Nezapájal som sa oficiálne do súťaže,je to môj boj,no na základe Bureho rád som trocha poupravil jedálniček a za 14 dní išli 2kg dole....aj napriek sviatkom.....mám radosť
Tak to gratuluju! Jen tak dal...
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Enzym AMPK dokáže najít způsob, jak svalu glukózu dodat,“ dodává. Samozřejmě, že sport nic nenahradí, ale některým pacientům by to mohlo zlepšit život.
Upravil stepan dne 03.01.2015 16:23
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
allroad napsal:
Pracovní dny od 6h plavání, doma posilování vlastní váhou, běhání se psem. Umírááám...
Prsa mám pořád jak baba, břicho stejné, tak nevím kdy ty buchtičky naskáčou
Tak jsem se těšil na pondělí na první trénink po svátcích a já d e b i l chytil 2.1 pracovní zápal a byl po zásluze potrestán. Fláknul jsem si řádně vápna do voka a byť jsem vyplachoval, stejně skončil ve špitále. Dneska už konečně vidím "stereo". Blbě, ale vidím. Takže možná ani ve čtvrtek to nedám. Ale půjdu se na kluky alespoň podívat. Holt jsem si to o tejden posunul. Vlastní blbostí.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Tak jsem se těšil na pondělí na první trénink po svátcích a já d e b i l chytil 2.1 pracovní zápal a byl po zásluze potrestán. Fláknul jsem si řádně vápna do voka a byť jsem vyplachoval, stejně skončil ve špitále. Dneska už konečně vidím "stereo". Blbě, ale vidím. Takže možná ani ve čtvrtek to nedám. Ale půjdu se na kluky alespoň podívat. Holt jsem si to o tejden posunul. Vlastní blbostí.
Jejda, tady to je samej chromajzl!
Ja si dal vcera prvni trenink KMG a naprosto super! Diky Mediku za tip! Pak jednou za tyden fasa kruhac, kde potim wolej a 2x tydne objemovy trenink se zelezem. Do jara do zrejme nevysekam, tak hold obstastni rukavice nekoho jineho...
Medik napsal:
Po všemožných pokusech skáču jak píská Jillian Michaels. K tomu trochu ruce a břicho. Zatím se držím a každý den něco dělám. Sem ráda, že sem se s vámi hecla jen to jídlo.. doma nemám problém, ale když maminka na návštěvu nachystá kančí s šípkovou a knedlíčkem.. no nedej si.
Ja jsem ted teda v objemu a unoru zacnu sekat. Ale uz ted vim, ze do jara to zrejme nestihnu, vidim to realne na leto. Neda se nic delat...