...příště si ten tvůj bazének projedu já a tobě nechám ty loužičky co zbyly dnes na mne ...normálně je objíždím, ale nedalo mi to, abych tě neosprchoval
super nedělní svezení...je vidět že to má Pavel dobře obšláplé...(nebo spíš projeté) škoda že si tu trasu moc nepamatuju - když jsem koukl do mapy tak jste semi ztráceli , těším se na příště, ani to nebudu mýt
miky napsal:
super nedělní svezení...je vidět že to má Pavel dobře obšláplé...(nebo spíš projeté) škoda že si tu trasu moc nepamatuju - když jsem koukl do mapy tak jste semi ztráceli , těším se na příště, ani to nebudu mýt
Že jsi to ty,přepíšu ti itinerář na A4 a můžeš po večerech studovat mapu. Před příští vyjížďkou mi to když tak připomeň,protože jsem děsný sklerotik.*pissed*
já jsem tu motorku zatím postavil jen do garáže bez mytí,bo sem dojel dom 21,30 hpokud zas pojedu svama,tak je to stejně zbytečný umývatže jo
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Pořád mi leží v hlavě to Polsko.Sakra to by mohlo být hodně povedená akce.Dokonce jsem si koupil na benzince mapu.....a plánuju a plánuju a plánuju.....
V pátek k večeru mám v úmyslu rychlovku …jsem předběžně domluvený “with our new English friend Darren“ (začínám se opět učit angličtinu ). Chceme se sejít v 17:00 a dát nějakou okolokomínovku.
No a o víkendu bychom mohli dát to polské pohraničí …bylo by to na celý den, tak napište zda se vám lépe hodí sobota nebo neděle (mě je to jedno - přizpůsobím se).
V pátek k večeru mám v úmyslu rychlovku …jsem předběžně domluvený “with our new English friend Darren“ (začínám se opět učit angličtinu ). Chceme se sejít v 17:00 a dát nějakou okolokomínovku.
No a o víkendu bychom mohli dát to polské pohraničí …bylo by to na celý den, tak napište zda se vám lépe hodí sobota nebo neděle (mě je to jedno - přizpůsobím se).
Vzhledem k tomu co říkají tady: http://zpravy.idn...domaci_bar bych to viděl na polské pohraničí,ale v Orl.horách Já vím je to daleko,ale nebude tam takový hic,je tam svěží luft a ty panoramata.....
Nějakou trasu bych tam už měl a není problém ještě něco doplánovat dodatečně.
...na úpatí Orlických hor jsem se narodil a jezdím tam moc rád
...v tomto případě bychom měli vyjet dříve (srazit se tak v osm - půldeváté nejpozději) ...můžu v sobotu i neděli - je mi to jedno, vyberte si co vám lépe pasuje (ale v neděli možná sprchne)
...nebo že bychom vyrazili na SO i NE?
Upravil prezi dne 30.07.2009 22:28