Já jsem měl složku kádrových materiálů vykradenou, asi z podniku nikdo nechtěl, abych věděl, kdo na mně bonzoval.Měl jsem za prdelou policajty v jednom kuse.
Svato , tipuju bobaGS na potrefenou husu, cili byvaly a nedejbuh soucasny konfident.. takze bud v klidu.. Ale i tak to nas.re
Upravil bluesbery dne 04.03.2014 20:27
Nevím kdo jsi, v profilu máš NIC (asi máš důvod ). Soudím, že buď si hodně mladý, nebo hodně "zkušený".
UBOHOST ? OK....
Na naší rodinu donášel největší kamarád mého otce od r. 1969 - 1984. Nejdále jsme se dostali do Prahy na Karlův most. Pak náš známý nechal založit svazek na moji sestru a postupně i na mě. Několik let jsem "prosil" soudruhy o devizový příslib ( to, co dnes děláme běžně všichni, že se sbalíme a jedeme se vyprdět do Alp a nemusíme se bát souseda z pouličního výboru, jestli nám dá suhlas ). Ale zpět...nakonec jsem s mojim devizákem skončil v Bratislavě v Rajce s klepetama u radiátoru. Za 800,- DM jsem dostal porušení devizového zákona a nedovolené opuštění republiky. A za co ? No přece za to, co dnes děláme všichni, vezmeme pár EUR a jedem do Vídně na sachr. UBOHOST ? OK...
Můj děda si odseděl 12.5 roku v uranových dolech, byl to Němec. Moje babička, oholená dohola a polonahá zamotaná v německé vlajce s ostatníma Němkama zametala náměstí. Obyčejní lidii, kteří tady žili několik století, pykali ne za to, že jsou Němci, ale za majetek a chuť sousedů po něm. Sousedů, kterým navíc celou válku pomáhali. UBOHOST ? OK.
Takto bych tady mohl pokračovat celý večer, od mého špatného kádrového profilu, kdy jsem se nedostal na VŠ, až po potahování mých rodičů po národním výboru, za vyvěšení pouze českých praporků na 1. máje, lépe řečeno nevyvěšení ruské vlajky ( svátek práce, který nemá nic společného se SSSR ). Taky UBOHOST ?
Mě komouši vadit musí, jak jistě chápeš. Zvrhlý režim, podobný fašismu, který nemůže zůstat v toleranci !
Měj se hezky
bobGS : opravdu hodnotný příspěvek... Nejsi Ty taky tak trochu slabomyslný?
allroad : sakra práce, já být v Tvé kůži, tak nevim nevim... asi bych tu rudou svoloč věšel na počkání...
Upravil Kubrt dne 04.03.2014 21:15
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
allroad : sakra práce, já být v Tvé kůži, tak nevim nevim... asi bych tu rudou svoloč věšel na počkání...
Je to promile toho, čím si lidi prošli a co vytrpěli.
Děda poslouchal denně Londýn a já s ním (znal 5 jazyků). Když jsem se ho ptal jako děcko, jestli to někdy skončí, tak říkal skončí, ale jedině když poteče krev. Dnes vím, že měl pravdu. Krev netekla a ono to skončilo částečně, ale i za to jsem šťastný. Za to, že můžeme svobodně mluvit, psát, cestovat.
Denně se díváme na rozlezlé komouše a tváříme se, že je to v pořádku. Není to v pořádku, doba totality v nás zanechala neskutečné svinstvo se kterým se nevypořádají další generace po nás. Bohužel nemáme národní hrdost a sebevědomí. Když se dnes zeptáš mladého člověka na co je hrdý, tak chvíli přemýšlí a neví. Na jednom gymnáziu se ptali , kdo to byl Stalin, děcka po shodě odpověděli, že snad Ruský kosmonaut. Nechtělo se mi to ani věřit. I to je bohužel naše realita, kdy dějiny 20. stol. jaksi nejsou v módě.
V Tibetu se mě ptali lidi odkud jsem, když jsem řekl Europe, Czeh republic, Prag, kroutili hlavou, nevěděli. Říkám Václav Havel, okamžitě věděli ( byl to na dlouho jediný český prezident, který oficiálně přijal 14. Dalajlámu ).
Nejde o nenávist, můžeme odpustit, ale zapomenout ne...
co dodat... snad jen +1
Pink Floyd - Coming Back To Life
Kubrt napsal:
Je to promile toho, čím si lidi prošli a co vytrpěli.
Děda poslouchal denně Londýn a já s ním (znal 5 jazyků). Když jsem se ho ptal jako děcko, jestli to někdy skončí, tak říkal skončí, ale jedině když poteče krev. Dnes vím, že měl pravdu. Krev netekla a ono to skončilo částečně, ale i za to jsem šťastný. Za to, že můžeme svobodně mluvit, psát, cestovat.
Denně se díváme na rozlezlé komouše a tváříme se, že je to v pořádku. Není to v pořádku, doba totality v nás zanechala neskutečné svinstvo se kterým se nevypořádají další generace po nás. Bohužel nemáme národní hrdost a sebevědomí. Když se dnes zeptáš mladého člověka na co je hrdý, tak chvíli přemýšlí a neví. Na jednom gymnáziu se ptali , kdo to byl Stalin, děcka po shodě odpověděli, že snad Ruský kosmonaut. Nechtělo se mi to ani věřit. I to je bohužel naše realita, kdy dějiny 20. stol. jaksi nejsou v módě.
V Tibetu se mě ptali lidi odkud jsem, když jsem řekl Europe, Czeh republic, Prag, kroutili hlavou, nevěděli. Říkám Václav Havel, okamžitě věděli ( byl to na dlouho jediný český prezident, který oficiálně přijal 14. Dalajlámu ).
Nejde o nenávist, můžeme odpustit, ale zapomenout ne...
bluesbery napsal:
Svato , tipuju bobaGS na potrefenou husu, cili byvaly a nedejbuh soucasny konfident.. takze bud v klidu.. Ale i tak to nas.re
No pánové vyjádření ve stylu Rudých Gard po roce 45, tož každý podle svého, takoví ubožáci a fanatici práskali nacistům, komunistům... tož se tužte. Když nade mnou stál STbák ve vykachlíkované místnosti s pendrekem řval na mě podobné nesmysly, co zde píšete, zůstalo ve mě jediné - nikdy nebudu jako oni. Ale pokud vám to prodlouží vaše ego OK, přeju vám to. Mě nevadí židi, černoši, ODSáci, komunisti, vadí mě hlupáci, kteří nemají vlastní úsudek, taky zloději a nejvíc fanatici, kteří ve jménu své neschopnosti nepřipustí jiný názor než ten, který jim někdo implantoval (svůj totiž nemají). Takoví byli za komančů nejhorší a ejhle, je to zde furt. Já rozděluji lidi na slušné a neslušné napříč barvami pleti a politických názorů.
Takhle ten kapitalismus nevybudujem.
PS Někdo má touhu kádrovat? Co je komu po tom co mám v profilu, copak tady je diskuse jen pro ty správné straníky? Tak to napište . pouze pro kejvače, lidem s jiným názorem nepřístupno. :-) Tohle jsou ty metody kvůli kterým to v naší džamahírii stojí za zdrávas královno. Ubohost.
BobGS : anonymni pisatel je pro me stejne duveryhodny asi jako Stalinovo podani ruky.
Pohadky si nechej pro vnucky
Pokud teda rozdelujes lidi na slusne a neslusne,tak se predevsim predstav..to je totiz zakladni slusnost. Jinak jsi pro me ... nevyznamna 0
Upravil bluesbery dne 23.03.2014 19:48
A je to tady zas jak za komančů. Méno soudruhu jak se menuješ ty provokatére. S takovými si umíme poradit. Když neumíš argumentovat jinak, je i profil dobrý. Pokud jsem pro tebe 0 - je to pro mě vyznamenání Dík. :-))))
Nevadí mi, že X lidí má X názorů. S některými souhlasím, s jinými ne. Ale když se někdo schovává za nevyplněný profil, tak je to u mně chudák, co se bojí veřejně vyslovit svůj názor... V anonymitě fóra je to velmi snadné, připomíná mi to poslance, kteří se schovávají za posl. imunitu.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Jinak allroaduv prispevek z predchozi stranky je perfektni shrnuti
I za mne moderne +1, kdyby to slo, klidne i +100
Upravil morabo dne 23.03.2014 22:46
Maiali nel Fango!
Na dvojce běží film "Skřivánci na niti". Symbolicky "uctívá" minulý režim.....
Stále platí: "Národ, který se nepoučí z historie, je odsouzen si jí zopakovat!"
Upravil hobr dne 23.03.2014 23:07
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Nevím kdo jsi, v profilu máš NIC (asi máš důvod ). Soudím, že buď si hodně mladý, nebo hodně "zkušený".
UBOHOST ? OK....
Na naší rodinu donášel největší kamarád mého otce od r. 1969 - 1984. Nejdále jsme se dostali do Prahy na Karlův most. Pak náš známý nechal založit svazek na moji sestru a postupně i na mě. Několik let jsem "prosil" soudruhy o devizový příslib ( to, co dnes děláme běžně všichni, že se sbalíme a jedeme se vyprdět do Alp a nemusíme se bát souseda z pouličního výboru, jestli nám dá suhlas ). Ale zpět...nakonec jsem s mojim devizákem skončil v Bratislavě v Rajce s klepetama u radiátoru. Za 800,- DM jsem dostal porušení devizového zákona a nedovolené opuštění republiky. A za co ? No přece za to, co dnes děláme všichni, vezmeme pár EUR a jedem do Vídně na sachr. UBOHOST ? OK...
Můj děda si odseděl 12.5 roku v uranových dolech, byl to Němec. Moje babička, oholená dohola a polonahá zamotaná v německé vlajce s ostatníma Němkama zametala náměstí. Obyčejní lidii, kteří tady žili několik století, pykali ne za to, že jsou Němci, ale za majetek a chuť sousedů po něm. Sousedů, kterým navíc celou válku pomáhali. UBOHOST ? OK.
Takto bych tady mohl pokračovat celý večer, od mého špatného kádrového profilu, kdy jsem se nedostal na VŠ, až po potahování mých rodičů po národním výboru, za vyvěšení pouze českých praporků na 1. máje, lépe řečeno nevyvěšení ruské vlajky ( svátek práce, který nemá nic společného se SSSR ). Taky UBOHOST ?
Mě komouši vadit musí, jak jistě chápeš. Zvrhlý režim, podobný fašismu, který nemůže zůstat v toleranci !
Měj se hezky
husty...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2