Holky posbíraly noviny od všech okolo, babiček atd a mají dohromady tak 50 kuponu. Ono to v tom taky nevychází každý den. Jen snad 3 v týdnu. Jaký je náklad netuším.
Náskok se značně zvyšuje, nemyslím si že by to mohli kuponama nějak ovlivnit. Spíš třeba nějaký zatrpklý poražený může vyvolat paniku - něco jako je u Bn Otíka.
No uvidíme.
Děkujem Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
1680 ostatní "závodníci" už musí být zralí na šaškárnu Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
TomR1 napsal:
Pavle pravidelně posílám hlasy,ale nechce se mi to pročítat...o co tam jde?
Tedy co je pointou výhry...?
Tom
To je pro změnu hudební soutěž. Co jsem pochopil tak nějaká paní kupovala noviny, z toho stříhala kupony. Nasbírala jich asi 70? nevím přesně.Poslala svému šampionovi. No ale jak na potvoru šampion skončil s hodně mizerným výsledkem. Dejme tomu s 10 hlasy. A paní se začla čílit kamže se poděly její draze nastřádané kupony a jak to teda s těmi výsledky je.
Finále udělali takové, že se to má posílat doporučeně nebo osobně. A basta.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Asi jsem blbě pochopil tvuj dotaz.
Tady u nás je to o možném postupu na mimino roku. Po dnešní noci si úplně nejsem jist zda si to ten náš mladej vůbec zaslouží. To zas bylo dílo.Nikdy bych neřekl že takhle malý tvor vydrží tak dlouho a tak nahlas ječet. Bohužel vydrží .. Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
1688 a můžeš mu pořídit stylový obleček: http://www.mimini...kdo-nespi/Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz