Tonda napsal:
V pátek tombola a živá kapela a v sobotu mrtví účastnící
To zas bude v áleji nablito
Rudo, s tombolou se mnou počítej - něco nepotřebnýho snad vyštrachám
Jo dík. Deska jsem dovezl nějaké věci z Motoroute. Tombola bude bohatá
Rudo tak to vypadá že budu muset dorazit opět autem s mladym jestli to tedy nebude vadit a chtěl bych vás poprosit jestli nechcete dát do tomboly R 1200 GS DOHC r.v.10 já že bych skoupil všechny lístky do tomboly aby to byla jistota a já měl zas doma bavora
Doufám, že dovezeš Gas Gas. Lístky jsou přece zdarma.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Tonda napsal:
Rudo tak to vypadá že budu muset dorazit opět autem s mladym jestli to tedy nebude vadit a chtěl bych vás poprosit jestli nechcete dát do tomboly R 1200 GS DOHC r.v.10 já že bych skoupil všechny lístky do tomboly aby to byla jistota a já měl zas doma bavora
Rudo kamarádi mi to rozmluvili jet na fichtlu tak mě Eman koupil lístek na vlak a pojedeme spolu tak doufám že pro nás nákej kámo dojede na nádraží
Tonda napsal:
Rudo kamarádi mi to rozmluvili jet na fichtlu tak mě Eman koupil lístek na vlak a pojedeme spolu tak doufám že pro nás nákej kámo dojede na nádraží
Dobře děláte- dojedu, jen jestli se nebojíš
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Já bohužel nepřijedu. Jeden z důvodů je, že tam není trampolína a ten druhý, že otec slaví narozeniny, takže máme rodinné povinnosti. Požádám Mařu,aby za mě poplácal Bohumila po plecích /lehce/. Zlomte vaz.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Sice z anglie, ale vypadá ok, a asi moc dlouho nejezdila v tom hnusném počasí :-D
Jenže to není advik, to Pavel asi nechce.
Pěkná možná je ale hlavně je bez abs a adventuru už asi ani kupovat nebudu spíš snad normál GS
Aháá, tak šťastnou ruku. Ten Janáček z Mělníka mi přijde tak trochu jako lupič. Spousta bouraček,asi kupuje přes pojišťovnu.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Sice z anglie, ale vypadá ok, a asi moc dlouho nejezdila v tom hnusném počasí :-D
Jenže to není advik, to Pavel asi nechce.
Pěkná možná je ale hlavně je bez abs a adventuru už asi ani kupovat nebudu spíš snad normál GS
Aháá, tak šťastnou ruku. Ten Janáček z Mělníka mi přijde tak trochu jako lupič. Spousta bouraček,asi kupuje přes pojišťovnu.
Přístup maj dobrej ,jen pořádně prohlídnout . Mám moto od nich.Má nepozornost, mě stála dost. Obě trubky do vidlí .Prasklý aer box .
Upravil Maarty 82 dne 30.03.2014 09:31
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Maarty 82 napsal:
Přístup maj dobrej ,jen pořádně prohlídnout . Mám moto od nich.Má nepozornost, mě stála dost. Obě trubky do vidlí .Prasklý aer box .
A co ti teda natom přijde jako "dobrej přístup” ? ...když to po nějaké ráně poflikovali, zatajili a klasicky čekali na kafku.
tos trefil:-( Tak ono to bylo spíš mojí blobostí a zbrklostí:-(Tímto je neomlovám.Že jezdila off jsem věděl .kupoval jsem ji za pěkný peníz i kdyz připočtu ty trubky +na pívo plasťákovi :-D jen to zamrzí když koupíš moto na zimu projedeš ji a najaře se oběví olej :-( Jde mi spíš o to co jsme si řekli to platilo!Ničeho nelituji jen si příště koupím moto na jaře a pořádně jí protáhnu nic už to tu nebudu za...at
Piju a kouřím za West UPS Bohemia