Uz to mam od Jezka (mockrat dekuji) je tam podlozka ktera se vydloubne z puvodniho krytu svicky, a nahradi novou, kterou jsem prave netusil kam prijde. A take mi slo o momenty...
V návodu je napsáno,že se musí sundat zadní blatník co je přímo na kole.Na fotce číslo 4.je ten blatník vidět,tak nevím.
Dnes jsem to namontoval,ale připadá mi,že při propružení do toho musí plášť narazit.Přemýšlím,že vymontuji zadní tlumič,abych zjistil jak vysoko to kolo jde a jestli se to bude dotýkat pláště.
Nezkoušel jste to už někdo???
Upravil PavelDR dne 18.04.2016 21:58
.
Ne, pneumatika to nezničí. Blatníček při normálním silničním ježdění taky ne ale stačí jedna větší díra a vletí to tam.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Potřebuji vědět jestli se to dá kombinovat s velkým krytem pod motor.Pokud ano tak s jakým?Měl jsem na předchozím LC velký kryt pod motor od SW-motechu a s tím by to asi nešlo kombinovat,ale nemám vyzkoušeno.
Potřebuji vědět jestli se to dá kombinovat s velkým krytem pod motor.Pokud ano tak s jakým?Měl jsem na předchozím LC velký kryt pod motor od SW-motechu a s tím by to asi nešlo kombinovat,ale nemám vyzkoušeno.
Poradíte mi někdo ? ? ?
Pavle dá, mam to tam s krytem po motor od TT , pravda ale je, ze když Moto stojí na velkým stojanu trochu to o to škrtá , ale žádná hrůza .
Dík Fando.Jen se zeptám jestli máš opravdu stejné prodloužení blatníku jako já.Dělají se totiž ještě další dva typy a ty nejsou asi tak dlouhé a vypouklé.
.
PavelDR napsal:
Dík Fando.Jen se zeptám jestli máš opravdu stejné prodloužení blatníku jako já.Dělají se totiž ještě další dva typy a ty nejsou asi tak dlouhé a vypouklé.
Tak se obávám Fando,že to s tím mým prodloužením nepůjde.Budu to muset vyzkoušet,ale nevím jak.Koupit kryt pod motor a když to tam nepůjde co potom s ním?
.
PavelDR napsal:
Tak se obávám Fando,že to s tím mým prodloužením nepůjde.Budu to muset vyzkoušet,ale nevím jak.Koupit kryt pod motor a když to tam nepůjde co potom s ním?
Polep od SIGNATURECD mám od loňska na kufrech,objednávka bez problémů cca do deseti dnů doma.Nalepení není nic složitého.Zatím drží.
snake přiložený následující obrázek: