Tak jsem se spletl.Fiammka mi funguje uz 6tou sezonu.A nastartovala i po celonocnim stani na mrazu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak jsem se spletl.Fiammka mi funguje uz 6tou sezonu.A nastartovala i po celonocnim stani na mrazu.
Motorka sice na mrazu, ale baterku byla v zimě v teple, že?
To dělá hodně, já to nevytahuji a budu rád, když dá 4 roky.
Lidi si myslí, že bat. odcházejí jen v zimě, ale mi klekla ze dne na den v červenci, ani ťuk, myslel jsem, že klekl startér, naštěstí před domem...
Tak si dej bacha, abys nezůstal někde na dovolené trčet, já bych ji preventivně vyměnil a zase máš pokoj na několk let
Motorka sice na mrazu, ale baterku byla v zimě v teple, že?
To dělá hodně, já to nevytahuji a budu rád, když dá 4 roky.
Lidi si myslí, že bat. odcházejí jen v zimě, ale mi klekla ze dne na den v červenci, ani ťuk, myslel jsem, že klekl startér, naštěstí před domem...
Tak si dej bacha, abys nezůstal někde na dovolené trčet, já bych ji preventivně vyměnil a zase máš pokoj na několk let
Přesně tak - mi klekla v červnu (pravda, 7,5 roku jetá Exide) vprostřed výlování po Jeseníkách. Obvykle dám tak 3 starty na den, tady dostala zase za uši - kolem 20 starů za den. Mám novou - zase Exide - od Zetora - a zase starujeme, jako - s novou baterkou :-).
4 roky zkušenosti s Odyssey 680. Masakr. Vůbec nenabíjím, po zimě přijdu do garáže, motorka chvíli točí než chytne, ale točí. Nevyndávám, nenabíjím, nikde na cestách nebyl problém. Měl jsem v Rumunsku zkrat na přídavných halogenech, netočilo, vybitá baterka. Stačí počkat, dát si kafe, cigárko... a natočí. Je drahá, ale neuvěřitelně moc toho přežije.
Kluci, mám problém... Přišel jsem k motce,baterku zapojenou na udržovačce(cca 3 týdny zpět jsem jezdil), otočim klíčkem, vše mi naběhlo jak mělo, zastartuju a v tu ránu mě všechno zhaslo a umřelo. Po opětovném otočením klíčku se mi rozsvítí už jen vynulovaný hodiny a to je všechno... Baterku jsem vyndal, dal na nabíječku a vůbec nenabíjí... Stalo se někomu něco takového? Tonda mi říkal, že se zhroutila, zkrátka total k.o. Mám jí cca 4 roky,ne gelová, 12ti ampérová. Dík za odpovědi.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
servisak napsal:
Šla srat. Sesypane desky nebo ko članek. Vyhodit koupiz od Zetora jinou
Kur.va jedna mizerná... Zetoroi jsem volal, teď nic není... Díkes.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Je fakt, že to samé se mi stalo na SER, ale oživil jsem jí...
Na oživení nemám náladu ani čas...radši se pujdu chystat na večerní hasičský ples :-D
Tímto díky Tondovi, Servisákovi a Zetorovi
Koupil jsem před dvěma lety MOTOBATT a maká supr. Po zimě za hodinu dobitá a to u jiné baterky nepamatuju http://www.motops.cz/baterie/moto-batt-quadra-flex/moto-baterie/5244-moto-batt-mb51814-51814-51913-bmw-quadra-flex-22-ah-gel-baterie-prednabita/
Tak stale funguje a motorka po zime v pohode nastartovala.Zacali jsme 7-mou sezonu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!