Helooo
Mam BMW R 1200 GS LC r.v. 2016. Po odpojeni , vymontovani a naslednom vlozeni baterky na do moto nastal problem , ze mi nefunguje vobec tempomat a motorka sa mi da nastartovat len na neutrali
ma niekto tusenie co tomu je
Dik Roman
servisak napsal:
Protoze musis nakalibrovat asistent. Na kazdou rychlost musis jet 10s a to i na neutral
Měl jsem baterku z motorky taky vyndanou a tak bych se rád zeptal jak toto řešíš prakticky.Nedokážu si představit,že po namontování baterky dokážu vyrazit na každou rychlost (i neutrál) 10 sekund.Jak musí být přesných těch 10 sekund.Jedeš se stopkama,nebo jak?
.
servisak napsal:
Normalne das moto na hlavni stojan a jedes na kazdej kvalt dela se to i pri instalaci asistentu razeni.
No a toho jsem se obával.Doufám,že až to budu testovat na 6,tak mi to neskočí ze stojanu dolů.
Díky zítra to zkusím nakalibrovat.
Dnes som odpojil baterku a nasledne pripojil. Podla Servisakovho postupu s moto na hlavnom stojane som nakalibroval asistent radenia. Bol som sa previezt a vsetko funguj tak ako ma. DAKUJEM SERVISAKovi za radu. Iba ma trochu prekvapuje ze v navode na obsluhu o niecom takom ako kalibrovanie asistentu radenia po odpojemi baterky nie je ani slovko.
Béďo
Jen takový poznatek. Vloni (nová motorka) jsem z asistenta řazení nebyl vůbec nadšen. Nahoru od trojky použitelný , dolů v podstatě vůbec (cuknutí). Najeto 10.000. Nyní po zimě, jaké bylo moje překvapení. řazení s QS tak o 100% lepší. Nahoru od dvojky i po městě a řadím v pohodě i dolů. Ne nezapomněl jsem, jak se to chovalo . Čím to?
Pistolnik napsal:
Jen takový poznatek. Vloni (nová motorka) jsem z asistenta řazení nebyl vůbec nadšen. Nahoru od trojky použitelný , dolů v podstatě vůbec (cuknutí). Najeto 10.000. Nyní po zimě, jaké bylo moje překvapení. řazení s QS tak o 100% lepší. Nahoru od dvojky i po městě a řadím v pohodě i dolů. Ne nezapomněl jsem, jak se to chovalo . Čím to?
Tvl to vím taky. Ale na druhou stranu. Ještěže ty zázraky jsou . Otázka na servisáka. Kdyš se QS kalibruje na stojanu po těch 10ti vteřinách.. Je třeba řadit s QS nebo normálně se spojkou, nebo je to jedno?
Ještě k té baterce, je potřeba po opětovném zapojení udělat ještě něco jiného, než kalibraci asistenta řazení? Něco jako u vzducháče s plynem třeba?
Born To Lose. Live To Win.
To nějak nechápu. Proč bych nezařadil se spojkou. Buď řadím klasicky s vymáčknutím spojky, nebo na spojku nesahám a řadím bez ní (QS si to pošéfuje). Ale můžu si samozřejmě vybrat. Nějak jsem tu poznámku nepochopil.
To nějak nechápu. Proč bych nezařadil se spojkou. Buď řadím klasicky s vymáčknutím spojky, nebo na spojku nesahám a řadím bez ní (QS si to pošéfuje). Ale můžu si samozřejmě vybrat. Nějak jsem tu poznámku nepochopil.
Citaj aj prispevok nad tym.....Servisak odpoveda ze ak je moto na hlavnom stojane, musis radit so spojkou lebo iba s QS rychlost nezariadis. Chapes?
Béďo