...tak jsem si dnes (vlastně včera) v noci vyzkoušel, jaké to je, když ve sto kilometrové rychlosti karavanu bouchne pneumatika...naštěstí se dalo došourat na pár stovek metrů vzdálené odpočívadlo, kde se dalo přespat a ráno to řešit...
Každopádně dost dobrá zkušenost....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Koukni na www.caravan24.cz asi nejlepší místo pro bydlikář, je tam někde přehled a diskuse jako tady na Téma Gs ???? obvykle tam najdu nebo domluvím co je třeba na základě zkušenosti ostatních
viete mi niekto poradit kto?, kde? by mi presili nefunkcny zips na obytnom privesnom voziku?
kazdeho koho som oslovil ma problem ze plachta je spojena s konstrukciou a teda to nie je mozne presivat na pracovnom stole - nevejde se to pod masinu
Snad existuje aj nejaka rucna sijacia masinka s ktorou by to vedeli presit v rozlozenom stave
zip ma cca 7m na obr je vyznaceny cervenou dvojlinkou - spaja obytnu cast privesu s predsienou
dik za kazde dobre rady / tipy
vlk přiložený následující obrázek:
Zítra Ti pošlu kontakt na firmu, kde teď kamarád nechával opravit svůj předstan....chválil je, třeba Ti poradí....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
.... mimochodom, foto je z uplynuteho "sranda" zavodu/ 2,5 hod. maratonu z Piliscevu kde som v kategorii tourist "dosliapol" na bronz, tak snad Ta potesi ze Ti kusok slavy posielam, páč si mi taktiez dopomahal k TTR-ke
Ale najvaaac na tom vikende bolo to kempovanie v motodepe, kde to i moja polovicka zhodnotila ze to bolo fajn a o prckovi ani nehovorim
vlk přiložený následující obrázek: