170.000km R1100GS 6/99 Hrčí, brčí, jede...
Upravil geofre dne 30.05.2016 13:25
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
artursad napsal:
Moje 1150 GS cca 120 000 km a mechanik zjistil, že tam jsou původní palivový filtr, ložiska, startér, ... Takže se letos provádí komplet výměna ložisek, těsnění, repas starteru, ...
tak to máš štěstí,já zjistil po koupi že ložiska v mojí převodovce to už mají za sebou a v karteru mi nechaly pozdrav s vymletým uložením a ulomenými zuby na kolech hřídele... to znamenalo sehnat zánovní převodovku za 20tis :-P
Co mě nezabije, to mě zabije příště, až pojedu kolem
Ty vole Mr GS. Myslim to dobre a preju Ti to ale co doprdele delas? Najizdeca u BMW? Dobra prace.
U me r1100r aktualne 87600.
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
ja mam v souctu na obou GS asi 180-190.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Blížím se kilu
Mám ji teprve od 90ti tisíc. Zatím vše šlape jak hodinky, teda až na ložiska v diferáku a v zimě jsem preventivně vyměnil destičky. Zadní byly v půlce a přední na limitu. Nevím, kolik na nich Helmut najel, takže býdrž neznám. Jo a dal jsem TRW.
tomle1 přiložený následující obrázek:
Já už pokořil 150 - nová spojka, nové ložiska v převodovce, v zadním kole, hall... jinak nic - až na uplandanou ručičku, nějak se přelomila a spadla do budíku
cashe přiložený následující obrázek:
schrek napsal:
U me je to bohuzel jen 30100 hold neni cas jezdit cca 7000 rocne jen.
na moravu furt dobry...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ero napsal:
Ty vole Mr GS. Myslim to dobre a preju Ti to ale co doprdele delas? Najizdeca u BMW? Dobra prace.
U me r1100r aktualne 87600.
Já dělám...jako skoro každej jinej.
Momentálně řidič...ale ne motorky ...naneštěstí
Dokonce nikdy nejezdím do práce na motorce.To jsou všechno km pro zábavu a z radosti.
V týdnu se na moto nedostanu,leda když si vezmu dovolenou.Jezdím prakticky jenom o víkendu a na dovolené...30tis ročně je úplně na pohodu...stačí nevymýšlet důvody,proč zrovna není na moto čas
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA