LUKES napsal:
Když jedu kolem nehody a nesjsou tam ještě složky izs vždy alespoň přibrzdím s dotazem zda je třeba moje pomoc. 10 sekund... říká se tomu slušnost.....
Zas na druhou stranu chapu že to jsou zavody... A je třeba se rozhodovat ve vteřinách a když je rudo před očima....
Zeptat na pomoc se mohl byl by dnes vyzdvihován 2x...
TAKE IT EASY
Ondra mi říkal, že mu David ukazoval jako krčení rameny, že neví ale že to nebylo že něco potřebuje. Jinak by se vrátil. Ale je to jak psal Omar - jen oni ví, co a jak se tam stalo, pokud stál nevypadal že se právě vyboural, tak se dá i blbě poznat jestli je po havárii nebo mu nejede motorka. Ondra nejel pokud vím těsně za ním. Ale každopádně je blbost to psát do článku. Podle toho, co jsem slyšel z druhé strany, tak oni taky nemají úplně čistý svědomí ale Ondra to nikde neventiloval na rozdíl od nich.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Z toho co pise TomasTT jsem pochopil, ze u nej uz stal Pabiska v tom pripade bych Ja pri zavode taky pokracoval pokud by na me nekdo nemaval ze potrebuje pomoci..
To by tam taky mohlo zastavit 20zavodniku..
Kazdopadne soudit muze jen ten kdo u toho byl..
Tom
TomR1 napsal:
Z toho co pise TomasTT jsem pochopil, ze u nej uz stal Pabiska ...
Aby ne,když to byla Pabiškova nehoda
...možná by bylo dobrý si ten článek vůbec přečíst
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak v tom případě Pabiška vůbec neodpovídá na reportérovu otázku,protože ten se ho vůbec na Jakeše neptal.Ptal se ho jen na to,jestli je to pro něj automatický a nakonec jestli mu v horách pomohl Slovinec...načež Pabiška hned začal mluvit o tom,že je to jasný a že v tom nebyl sám,ale s Milanem...
Takže buď to sepsal blbě reportér,nebo Pabiška záměrně strhnul rozhovor jiným směrem.Vůbec tam nevidím žádnou otázku na jeho pomoc Jakešovi,tak nevím,jak jste na to přišli?V celým odstavci nebylo zmíněno Jakešovo jméno,ani jiný...jestli je to jinak,tak sorry.Já,vzhledem k otázkám,to vidím takhle.
cit:
ot 1. Je to pro tebe asi automatická věc a nenapadne tě řešit ztrátu času a umístní v závodu?
ot.2. Tobě po pádu ve vysoko v horách naopak pomohl motorkář Miran Stanovik ze Slovinska?
od.1. To je úplně jasný.
od.2. Já bych chtěl zdůraznit, že jsem v tom nebyl sám. Byl tam i Milan a dokonce to vzal na sebe a tu finální práci odvedl on....
Mr GS napsal:
Vůbec tam nevidím žádnou otázku na jeho pomoc Jakešovi,tak nevím,jak jste na to přišli?V celým odstavci nebylo zmíněno Jakešovo jméno,ani jiný...jestli je to jinak,tak sorry.
hledej;-) nebylo by od veci si ten clanek precist,nez se do nekoho obujes:-D
Mr GS napsal:
Tak v tom případě Pabiška vůbec neodpovídá na reportérovu otázku,protože ten se ho vůbec na Jakeše neptal.Ptal se ho jen na to,jestli je to pro něj automatický a nakonec jestli mu v horách pomohl Slovinec...načež Pabiška hned začal mluvit o tom,že je to jasný a že v tom nebyl sám,ale s Milanem...
Takže buď to sepsal blbě reportér,nebo Pabiška záměrně strhnul rozhovor jiným směrem.Vůbec tam nevidím žádnou otázku na jeho pomoc Jakešovi,tak nevím,jak jste na to přišli?V celým odstavci nebylo zmíněno Jakešovo jméno,ani jiný...jestli je to jinak,tak sorry.Já,vzhledem k otázkám,to vidím takhle.
cit:
ot 1. Je to pro tebe asi automatická věc a nenapadne tě řešit ztrátu času a umístní v závodu?
ot.2. Tobě po pádu ve vysoko v horách naopak pomohl motorkář Miran Stanovik ze Slovinska?
od.1. To je úplně jasný.
od.2. Já bych chtěl zdůraznit, že jsem v tom nebyl sám. Byl tam i Milan a dokonce to vzal na sebe a tu finální práci odvedl on....
Část otázky: "..opět jsme letos zaregistrovali pomoc jiným závodníkům, ať už to byl třeba Zdeněk Gottvald na samém začátku nebo Ivan Jakeš.."
Část odpovědi: "..a tím spíš, že je to kolega Slovák a musí to být naprostá automatika. Je skutečně smutný , že se tak nestalo, když kolem projel Ondra Klymčiw, aniž by poskytl pomoc, což nás docela naštvalo.."
Bohužel tím je jenom potvrzený to, že oni už u tý nehody byli, tím pádem o něj bylo postaráno a nebyl důvod zastavovat.
Padlo v té otázce jméno Gotwalda i Jakeše, ale jestli už u toho byli 2 pomahači a motorka byla na kolech, tak nevím, ce se řeší. Hlavně špinavý prádlo by se nemělo prát veřejně. Mám za to, že starýho Lopraise tahání soupeřů z tekutýho písku stálo onehdá bednu.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Mr GS napsal:
cit:
od.1. To je úplně jasný.
Část otázky: "..opět jsme letos zaregistrovali pomoc jiným závodníkům, ať už to byl třeba Zdeněk Gottvald na samém začátku nebo Ivan Jakeš.."
Část odpovědi: "..a tím spíš, že je to kolega Slovák a musí to být naprostá automatika. Je skutečně smutný , že se tak nestalo, když kolem projel Ondra Klymčiw, aniž by poskytl pomoc, což nás docela naštvalo.."
Bohužel tím je jenom potvrzený to, že oni už u tý nehody byli, tím pádem o něj bylo postaráno a nebyl důvod zastavovat.
Taky jsem to takhle pochopil a to bych take nestavel..je pravda ze tim Pabiska odpovidal mimo otazku..asi to holt nekde uvnitr vari, ze novacek dojel pred nim..
Tom
To o Gottwaldovi a Jakešovi nebyla otázka,ale konstatování...proto jsem to pochopil tak,jak jsem psal výše.Kdyby tam byl otazník,tak je to celý jinak...Otázky byly jen dvě poslední věty.Tím pádem to vypadá,že to prostě chtěl říct,tak to řekl...
Mr GS napsal:
To o Gottwaldovi a Jakešovi nebyla otázka,ale konstatování...proto jsem to pochopil tak,jak jsem psal výše.Kdyby tam byl otazník,tak je to celý jinak...Otázky byly jen dvě poslední věty.Tím pádem to vypadá,že to prostě chtěl říct,tak to řekl...
No me to prijde jak jsi psal vys, ze si to tam proste dosadil do te odpovedi, protoze ho to vnitrne zere...
Tom
Otázka je, jestli to byl rozhovor nebo rozhovor na dálku. Každopádně kdyby jeden z nich (kdokoliv) ležel po pádu, tak si myslím, že i Ondra, který jel pochopitelně na výsledek, zastaví resp. se vrátí. Pokud (kdokoliv) stáli a dokonce něco ukazovali ale nebylo to "pomoc" a bylo tam víc lidí, tak logicky zastavovat nemá smysl. Kdyby zastavoval u každého, komu nejede motorka, tak dojede mezi posledníma. Někdo, kdo se propadl na konec a má ztrátu xx hodin, tak může klidně zastavovat, povídat si s jinýma atd. Ale když se jede na nějaký výsledek, tak asi těžko. Zastavuje se u havárií, u zranění. O tom žádná ale to asi tahle situace nebyla.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...