rick napsal:
Není lepší to vzít přes Bugojno rovnou na Mostar,Sarajevo jsme říkali,že vypustíme,pak to z Mostaru stočit na Foču,přejet do MNE,dát Durmidor,napálit to dolu na Podgoricu,Ulcinj,přejet do Albošky,dolu k moři,vykoupat a dát se směrem na Komani,tam slítat podle počasí hory a vracet se horem přes dejme tomu Makedonii,Srbsko-bosenský hranice okolo Dunaje domu.Takhle jsem tu trasu vyčet v cestopisech a docela se mi líbila.
Jen by bylo docela dobrý zůstat třeba u toho moře 2 dny na jednom místě.
Navigačku snad můžeme zadat vždycky ráno před cestou,jen to nechce spát do 8.
operativně jsem BaH část zakomponoval do verze Ricka , ještě více se zvýraznil ten Mostar jako zajížďka... http://goo.gl/map...
Mezi body L a O jsou pěkné silnice, tak proto jsem to nechal vrchem,,,viz můj příspěvek č.237 , tehdy se tyto body ale jmenovaly M-N, L-O...
Kdo pak nám to někomu nacpe do navigace ?? To bude chtít nějakej software a překlopit to přímo do formátu dané navigačky, protože ručně to by to byl vopruz na půl dne.
No jestli máš hezký zatáčky mezi L a O,tak se nechá jet od bodu H přes Buogno rovnou dolu na Mostar a už to není taková zaj. L a O je v MNE.
Já bych tohle asi řešil až při cestě. Nevíme jak to půjde a i to plánování,ale je mi to celkem šumák
oranžová dvanáctka
Parukar napsal:
Je tady nějak klidno... Za 2 týdny jedeme
jj utíká to :-)
Co se týče dalších případných zájemců tak jsem jednoznačně proti, ale ať se vyjádří i ostatní. Je nás i tak dost a jelikož jsem musel odmítnout i některé co se hlásili přes PM tak by bylo trochu nefér někoho teď přibírat.
lafi napsal:
Klucí, je mi líto,ale já to nedávám, mám tolik práce, že nemůžu a pěkně mě to sere :-(
To je škoda. My tam odjiždíme tento pátek, tak jsem myslel, že se zase někde srazíme . Máme to asi na 14 dní . Tak se hlavně z tý práce nepo..... Čau
KUKY se vrací
fero napsal:
Aktualne_ Namork1, fero,rick, lafi, PavelDr, Ota, Parukar, Láďa, ale u toho píšu velkej otazník
Aktuálně bez Lafiho 7 kousků,Láďa to bere vážně,koupil si karimatku a objednal 2 stany.
A Pavle,nechceš říct,že nepojedeš,máme přeci sraz u tebe v neděli
Upravil rick dne 17.09.2014 09:25
oranžová dvanáctka