tak na to se ti muzu vis co , musim na svatbe trochu fungovat
Upravil schrek dne 12.09.2014 13:22
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ondrasan1978 napsal:
Čau všem, podle toho jak mi to vyjde bych zítra dopoledne možná taky dorazil. Pokud by to klaplo a zdržel bych se, najde se dodatečně místo v chatce? Spacák mám.
Neviděl bych problém. Jen doraž do desáté hodiny. Kdybys nestíhal a už jsme nebyli v areálu, zavolej a já Tě k nám navedu.
Jediné štěstí, že do toho sluníčka nepřestalo lejt. Když bych bundu včera impregnoval zbytečně, tak bych byl pěkně nas*anej.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
tvl.. ja se vlastne muzu stavit DNESKA..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mediku, v kolik jedeš těma kančíma stezkama z Práglu? Ještě musím něco dodělat v práci, aby nedoděali mě. A mj. na P4 leje jak prase, takže nevim, kde tam u Tebe neleje ;o))
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
Mediku, v kolik jedeš těma kančíma stezkama z Práglu? Ještě musím něco dodělat v práci, aby nedoděali mě. A mj. na P4 leje jak prase, takže nevim, kde tam u Tebe neleje ;o))
Vyrážím za chvilku. Tady na p8 leje jak z konve. Uvažuju, že vyndám nepromokavé vložky z hadrů a vlezu rovnou do nemoků. Překutálím se přes Prágl na Zličím a tam chci u Globusu doplnit benál a pak už pojedu buď po levé a nebo pravé straně dálnice. Je to v podstatě fuk, protože mapu jsem ani nevyndaval, nikam nespěchám a na navigaci bych stejně neviděl, i kdybych jí měl V kolik chceš vypadnout?
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak jsem v gumě a jedu. Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Honza_BMW_VW napsal:
Vyrážím za chvilku. Tady na p8 leje jak z konve. Uvažuju, že vyndám nepromokavé vložky z hadrů a vlezu rovnou do nemoků. Překutálím se přes Prágl na Zličím a tam chci u Globusu doplnit benál a pak už pojedu buď po levé a nebo pravé straně dálnice. Je to v podstatě fuk, protože mapu jsem ani nevyndaval, nikam nespěchám a na navigaci bych stejně neviděl, i kdybych jí měl V kolik chceš vypadnout?
musim ještě pracovat ;o(, takže jedu později a benzín dám pak někde za Plzní, abych zítra nekšmral někde v traktorovce
www.jantruhlar.cz
Diky za optani, je to super. Hosi uz diskutuji, nekteri se ubytovavaji a dest ustal asi pred hodinou. Nekteri dokonce dorazili bez deste.
xHackerM přiložený následující obrázek:
xHackerM napsal:
Diky za optani, je to super. Hosi uz diskutuji, nekteri se ubytovavaji a dest ustal asi pred hodinou. Nekteri dokonce dorazili bez deste.
Jihočeský koutek doplněný Jihomoravákem a Libereckým Pražákem a nějací Středočeši.Všechny vás tam zdravím a příští rok dorazím taky.
.
xHackerM
Hugitka
Honza_BMW_VW
MilKal
Kali
Rick
Brozkin
Fero
Medik
kaca
starosta Ták to je tedy sestavička a kolikpak slibovačů co to měsíc a déle slibovali že přijedou nakonec omluvilo že májí rýmyčku a nebo náhlé úmrtí v rodině atd. třeba mě to taky jednou vyjde se tam na západ podívat ale zátím pořád raději jezdím na východ
Ero
melizoy
Tonda
Joe
TOLI
Hrabe_x
Paul
Mr. GS
Marta
P.S. Jo a fakt přijeli ve dvou...
Vždyť víš,že to jinak nešlo.Jo a taky se ve dvou lépe táhne.
Za hodinu nasedám na stroj a sejdeme set odpoledne na pivečku..Nebo na vás někde třeba narazím po cestě partičko..Zdravím tímto Tondu kterého asi nestihnu..
tom3