Všechna zvěrstva, která provádějí bojovníci IS jsou v naprostém souladu s koránem!
Já bych jenom připoměl , že Okamura je politik a dobře si dal pozor na to, aby mluvil pouze o RADIKALNIM islamu.... ale dle mě je islam celý špatně, viz to video co zmiňuješ...máme se na co těšit,,,,
Nezapoměňte, že si to částečně děláme sami,,, nebo kdo kupuje tu ropu ???
tady něco ze základů ekonomie Islám má rozpočet s přebytkem !!!!
To video mi trochu nesedi, kde je zablesk z vystrelu a krv z udajne zostreleneho policajta na chodniku, vyjadrite sa aj vy čo tomu lepšie rozumiete okolo strelnych zbrani ako ja! Proste je to take nedvôverihodne podľa mna ako skôr fotoshop alebo iba simulacia.
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
To video mi trochu nesedi, kde je zablesk z vystrelu a krv z udajne zostreleneho policajta na chodniku, vyjadrite sa aj vy čo tomu lepšie rozumiete okolo strelnych zbrani ako ja! Proste je to take nedvôverihodne podľa mna ako skôr fotoshop alebo iba simulacia.
Nezlob se na me, ale Ty jsi neuveritelny .ůl Ani se mi nechce verit, ze to myslis vazne..
Upravil bluesbery dne 09.01.2015 22:54
JRM66 napsal:
To sú iba skusenosti, prečo by som mal veriť každej šarade čo je v telke?
Sorry, ale nevím, zda jsi tak naivní, nebo tak hloupej... :-(
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Neviem či taka to šarada nemôže byť cielene vytvorena na niečoho pre niekoho, len sa informujem? Hold je to už taka svetova tradicia!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Všechna zvěrstva, která provádějí bojovníci IS jsou v naprostém souladu s
koránem!
Tomio je frajer a jen mě utvrzuje v tom, že ho mám zase volit. Konečně někdo, kdo nazývá věci pravým jménem. Jen tak dál Tomio
A co se týče toho pořadu v ČT tak nevim, co si o tom mám myslet. Nejradši bych všechny ty radikály povraždil. Já být Turkem, tak chci aby tam armáda vlítla a udělala čistky. Trošičku jim ustřihnout tipec radikálům po.sranejm.
JRM66 napsal:
Neviem či taka to šarada nemôže byť cielene vytvorena na niečoho pre niekoho, len sa informujem? Hold je to už taka svetova tradicia!
Zpochybnit můžeš absolutně všechno, záleží na tobě.
Teď jsi ale především zpochybnil existenci mozku v tvé hlavě.
S pozdravem „Stát je špatný sluha a zlý pán“
JRM66 napsal:
Zpochybnit můžeš absolutně všechno, záleží na tobě.
Teď jsi ale především zpochybnil existenci mozku v tvé hlavě.
Nejlepší bude,když půjdeš tuhle svou konstrukci přednést do redakce Charlie Hebdo. Určitě pro tebe budou mít pochopení.
Nejlepší bude,když půjdeš tuhle svou konstrukci přednést do redakce Charlie Hebdo. Určitě pro tebe budou mít pochopení.
Neřekl bych že je to simulace, ani nahrané, ale ve světě kde vládnou zpravodajské služby má každá mince dvě strany ... hned jak jsem viděl video tak mě napadlo jestli to nejsou pravičáci co chcou rozdmýchat nějakou rebélii, teď to vypadá že je to tak jak to dodaly média, ale ... každej by měl být trochu paranoidní a zkoumat každou informaci kriticky - tzn. zamyslet se komu se nastalá situace může hodit a kdo na ní bude profitovat ...
ne že by se to k tomu přímo vztahovalo ale vím že dost lidí teď uvažuje o koupi zbraně ...
.. islám je svinstvo - vím o čem mluvím ...
I pes má svůj den a dneska je ten den a já jsem ten pes!
Hrabe_X napsal:
Zajímavé sledovat dění ve Francii.... doufám, že to Evropě včas otevře oči.
Dokud tento problém nezačneme řešit jako Izraelci (= za mrtvého Izraelce 1000 mrtvých Palesticů), tak to nebude mít konce nikdy...
No a tam to snad má nějaký konec?
Když by to tak dělal každý západní stát, konec bude poměrně rychlý. Radikálním Islamistům by radikálně ubejvaly lidi.
Jen za 1000 mrtvých 11 září měla být odveta 1milion islámských civilistů pro výstrahu....
Viděl jsem včera na čt rozhovor s nějakým čechosalám/žvatlalem, který byl expert na islám. Mluvil fakt blbě česky ale fakt dost rozumně, říkal že islám je mírumilovné náboženství, které hlásí, že kdo chce, ať věří, kdo nechce nemusí. Až prorok Mohamrd říká - je třeba zabít všechny,kteří nevěří a toho se hlavně islamáci držej. Dokonce prý moderní učebnice islámu, pro děti ve školách v Egyptě a dalších zemích mají přímo napsané: je třeba zabít bezvěrce a křesťany. Je nutné aby zemřeli, nemusí to být v boji a nemusí být před napadením varováni.
Takže islámské země aktuálně vychovávaj další generace teroristů a dle dnešních pravidel Evropy, bysme je měli finančně podpořit nebo ještě lépe pozvat domů.
Takže i sprosté zabíjení islámských dětí a civilistů je vlatsně spravedlivý boj s terorismem, protože tím šetříte práci dalším generacím.
Samozřejmě nechci podněcovat k nenávisti k islámu...jen mi tento závěr vychází selským rozumem jako logické a jediné řešení, pokud se nezmění islám jako takový.
Upravil Hrabe_X dne 10.01.2015 10:24
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
To Netvor
Souhlas, kritické myšlení nás odlišuje od extremistů ale představa že někdo zrealizuje scénář který nám servírují různí konspirátoři má jednu vážnou trhlinu.Naplánovat a poté zrealizovat a utajit něco,co ví víc jak 3 lide? Opravdu tomu může někdo věřit? Jen v případě Francie by si to vyžádalo několik stovek lidí. V připadě WTC několik tisíc po dobu mnoha měšíců. Kritické mýšlení je to co právě chybí konspirátorům. Mají svou teorii a té přizpůsobují důkazy.Co se nehodí, vynechají.
Upravil Zdenal RT dne 10.01.2015 10:30
Je pravda, že to bude složitější, také asi bude pravda, že se jim něco vrací, z doby minulé kdy podporovali tamty proti těm druhým .... Ale to může být náš případ.
Avšak je nepravděpodobné, že by takovéto „výbuchy do tváře“ nečekali, a že kdyby po tom fakt toužili, že by nejspíš nějak nebyli schopni takovýmto útokům zabránit. Je to divný, čas ukáže. K informovanosti je dobré číst a zvažovat i jiné nezávislé noviny a nejen co ti servírují na čt nebo novinky.cz. Třeba tady: http://www.ac24.c...ylu-gladio http://vimeo.com/...
Kvideu:
Ziontech. Jen chtěl, aby vás informoval o výsledcích svého vykazování tohoto videa.
Od Vimeo včera: "Dobrý den, Mark Malone,
Vaše video "Fake PARIS STŘELBA BLANKS 07.1.2015 FRENCH satira s Slow Motion" byl odstraněn kvůli porušení naše pokyny. "
My na ně odpovědět: "Mé video neporušuje žádné TOS To bylo hlášeno troll..
Žádám, aby moje video být obnovena. Pokud tomu tak není. Budu ji obnovit sám.
Přestaňte být jako You Tube. Lidé se připojit Vimeo se dostat pryč z You Tube nacistickou kontrolou. "
Jejich odpověď dnes: "Děkuji vám za poskytnutí další kontext k videu V této době, naši moderátoři obnovily video.."
Takže vidíte, i Vimeo souhlasí s tím, že jste troll.
Upravil JirkaHK dne 10.01.2015 14:13
V posledni knize Johna le carreho rika (vymyslena) postava islamskeho duchovniho (na tom kdo je ale nezalezi): Informace nejsou vedomosti. Kdyz projdu tuhle debatu zpatky, najdu hromady odkazu na net a televizni debaty. Kdyz chci mit nejakej nazor, je nejjednodussi si najit tri prdele zvastu na Googlu a tim zarucit, ze je spravnej, kdyz tolik dalsich pinda to samy. Zkuste misto toho spis chvili premejslet a pak napsat neco svyho. Kolik z vas, co se ucastnite tyhle debaty ma fakt nejakou osobni zkusenost s muslimama? Svet je plnej utecencu, casto muslimskejch, co se ve svy zemi bojej o zivot. kam maj asi podle vas jit? A kdyz uz jsou tady, zlaty cesky rucicky jim vycitaj, ze nechtej makat. Zkousel nekdo z vas nekomu z nich nabidnout praci? Uz jste zapomneli (nektery mozna ani nezazili), jaky to bylo za bolsana a jak na tom byli lidi, co odtud museli odejit, protoze uz to nemohli snaset. Potrebovali pomoc a tu potrebuje dneska i hromada lidi z muslimskych zemi. Ja se nikoho nezastavam. A rozhodne odsuzuju jakyhokoli ****a, co obrati zbran proti civistum a taky me sere, ze banda fanatiku, co si rika Islamskej stat si chce brat pul sveta jako rukojmi. Ale potkal jsem spousty muslimu, ktery byli uplne stejny jako ja a zijou tam uplne stejne, jako ja za totality. Ve strachu a bez perspektivy. A proto se snazim korigovat svy nazory a mit pro ne pochopeni. Stlat nesmysly muze Okamura, ten potrebuje politicky body. Ale normalni lidi muzou zkusit myslet.
Ahoj.
Nejsem velký psavec tak to vemu zkrátka.
Osobní zkušenost z islámských zemí. Nejlepší, nejvstřícnější lidi byli v Sýrii. Co se týče pomoci, rady, ubytování, ani nás nechtěli ojebávat ..... prostě tam byli úplně O.K.
Na druhou stranu kousek od nás je zdravotnické zařízení kde je na léčení hodně muslimů. Díky nim to tam poměrně dobře fungluje. Dokud jich tam bylo pár tak OK, po čase se natahli další a už začínají potíže. Chtějí značná privilegia, zdráhají se plnit pravidla, vymýšlejí problémy .... atd.
To je ovšem stejné s jakoukoli jinou komunitou která někde najednou nabobtná.
\P.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz