co by jeden z nejstarších na scuku - dik ostatním za to,že jsem mohl na pár hodin omládnout - vše super a dik ještě jednou - Standa Blansko
Kde je vůle,tam je cesta..
Opět super akce.Počasí vyšlo, okolí je parádní, pohodová parta lidí. Jen ta kultura tentokrát poněkud upadávala- zetor se to sice snažil zachránit s pannou ale odnesl to akorát lustr a místo tance to spíš byla zdařilá imitace tropického šílenství A ještě se nám rozmáhá jeden nešvar a to je to předčasné spaní (u stolu,na židli,na záchodě apod.)
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Velmi úspěšná akce. Třešinka na dortu - parta bourající komín... To se jen tak nevidí!
Velký dík každému, kdo se podílel na organizaci tohoto setkání
Upravil hobr dne 20.07.2014 15:04
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
I já se přidávám s obrovským díky ! Naprosto perfektní plac, suprová obsluha,super lidi. Tuze rád jsem Vás všechny zase po dlouhý viděl
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
hobr napsal:
Velmi úspěšná akce. Třešinka na dortu - parta bourající komín... To se jen tak nevidí!
Velký dík každému, kdo se podílel na organizaci tohoto setkání
hh, cihla! cihla! cihla!
akce dobrá, díky!
My jsme si to potom krouhli asi 200km přez Polsko a můžu říct, že vesnice Lesica je takové malé a blízké Rumunsko
Bylo to moje poprvé s GS forem. Bylo to dobre.
Tímto se dodatečné loučím s těmi, s kterými sem se ráno nerozloučil, pac představa 35* me hnala k urychlenemu presunu dokud bylo jakž takz.
Diky
Fik
Včera jsme se potkali někde u Olešnice. Nenapadlo mě, že jedete domů, byl jsem smutný. Až budu v Kladně tak zavolám, číslo jsem si opsal z profilu. Čus.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Dobrá akce,fajn příroda a hlavně super parta kamarádů a kamarádek,které nebudu jmenovat at´na někoho nezapomenu.já byl jen pátek-sobota a dostačující zážitek!!!čau
Včera jsme se potkali někde u Olešnice. Nenapadlo mě, že jedete domů, byl jsem smutný. Až budu v Kladně tak zavolám, číslo jsem si opsal z profilu. Čus.
My měli prcka na hlídání u našich, tak jsme jeli zpátky, alespoň že se dal takhle společnej polovíkend :-) určitě cinkni, čus
Pink Floyd - Coming Back To Life
Díky, díky - jsme s Joem rádi, že se vám tam líbilo. Bylo to fakt povedené - vydařená kombinace skvělých lidí, krásného prostředí a pěkného počasí (a taky trocha toho alkoholu ).
Tady jsou nějaké obrázky a Zetorovo taneční vystoupení: http://tonda1200....20.7.2014/...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...