechny motorky měly 07...to zní jako dobrý srovnání,ne?
Soudnost,jako z učebnice
Mimochodem vláken o mitaskách je tady asi hodně málo,že?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA