Cycli napsal:
Co blbneš. Žádná sprcha tam není. To vydržíte dva dny.
Neboj ja to vydrzim a fakt jsem rad,ze nemusim tahnout zbytecnosti.U Aldy sprcha byla a stejne jsem ji nepouzil.Ale kdybys napsal,ze tam je tak to potahnu i kdyz vim,ze ji nepouziju.Ja jdu stejne vzdycky z motorky rovnou na pivo a rano se divim,ze mam postavenej stan a proc mam plachtu pres nej naruby.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
...hola hola! ...tak se zdá, že se tam taky ukážu ...přijedu v pátek, ale domů budu asi muset už v sobotu odpoledne - mmmno uvidíme, ono se to nějak vyvrbí
...těším se a trochu se bojím ...ty tulamórky, slivovice...
DEJTE NĚKDO JSEM TELEFON NA HOSPODU NEBO NA POŘADATELE!!!!!! POKUD MOŽNO MOBIL ABYCH SI ??????????????????????REZERVOVAL ,JÍDLO,PITÍ,ŽIDLI,ZÁCHOD,SPANÍ,ZVRACENÍ,HOSTEZKY,BARMANKY ATD.
Upravil PALACINKA dne 12.09.2008 11:30
To Palačinka:jseš pořád jak maý dítě máš 130kg,ale pořád aby se o tebe někdo staralmám zabukovanej penzion tak když mě budeš nosit večer pívo tak tě vemu na bejvák
BOBE!!!!NÉÉÉ MÁM POUZE 142,5 KG K TOMU 275KG MOTORKA A K TOMU 50KG NÁKLAD TAK ZATÍM BEZ SPOLUJEZDCE POUZE 467,5 KG CELKEM,,,,,,,,,,,,, DÍKY ZA MOBIL A TU REZERVACI HLAVNĚ JÍDLO A SPANÍ DÍK?????
tak si to tam tedy užijteéé
bude se mi taky bych se na vás jel podívat abych poznal co jste zač
ale je to teď trochu z ruky
tak přáště
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Kdyby jste mě něco chtěli, tak mě prosím volejt, nepište sms. Nebudu mít čas odepisovat. Tak do hodky tam snad budu.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Emilio napsal:
Tak jsem zvědavej,kdo mě tentokrát pomůže postavit ten můj dvojpatrovej stan s podzemní garáží,minule nás to stavělo pět a já jako vedoucí nakonec zjistil,že to ALDO začal špatně.....
Jinak doufám,že mě vevis nezapomene vzít tu nabiječku......
Nabijecku beru a misto tulamore jsem koupil buzolu.Nekecam!
Mam prosbu!!!Jestli nekdo jede na sraz kolem touratechu,tak jestli by mi tam nevyzved kryty hlav na 1150 adv.I se slevou to je asi za 3000kc.Na srazu hned zaplatim a koupim pivo.Vim,ze uz je asi pozde,ale pred chvili mi z tt volali.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Emilio napsal:
Tak jsem zvědavej,kdo mě tentokrát pomůže postavit ten můj dvojpatrovej stan s podzemní garáží,minule nás to stavělo pět a já jako vedoucí nakonec zjistil,že to ALDO začal špatně.....
Jinak doufám,že mě vevis nezapomene vzít tu nabiječku......
Tak jsem v ČR. Jedu až z Puly,tak doufám,že vyhraju toho nejvzdálenějšího účastníka.
P.S.
Asi budu diskvalifikovanej,protože dělám doma mezipřistání s výměnou plavek za půllitr.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /