To jsou zase kydy, nechcete si je nechat na nějaké "odborné" politicko-kulturně-nábožensko-xenofobní fórum?
Katarina není můj typ, co si o ní myslím si nechám pro sebe, ale oceňuji, že cestu naplánovala a vydala se na ni, drtivá většina místních toho není schopna. Jestli plní nebo neplní své závazky nesoudím, nic o tom nevím. Jestli cestuje podle itineráře, skončila nebo bude po pauze pokračovat, netuším. Její popis cesty není typický cestopis, ale tak ona uvažuje a cítí, mimochodem já se celý život pohybuju kolem letadel, přečetl jsem desítky knih a když jsem narazil na Exupéryho "Noční let" nebo "Zem lidí" atd., je to něco na pomezí poezie a prózy, lyriky a epiky, prostě něco, co jsem zprvu odložil, až později to ke mně začalo promlouvat (a to byl Exupéry chlap s úžasnými zkušenostmi, nikoliv mladá holka:-)). Katarinu nesoudím ani netleskám, spíš mne zajímají její další plány. Pokud má www stránky a kolem její akce je tolik publicity, odborná veřejnost si to kromě telenovely na Facebooku zaslouží.
Upravil Ivan dne 19.06.2013 14:17
Ivan napsal:
To jsou zase kydy, nechcete si je nechat na nějaké "odborné" politicko-kulturně-nábožensko-xenofobní fórum?
Katarina není můj typ, co si o ní myslím si nechám pro sebe, ale oceňuji, že cestu naplánovala a vydala se na ni, drtivá většina místních toho není schopna. Jestli plní nebo neplní své závazky nesoudím, nic o tom nevím. Jestli cestuje podle itineráře, skončila nebo bude po pauze pokračovat, netuším. Její popis cesty není typický cestopis, ale tak ona uvažuje a cítí, mimochodem já se celý život pohybuju kolem letadel, přečetl jsem desítky knih a když jsem narazil na Exupéryho "Noční let" nebo "Zem lidí" atd., je to něco na pomezí poezie a prózy, lyriky a epiky, prostě něco, co jsem zprvu odložil, až později to ke mně začalo promlouvat (a to byl Exupéry chlap s úžasnými zkušenostmi, nikoliv mladá holka:-)). Katarinu nesoudím ani netleskám, spíš mne zajímají její další plány. Pokud má www stránky a kolem její akce je tolik publicity, odborná veřejnost, si to kromě telenovely na Facebooku zaslouží.
nicholas1 napsal:
hele knedlíku, když už máš tolik řečí na rození muslimských dětí - kolik českých dětí máš sám, když není v našem zájmu, aby bylo více "nemuslimských" dětí?
ZERO!
oceňuji, že se alespoň na nic nevymlouváš a přiznáš pravdu. Možná by to chtělo více činů (v tomto případě dětí) a méně keců
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Btw - Hixíku a Kataríno, tohle video je přesně pro Vás
YouTube Video
Upravil MartinM77 dne 19.06.2013 12:02
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
nicholas1 napsal:
oceňuji, že se alespoň na nic nevymlouváš a přiznáš pravdu. Možná by to chtělo více činů (v tomto případě dětí) a méně keců
dej mi pokoj s detma, mam to furt na taliri
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
nicholas1 napsal:
dej mi pokoj s detma, mam to furt na taliri
Když si je pořídíš, zabiješ dvě mouchy jednou ranou - zbavíš se podobných keců a navíc dokážeš, že neumíš jen kecat, ale také něco udělat pro více nemuslimských dětí
nicholas1 napsal:
hele knedlíku, když už máš tolik řečí na rození muslimských dětí - kolik českých dětí máš sám, když není v našem zájmu, aby bylo více "nemuslimských" dětí?
ZERO!
Nula ceskych je porad vic nez nekolik muslimskych.
V zasade souhlasim se 100% hixovo komentu k islamu, protoze to tak je. Staci si precist koran a do nektere zeme se podivat a zdravy clovek si nemuze udelat pozitivni obrazek.
Katarina muze byt rada, ze ji za vlastneni motorky a ridicaku neukamenujou
Muj nesouhlas s islamem vyjadruju tak, ze nikdy nejezdim na dovolenou do muslimskych zemi, protoze jim nedam ani korunu, ktera by jim financovala teroristicke skupiny a utoky na svobodnou evropu...
Katarino, tobe preju at se co nejbezpecneji dostanes z vlivu tehle zemi! Protoze jestli jsi takhle odvarena z egypta, tak nevim, co budes delat v jizni americe...
To jsou prusery, co tu baby jako katarina a latentne i TY delate.
Ne, našla si přítele, který těmto srancům, které tu vaříš neholduje.
temer nelze najit muslima, ktery nepovazuje koran za ODRIKANY bohem. Udelej si vlastni pruzkum, amaterko.
By mě zajímalo, kdyby se o tebe otřela zadečkem fakt kočka, v hlavě to měla srovnané a byla by to fakt sympaťanda a nepoznal by si, že pochází ze země, kde převažuje nějaké vyznání nebo tam není taková ta "naše" obvyklá morálka, co ty by si dělal., až by ses to dozvěděl..? Kopl ji do toho jejího krásného zadečku?
ja si porad nejsem jistej, jestli jses tak hloupa nebo o islamu a egyptu vis tak malo.
a) cesti kluci NEMAJI pristup k egyptskomuslimskym babam
islam doprcic neni zdaleka jen vyznani, ale i pravo, principy usporadani statu, policie
c) egyptskomuslimskej chalan NEMUZE snadno zasouvat, proto se tak vrhaji na katariny a evropske turistky celkove. Casto nemuze jit ani na rande bez mahrama + egyptanky velmi casto pozaduji ABY ZAPLATIL VENO.
no a Katarina s nim šu.ká zadarmo, ochotne, ma motorku a dost mozna dostane i EU pas.
No neber to
d) katarina na nej narazila v zemi, kde vladne ksindl z Muslimskeho bratrstva, kde koptove dostavaji naloz den co den a kde novym guvernerem Luxoru je parchant, co ma prsty v postrileni turistu tamtez. Mmch.. kdyz je strileli, tak kriceli -- arabsky -- aby turiste nerozumeli: "kdo je muslim, lehnete si na zem".
Mně ale šlo o to, co by si ty udělal, než to, že to není možné ze strany ženy... Což si nemyslím... Všechno jde, když se chce.
A teď to nemyslim ve spojení s tím co jsem psala nahoře. Tady u nás v malém městě máme případ místního kebab pána, vzal si českou ženušku a žijou si tu velmi slušně i s dětičkama. Ikdyž já osobně nechápu, kde nechala oči. Je to velmi pracovitý a slušný pán, někdo by se mohl učit od něj.
| BMW F650GS | 2000 |
katarina napsal:
ježek nepostrehla som tvoju otazku to je dovod prečo som neodpovedala..
daj ešte raz a nejeduj sa
Ja jsem nepsal nic o zadne otazce... co hulite??
"Stojim si za tim, co jsem napsal.. Katarina se mi k tomu nikdy nevyjadrila a respektuji jeji volbu."
A?? nějak jsem tvůj příspěvek nepochopil.. ty hulíš taky?? Hele nejste tam spolu??
Ne, to byla jen reakce na to, že jsi psal, že jsi se na nic neptal... No a já Ti poslala Tvoji "otázku" (nevím jaké znění měla předtím - tu ona chtěla zopakovat), aby ti mohla odpovědět. Jinak, ne, nehulím.
| BMW F650GS | 2000 |
Katarínu znám osobně, je živel a jako živá se chová... My jsme kulturní Evropané a chováme se k ní i k lidem, které neznáme jako hovada. Obvinění a špíny je tu pohromadě víc, než by jakejkoliv DOGMATIK dal dohromady vetsinou tu nejvíc maj velkou hubu ti, kdo by si podobný projekt ani neodvážili pomyslet.... tohle není " Motorkářská komunita", tohle jsou báby na trhu..
Jarda Dingo
Zvítězit s pokorou nebo prohrát se ctí...
Jarda Dingo napsal:
Katarínu znám osobně, je živel a jako živá se chová... My jsme kulturní Evropané a chováme se k ní i k lidem, které neznáme jako hovada. Obvinění a špíny je tu pohromadě víc, než by jakejkoliv DOGMATIK dal dohromady vetsinou tu nejvíc maj velkou hubu ti, kdo by si podobný projekt ani neodvážili pomyslet.... tohle není " Motorkářská komunita", tohle jsou báby na trhu..
Jarda Dingo
jo jasne, takze my, co si nemuzeme dovolit, nebo jednoduse nechceme, vypadnout na rok pryc, vlastne ani isláma kritizovat nemuzeme.
Moc hezky...
a jinak tady mas 349 nenavistnych koranskych versu proti nemuslimum:
ale podle tebe jsme tu objektivně větší hejtři
Upravil hicks dne 19.06.2013 14:28
17 cm
Labus01 napsal:
a, ze ji za vlastneni motorky a ridicaku neukamenujou
Muj nesouhlas s islamem vyjadruju tak, ze nikdy nejezdim na dovolenou do muslimskych zemi, protoze jim nedam ani korunu, ktera by jim financovala teroristicke skupiny a utoky na svobodnou evropu...
MAS U MNE ZCELA MIMORADNE, MAXIMALNI PLUS
pokud bych si nevzpomel sam, NA SRAZU SE PRIHLAS O PIVO/KAFE!
17 cm
Dedkoid napsal:
Nemaj čirou náhodou buchty v muslimskejch zemích zakázáno řídit cokoliv bez doprovodu jejich majitele?!
tak v kalifatu/opravdove muslimskem zrizeni v zasade muslimána nemuze opustit barak bez tzv. "mahrama". Tj. bez dozoru.
Mahram muze byt ten, kdo ji nemuze neincestne sexovat.. tj. bratr, otec.. + manzel.
ale uz to treba NEMUZE byt nevlastni otec.
Upravil hicks dne 19.06.2013 14:26
17 cm
ani bych se nedivil, kdyby fóru vyhlásili svatou válku, když by si přečetli některý vaše reakce
to, co tu vlastně řešíte, není problém váš, ale tý potrhlý holky
celá věc má podle mě několik rovin.
projekt jako takový byl od začátku podnikatelský záměr, sponzoři dají peníze a ona pojede na motorce a bude propagovat je a jejich produkty, jak je momentálně propaguje a jestli nyní dohody dodrží nebo ne, tím, že by už nikam nejela, je jen a jen mezi ní a sponzory
(jediný co by mě mrzelo, že další cestovatelé to budou mít, díky tomu, při jednání se sponzory mnohem těžší)
druhá rovina jsou fanoušci, kteří do ní vkládají své sny a v nemalé míře přispívají drobnými peněžními dary, těm své počínání musí vysvětlit a uvidíme zda se budou nadále "těšit" a ještě jí přibudou nebo o ně díky svatbě ala jihoamerická telenovela přijde
třetí rovina jsou ti, co jí to od začátku nepřáli a teď je to voda na jejich mlýn, těm se stejně nezavděčí
no a pak jsou tu jsou odpůrci islámu a ty ze svatby asi nebudou mít radost
mě islamisti v zásadě nijak nevadí, teda pokud mě nechtěj zapíchnout, když jsem tam na dovolený a pokud mi nezapalujou auta v mé rodné zemi, pač jim nedovolili postavit mešitu.
milan enduroskola napsal:
(jediný co by mě mrzelo, že další cestovatelé to budou mít, díky tomu, při jednání se sponzory mnohem těžší)
tak u chlapecku-cestovatelu se asi nepredpoklada, ze zustanou v kahire 2 mesice sát Chaledovi péro...
uprimne - u holek tohohle typu vas to prekvapuje? ctu z blogu:
"Ponáhľam sa celý život, len presne neviem kde..
Asi preto som prvý krát z domu odišla do Londýna v šestnástich.. pyšne mávajúc rodičom, že idem zarobiť peniaze a do školy sa nevraciam.. Keď prvý krát so zlou angličtinou s CVčkom v ruke vkročíte do Pakistanskej reštaurácie a prosíte o umývanie riadov..
Keď priňucháte tomu svetu, ktorý ma neskutočne rozdielne pravidlá, chute a vône.
Kde ženy sú ukrývané a strážené zlato.. A muži..? sú pre Vás tak vzdialení, nepochopiteľní a odlišní.. že sa každý deň cítite ako vo filme.."
ale imho vyjimecna prilezitost pro vyrobce Postinoru...
17 cm
milan enduroskola napsal:
lidi lidi, jděte raději k rybníku,
ani bych se nedivil, kdyby fóru vyhlásili svatou válku, když by si přečetli některý vaše reakce
to, co tu vlastně řešíte, není problém váš, ale tý potrhlý holky
celá věc má podle mě několik rovin.
projekt jako takový byl od začátku podnikatelský záměr, sponzoři dají peníze a ona pojede na motorce a bude propagovat je a jejich produkty, jak je momentálně propaguje a jestli nyní dohody dodrží nebo ne, tím, že by už nikam nejela, je jen a jen mezi ní a sponzory
druhá rovina jsou fanoušci, kteří do ní vkládají své sny a v nemalé míře přispívají drobnými peněžními dary, těm své počínání musí vysvětlit a uvidíme zda se budou nadále "těšit" a ještě jí přibudou nebo o ně díky svatbě ala jihoamerická telenovela přijde
třetí rovina jsou ti, co jí to od začátku nepřáli a teď je to voda na jejich mlýn, těm se stejně nezavděčí
no a pak jsou tu jsou odpůrci islámu a ty ze svatby asi nebudou mít radost
mě islamisti v zásadě nijak nevadí, teda pokud mě nechtěj zapíchnout, když jsem tam na dovolený a pokud mi nezapalujou auta v mé rodné zemi, pač jim nedovolili postavit mešitu.
Jo! Milane
Jarda Dingo napsal:
Jarda Dingo
jo jasne, takze my, co si nemuzeme dovolit, nebo jednoduse nechceme, vypadnout na rok pryc, vlastne ani isláma kritizovat nemuzeme.
Moc hezky...
a jinak tady mas 349 nenavistnych koranskych versu proti nemuslimum:
Ale tohle BMWGS má bej snad o motorkách, cestování, lidech ne o Islámu - na to jsou jiný specializovaný místa.
Jarda Dingo napsal:
Ale tohle BMWGS má bej snad o motorkách, cestování, lidech ne o Islámu - na to jsou jiný specializovaný místa.
tak vzhledem k tomu, ze islam je tak nejak vseobjimajici ideologie, tak se tyka tak nejak vsech, zvlast cestovatelu do musulzemí. Nebo ne?
17 cm
Labus01 napsal:
a, ze ji za vlastneni motorky a ridicaku neukamenujou
MAS U MNE ZCELA MIMORADNE, MAXIMALNI PLUS
pokud bych si nevzpomel sam, NA SRAZU SE PRIHLAS O PIVO/KAFE!